Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nincsotletem

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Subba Warning! 2012.04.23 20:07:00
Autósok.ha nem akartok büntetést, nézzétek meg a kocsiban lévő egészségügyi csomag, doboz, láda lejárati dátumát! A rendőrök kirajzottak az utcára és csak ezt nézik, semmi más nem érdekli őket! Ha a rajta lévő dátum szerint lejárt, akkor a helyszínen 50.000,- Ft bírságot…..
Elképesztő, de nem értik. Egyiket sem. Pont azok, akiknek értenie kéne. Határozott hiszti van a robogórendszám felvetéséből egyeseknél, talán pont azért, mert még nem lopták el a robogójukat. Nehéz a szövegértelmezés, tudom, de néha bele kellene gondolni, kinek jó a…..
nincsotletem 2012.02.16 17:45:39
nincsotletem 2012.02.17 13:51:27
@PITTA: tavaly náluk csináltam az A-t, tényleg 82 volt, és teljesen korrektek/rugalmasak. Most asszony kezdi az A-t ott. :)
 Középkori ítélet Geréb Ágnes nemzeti bába ellen A Centrifuga tiltakozik az ítélet ellen és felszólítja dr Schmitt Pál után Áder János köztársasági elnököt is dr Geréb Ágnes bába, szülész-nőgyógyász szakorvos, pszichológus tavaly elutasított kegyelmi…..
nincsotletem 2012.02.12 09:33:41
@oázis: jó 7 éve az egyik legjobbnak tartott szülészeten (azóta telekspekuláció miatt megszünt) született meg az egyik gyerekem. Már akkor szitokszónak számított ott a fent nevezett "hölgy", sokat beszélgettünk ott a szülésznőkkel, a sztorik szerint az elején még felvitte az osztályra az általa elcseszett eseteket, de a többedik után szó szerint kivágta a kórház kapujában a kismamákat, hogy oldják meg ahogy tudják.
nincsotletem 2012.02.12 12:27:38
@oázis: jól sejtem, hogy utána ezek az esetek a kórházak statisztikáját rontották és nem a fent nevezett hölgyét? Úgy nagyon könnyű "jó" statisztikát csinálni, hogy utána gyakorlatilag az összes elbaltázott eset a kórházét rontja. Nálunk 2 gyerek van, mind a 2 végig teljesen komplikációmentes volt, az első megszületett természetes úton gond nélkül. A másodiknál életmentő császár kellett, mert köldökzsinór gond volt. Ha nem kórházban történik a szülés, ma csak egy gyerekem lenne, így viszont 15 perccel később a komplikáció előállása után a kezemben fogtam, egészségesen.
Örülhet, aki jövőre szerezne autójogosítványt, hiszen a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium november végén kiadott rendelete szerint január 1-től megszűnik a rettegett rutinvizsga. De lesz még egyáltalán, aki ki tudja fizetni a tanfolyam árát, vagy ki tudja várni a hivatali…..
Rosszqtya elkezdett matekozni, miután mindenki bizonygatta neki, hogy olcsóbb kocsival járni, mint tömegközlekedve, ő meg a lenti levél alapján úgy néz ki, jól felhúzta magát ezen. Volt már egyébként szó erről, egyszer már egy költségszámító excel táblát is feltöltöttünk…..