Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karácsony Benő

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ..
Karácsony Benő 2010.01.18 15:57:48
Kapaszkodás,nagyon OFF jön!
Szavazatot kérek:
www.indabamusic.com/submissions/show/11995
(a kék nyíl alatti mezőre kell kattintani,aztán előjön egy ablak,ahová
az e-mail címet kell beírni,oda érkezik egy hosszú,megerősítést kérő
link,no arra is egy katt és kész!)
KÖSZI ÉS BOCS!
Karácsony Benő 2010.01.18 16:04:19
Kapaszkodás,nagyon OFF jön!
Szavazatot kérek:
www.indabamusic.com/submissions/show/11995
(a kék nyíl alatti mezőre kell kattintani,aztán előjön egy ablak,ahová
az e-mail címet kell beírni,oda érkezik egy hosszú,megerősítést kérő
link,no arra is egy katt és kész!)
KÖSZI ÉS BOCS!
Ismerjék meg az embert, aki - levelezgetésben kimerülő - harcot indított a híres hamburgeres ellen, mert az megerőszakolja a magyar ábécét. Mártont sérti, hogy a McDonald's CBH-nak nevezi a csirke-bacon-hagyma-szendvicset, pedig a csirke szó cs-vel kezdődik. Engem aztán nem zavarnak…..
Karácsony Benő 2010.01.18 15:02:31
Kapaszkodás,nagyon OFF jön!
Szavazatot kérek:
www.indabamusic.com/submissions/show/11995
(a kék nyíl alatti mezőre kell kattintani,aztán előjön egy ablak,ahová
az e-mail címet kell beírni,oda érkezik egy hosszú,megerősítést kérő
link,no arra is egy katt és kész!)
KÖSZI ÉS BOCS!
Az év végi listakészítésből senki nem maradhat ki, így mi sem, gondoltuk megszavaztatjuk az Index munkatársait arról, hogy az eltelt tíz évben melyik külföldi sorozat jött be nekik a legjobban. A válaszadóktól azt kértük, hogy ne rangsoroljanak, csak sorolják fel azt a maximum 20…..
Karácsony Benő 2009.12.30 00:30:10
Pusztaederics egy kicsike, 236 lakosú település Zalaegerszeg és Lenti között. A falu határában található az ország egyik legnagyobb gáztárolója, ahol több millió köbméter besűrített gáz van. Az önkormányzat anyagi helyzete stabil, mivel a MOL-tól a gáztároló…..
...és talált benne némi lőszert. Még jó, hogy nem az otthoni címére küldték. Edelény fideszes polgármestere már hangot adott fasisztoid nézeteinek, ezért mi itt a blogon nem kedveljük. Azért sem, mert fasisztoid nézetei vannak, és azért sem, mert személye súlyosan rontja a…..
Karácsony Benő 2009.12.19 13:46:57
@Rendszerhiba: ja!Akik meg kiosztottak két pofont a zsebes luvnyáknak,azok meg mentek a dutyiba!
Karácsony Benő 2009.12.19 13:48:39
@Rendszerhiba: ja!Akik meg kiosztottak két pofont a zsebes luvnyáknak,azok meg mentek a dutyiba!
Navracsics Tibor olyan egetverő hülyeségek egész garmadáját szabadította ránk, hogy menten felrázott a politikai pankráció szemlélőiként ránk telepedett súlyos apátiából, feledtetve az előre kiszámított műpofonok és számolatlanul zuhogó kamutalálatok lehangoló unalmát.…..
Aki nem tudná, mire is használják derék szerveink a Sünt, az csekkolja le ezt a videót, egy Gyurcsányt anyázó tüntető kiemeléséről 03.15-én. Aztán a tovább után, mókázunk kicsit. Jó lesz!        l Kevésbé alkalmazott bevetési…..
w Egy bajusz mind fölött 2009.03.25 06:45:00
Gyurcsány Ferenc azt üzente, harcolni kell az előrehozott választás ellen. Mégpedig azért, mert akkor jönne a Fidesz, nagyon, egészpályásan, és az horror. Továbbá program nélkül nem szabad választást nyerni eleve; ezzel szemben hamis programmal nyilván szabad, mert ő úgy nyert.…..
