Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rinchio

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kockás ing és a Terry Richardson védjegyévé vált szemüveg - ezeket viseli Enikő a következő képeken, amelyeket természetesen maga Terry készített.                     Vigyázat! A…..
Strange's fashion & gossip Esküvő 2009.08.10 09:32:00
Drága Olvasóim!Először is szeretném megköszönni a jó kívánságokat és a köszöntéseket. Nagyon jól esett, és meg is lepődtem, hogy ilyen sokan gondoltatok rám :)Szóval: szombaton Strange férjhez ment :)Az esküvő remekül sikerült, a családi ebéd és a buli hasonlóan, bár a…..
Íme az YSL 2010-es Cruise kollekciója.Nem rossz, de kicsit túlzás nekem. Valahogy mintha túl sok anyagot (azaz a kelleténél többet) használtak volna a ruhák elkészítéséhez, túl sok a buggyos megoldás is. Jobban kedvelem a karcsúsított, nőiesebb megoldásokat.Az ékszerek is túl…..
OurFashion Egymillió... 2009.06.02 10:53:00
...sőt még annál is több alkalommal kattintottatok ránk, a http://ourfashion.blog.hu -ra a blog indulása óta. Nagyon köszönjük mindhárman!Ennek örömére hamarosan nagy változások következnek majd be a blog életében - olvassatok minket továbbra is, hogy az elsők közt…..
Rinchio 2009.06.02 23:04:02
@coco : Köszönöm, megnéztem, de tényleg nem érdemes előfizetni
Újabb vörösszőnyeges esemény: MTV Movie Awards. Újabb hírességek, akik biztosan különlegesnek akartak tűnni "ruhakölteményükben",de valahogy mégsem jött össze nekik. Sőt! Cameron Diaz, Vanessa Hudgens, Paris Hilton és Kristen Stewart. Egytől-egyig borzalmasan sikerült…..
Folytatódik Annie Leibovitz-fotósorozata, melyet a Louis Vuitton számára készít közismert személyekről (színészekről, sportolókról, politikusokról stb...). Az első reklámfotó - amely majd a 2009/10-es őszi/téli időszakban hivatott a LV táskákat reklámozni - már napvilágot…..
Rinchio 2009.06.02 15:08:42
Ritkán van, hogy valami ennyire megtetszik a Dolce & Gabbana-tól. De ez most ezen ritka alkalmak egyike.Csodaszép fehér selyemruha, egy kedves pillangóval díszítve. Igazán hozzámvághatná valaki, mert nekem most pillanatnyilag nem áll rendelkezésemre fölösleges 1.346€ (kb.…..
Nem titkolózok tovább, már úgyis mindenféle dolgokat kigondoltatok, hogy mi lehet az a nagy közelgő változás az életemben.De előtte azért szeretném leszögezni, hogy ez nem egy én-blog, tehát csak nagy ritkán teszem meg azt, hogy a posztokban saját dolgaimról vagy az…..
Rinchio 2009.04.27 09:11:53
Múlt hét szerdán nagy esemény alkalmával gyűltek egybe Budapest celebjei, ugyanis Makány Márta bemutatta nekik, hogy mit fognak viselni a Best vagy a Story magazin partijain. Még be sem léptük a Millenáris Teátrum kapuján, máris két oldalról nyomtak minket össze a hatalmas…..
Meglepően népszerű volt a szódabikarbónás kúra, sokan érdeklődtetek iránta, úgyhogy gondoltam, összeszedem, hogy pontosan mit is kell csinálni (nem annyira bonyolult, de azért levenném a terhet Scala válláról).A szódabikarbóna nagyon erősen lugosít, éppen ezért a…..
Természetesen az Armani fehérnemű-kampány kedvéért láthatjuk ismét ennyire lenge öltözetben Victoriát, aki ezúttal meglehetősen provokatív testtartásban pózol. És mennyire jól néz ki! ..
Strange's fashion & gossip #1500 2009.03.20 13:59:00
És akkor most:Szóljanak a harsonák, peregjenek a dobok: hiszen elérkeztünk az ezerötszázadik bejegyzésig!Először is szeretném megköszönönni, hogy olvastok, kommenteltek, bíztattok :)Remélem a továbbiakban is velem maradtok, előbújnak a rejtőzködők, és ők is…..
Marc Jacobs és kedvese, Lorenzo Martone eljegyezték egymást (hogy ki kérte meg a másik kezét, azt sajnos nem tudom). Az esküvő időpontját egyelőre még nem tűzték ki.  ..
Rinchio 2009.03.19 20:32:53
Következik a negyedik forduló Beyonce-val, Tilda Swintonnal, Taraji P. Hensennel és Meryl Streeppel.Beyonce: Borzalmas ez a ruha. Túl nagyok a minták, túlzottan kiemeli a csípőjét és furcsán is fest benne Beyonce. A sminkje viszont tökéletes.Tilda Swinton: Nem nagyon ad a…..
Tegnap annyira el voltam havazva, hogy nem tudtam írni, de íme most pótolom:Hangulat: Nyugodt, álmatagA kedvenc szemfestékem mostanában: MAC Intriuging Scarlet szemhéjpaletta - Warm EyesA három kedvenc ruhadarabom, amiben mindig jól érzem magam: H&M ceruzafarmer és szürke…..
Gwyneth Paltrow már ősszel is népszerűsítette a Tod's cipőit és táskáit, ám az együttműködés annyira jól sikerült, hogy a tavaszi/nyári kollekció arca is Gwyneth lesz.Óhh, az a szandál.....
Rinchio 2009.02.07 13:28:55
@The Strange: Igazad van. Szerintem se lehet vele mit kezdeni:) A táska viszont tényleg jó. Viszont nekem a szandál nem annyira tetszik.
Milla Jovovich a Vs magazin tavaszi/nyári számának címlapján, a fotósorozatot Eric Guillemain készítette...
Rinchio 2009.02.03 18:08:31
Giuseppe Zanotti tavaszi reklámfotóiban Anja Rubik az éppen viselt cipellőhöz passzoló fagyikat nyalogat vagy éppen fordítva? A fagyihoz választott cipőt?Igazából persze mindegy is... A képeket Inez & Vinoodh készítették.    ..
Ok, akkor nyugodt szívvel bevallhatom, máris sikerült megunnom az Obamák körüli felhajtást - annak ellenére, hogy biztos, hogy néhány napig, amíg tartanak a "mézeshetek", minden velük lesz tele. Természetesen továbbra is kíváncsi vagyok Michelle Obama öltözködésére,…..
Most néhány sorozat-szereplő következik. Először a Mad Men-ből ismert January Jones és Christina Hendricks, majd Jennifer Carpenter a Dexter-ből és végül Christina Applegate az egykori Kelly Bundy, mostanában inkább az amnéziában szenvedő Samantha. January…..