Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wonko

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hozzávalók:- akkus behajtó- kés- krumpli..
Tisztelt Praxis blog,   Ez a történet életem egyik legkeményebb kórházi története, úgy hogy a családomban több orvos is található és azt hiszem nyugodtan mondhatom, alaposan ismerem az egészségügy helyzetét, a közalkalmazott orvosok és ápolók körülményeit,…..
  Cím:   1082 Budapest, Üllői út 78. Telefon:   +36 E-mail:   webmester@seb1.sote.hu Web:   http://www.seb1.sote.hu/     // Async Rating-Widget initialization. function RW_Async_Init(){…..
Wonko 2011.02.15 10:12:49
@cukru: epekő miatt műtöttek. A kórház iszonyatosan lepusztult, a szobák zsúfoltak (én 6 ágyasban voltam, sok látogató esetén lépni nem lehet)a zuhanyzó, wc katasztrófális. Az ágyak matracai teljesen deformáltak, műtét előtti napon mentem csak be, de reggelre nagyon fájt a derekam (utána viszont már volt más bajom, az ágy volt a legkevesebb)A személyes holmiknak nincs hely, szerencsére nyáron voltam kevés ruhával... Az orvosok viszont tényleg jók (az ügyeletes orvos minden nap reggel/este körbejárt + a többiek rá-ránéztek a betegeikre), az ápolókkal sem volt gondom. Nem csak a sebészeten, hanem a betegfelvétel, röntgen, vérvétel, ekg, stb alkalmával is éreztették a beteggel, hogy emberszámba van véve. Aki műtött orvos emberileg is a maximumot nyújtotta, emellett nyilvánvalóan jó szakember. Mind műtét előtti kivizsgálások alkalmával (szervezésével), mint műtét utáni beszélgetések alkalmával úgy éreztem, iszonyú szerencsém van, hogy Őt "dobta a gép". Teljesen ismeretlenül a beutalóval a kezemben besétáltam a sebészeti ügyeletre és az éppen ügyeletes orvos foglalkozott velem továbbra is.
Wonko 2011.02.16 10:37:39
@tódór piroska: nem errol beszeltem, gunyolodjon nyugodtan ha ettol all helyre a lelki bekeje, de pl. a Szent Imre kornyezeti szempontbol klaszisokkal jobb, kedvesek, rendesek es meg operalni is tudnak... Felesegem vakbelmutetjet ott csinaltak, ugyeletes korhaz volt, oda mentunk szinten ismeretlenul "az utcarol"...
Wonko 2011.02.16 21:35:26
@tódór piroska: a 12 napot nem en irtam ;)
Wonko 2010.10.18 10:51:33
@fahey: kosz :) nekem is jarolapnak tunt de biztam benne, hogy valaki mar megfejtette :)
2007 áprilisban Édesanyámról kiderült a Szent László kórházban, hogy Epehólyag daganatban szenved.Ott az orvos kíméletlenül, minden emberség nélkül a szemünkbe vágta, hogy vagy műtét és nyerünk 3 hónapot max, vagy nem műtik, és 2 hét,de biztosított minket róla, hogy az…..
Wonko 2010.09.23 10:37:53
@Megszívtuk-Waze: kersz a haziorvostol beutalot es besetalsz az ambulans rendelesre... en is igy tettem nem olyan reg es mar tul is vagyok rajta. Az a baj ezekkel a hatasvadasz blogokkal, hogy csak negativ hangulatkeltesre alkalmasak (es sajnos erre torekednek!)...
Végre valahára elérkeztünk a befejező munkák egyikéhez, a gletteléshez. Nem lesz könnyű a vakolatot simára varázsolni, de legalább a gipszkartonozás jól sikerült. Pista végre megmutathatta mitől volt ő valaha sikeres szakember. Reggel hozta is magával a szerszámos böröndjét,…..
Wonko 2010.07.27 09:49:03
@werno: köszönjük Emese!
Ne ess pánikba! Ha gond van, olvasd figyelmesen végig az alábbi tudományt. Ha akkor sem világos, kommentálj, és segítünk. Segítség és gyakori kérdések, Foci-vb 2010 Mi kell, hogy lássam a vb-közvetítést? Egy átlagos PC vagy Mac, átlagosnak mondható szélessávú internettel, flash playerrel. Ez egy…..
Wonko 2010.02.02 19:18:03
A múlt heti fiaskó után megfogadtam, hogy hetente kap fizetést inkább a brigád, igy hét végén el tudják inni a lóvét.A hét elején egyáltalán nem lehetett velük birni, csontrészegek voltak reggeltől-estig. Megpróbáltam lekaszáltatni Dodival az elvadult kertet, de miután az…..
Szombat van és szombat a rövid postok napja. A történet megdöbbentő és elkeserítő... Én meg még mindig beteg vagyok... Kellemes hétvégét Mindenkinek, legközelebb hétfőn jelentkezünk.Én 30 éves koromig 'szingli' voltam, ez a munkahelyemen azt jelentette, hogy reggeltől estig…..