Karácsony Benő 2009.03.26 20:44:16
@iron-member-neck:
no és aki ex-Kiszes létére rendszeresen bérmálkozott?!
Az smafu?
 „Ha most elvétem, nem kár értem” – mondhatná Orbán Viktor Cseh Tamás-Csengey Dénes sorait, és valóban így van: a legfontosabb döntéseket nem Gyurcsány Ferencnek, nem az alig mérhető támogatással rendelkező pártocskáknak, hanem Orbán Viktornak, illetve a…..
Köszönjük szépen StuntmanMike kommentelőnknek, ha már egyszer nekünk elkerülte a figyelmünket. Múlt hét kedden reggel a Tv2 Mokkájában Szilvásy Péter korményzati főjós és egyben hivatalos miniszteri testvér lépett fel. Azon kívül, hogy az ifjabbik Szilvásyról világosan…..
Bata Istvánból pediglen úgy lett honvédelmi miniszter a derék ötvenes években, hogy Vass Zoltán pártfőkorifeusnak megtetszett ez az erélyes, apró, egyenruhás emberke. A BESZKÁRT-nál volt villamoskalauz az Istenadta… mondhatnánk viccesen: azóta se BESZKÁRT, se…..
Karácsony Benő 2009.03.26 11:35:11
 Holnap kiderül, hogy csütörtököt mond-e ez alkalommal is az annyiszor becsődölt jogállamiság, vagy végre tiszta lappal kezdhetünk hozzá a romeltakarításhoz, Kovács László egykori szép szavával élve: a kármentéshez. Vannak persze bennem kételyek, főleg amiatt, hogy a…..
Az elmúlt évek legnépszerűbb politikai kifejezése az "előrehozott választás". Ez lenne hivatott szuperdemokratikusan és gyorsan helyreállítani a kormány és a parlament tekintélyét. De hogy zajlik? Általában Orbán és a publicisták is azt mondják, hogy majd ha lesznek…..
Ahogy Virág elvtárs is mondta:az élet harc... A tavalyi adóbevallásom beadásakor egy kisközepes összeg visszatérítését kértem az APEH-től. A törvényes 30 nap lejárta előtt érkezett a válasz:szerintük nem xFt jár vissza,csak 1/2x. Ha ezzel egyetértek,akkor azt jelezzem…..
 Ha azt mondanám, hogy minden rendőrben van egyfajta rejtett hajlam a szadizmusra, valószínűleg éppoly igazságtalan lennék, mintha a tanárokat vádolnám látens pedofíliával. Ennek ellenére elgondolkodtató, honnan veszik a bátorságot egyes rendőrök az állampolgárok…..
 „A kromplileves, az legyen kromplileves” – Kádár János nevezetes bon mot-jában fogalmazta meg imígyen a hétköznapi ember vágyát a dolgok néven nevezésére, s noha kisebb-nagyobb hazugságok tőle sem álltak távol, sőt, a mondás ezzel együtt is kifejezett…..
 Végképp eltörölni!Ez a szövegtöredék járhatott a szabaddemokraták óriási szürkeállományában, amikor javaslatot nyújtottak be a közszféra 13. havi bérének örök időkre szóló eltörléséről. Közalkalmazottként érint valamelyest a dolog, jelenleg havi bruttó 15.…..
Karácsony Benő 2009.03.14 09:52:09
Bocs,Sasika,lehet,hogy offolsz,de:
akinek eszébe jut egy-két kifejezés a készülő gyurcsányi-magyar szótárhoz,kérem,írja meg a
karacsony.beno@citromail.hu-ra.

Emlékeztetőül:
reform=megszorítás
szenvedélyes igazságbeszéd=hazugság
nem bontom ki az igazság minden szeletét=hazudok
nagy jólét=córesz a köbön
tisztességesen és becsületesen=komcsi kapcsolati tőkével
Krisz úr szenvedélyes hangú levélben gyalázza az Adóhivatalt, amit empátiával figyelünk, hiszen azokra a hónapokra kell kamatot fizetnie, amiket az APEH  tökölt el az ügyfél kérelmének elbírálásával. Egyházi iskolásként nem érthetünk egyet az erős kifejezésekkel, a…..
w Lagzi Lajcsival 2009.03.10 06:30:00
Antall József szelleme, mint Boross Pétertől megtudtuk, perben-haragban áll Bokros Lajossal. Bokros EP-, illetve miniszterelnöki jelölése, egyáltalán a felléptetése MDF-színekben ezért állítólag hiba, sőt gyalázat. De miért is? Mindenekelőtt: szellemek nem szavazhatnak. Antallé…..
       Mint a Környezetet féltő ember, gondoltam: újrahasznosított papírból kéne készíttetnünk egyesületünk lapját. Hát olyan bődületes összeget mondott a nyomda, hogy beleremegtem. Egyszerre a felháborodástól és a tehetetlen, értetlenkedő dühtől.…..
Karácsony Benő 2009.03.09 12:36:11
 Ugyan egy év telt már el ama nevezetes népszavazás óta, de az utóbbi időben annak értelmezése többször is napirendre került, leginkább a miniszterelnök jóvoltából. Gyurcsány Ferenc aktuális turnéján  hivatkozott rá abban az összefüggésben, hogy ez volt az a…..
Karácsony Benő 2009.03.08 20:36:22
@br: ez tökéletesen igaz,csak épp nincs min csodálkozni.Az MSZMP/MSZP-nél ugyanis nagyjából úgy zajlott le a styl&design-váltás,hogy"no,elvtársak,mostantól egy demokratikus párt leszünk!Értették?!" - míg a nem állampárti gyökerű szerveződések többnyire végigjárták a pártdemokrácia stációit.
És:ugyan mitől volna demokratikus egy olyan MSZP,melynek Lendvai Ildikója pártállami ex-cenzor?
Egy olyan MSZP,melynek elnöke (aki "zsidó vagyok,ha zsidóznak") a mai napig egy zsidó származású embertől elorzott villában lakik?
Egy olyan MSZP,amely nem hajlandó megérteni a Sasika által visszaidézett népszavazás cseppet sem kódolt üzenetét?
Karácsony Benő 2009.03.08 23:09:33
@Pelso..: Minthogy Furcsány akármilyen megszólalásakor eddig zuhant a forint,föltehető:ha lecsuknák végre,akkor az a pénzünk erősödését jelentené...
 Dávid Ibolya, az MDF elnöke ideiglenesen fellélegezhet: listája megszavazva, a Bokros-Habsburg tandem reményei szerint repülőrajtot fog venni a készülődő választásokon, talán még az 5 %-ot is átlépik, s akkor az elnökasszony nagyobbat fog sóhajtani, mint a legutóbbi…..
Karácsony Benő 2009.03.07 22:02:57
@Alvarez: Te próbálod itt a fesztávot csinálni a szegfű-hívőségeddel,közben "elfeledkezel" arról.hogy Furcsány arról hadovált 2006 tavaszán,hogy "nem lesz receptfelírási díj,a költségvetés pedig köszöni szépen,jól van!"
Most meg az összes kúrmányhívő Orbánt gyalázza,mert Orbán nem ad programot...ki is momentán ennek a többre hivatott országnak a miniszterelnöke?!
Marhák!
Karácsony Benő 2009.03.07 22:35:16
@Rá Dios: miért is?
Nem vagyok narancs-hívő,de ezt a xart,amit a ballib csinált 7 év "királysága" alatt,ne akarja senki Orbánra fogni.
Aki ilyenben setteng,az jobb volna,ha bevenné a ciántablettáját...
 „Akarja-e Ön, hogy az Országgyűlés a büntető törvénykönyvről szóló 1978. évi IV. törvényt akként módosítsa, hogy ne legyen büntethető az a személy, aki saját, illetőleg mások személyét, tulajdonát, testi épségét, életét fenyegető, veszélyeztető jogtalan…..