Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elővárosi ember

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Obituary - Napalm Death - Dismember, 1992. június 29., Budapest, Petőfi Csarnok A floridai death metal egyik alapzenekara, az Obituary már 1990 szeptemberében megfordult Pécsen, a Nevkóban (a Morgoth és a Demolition Hammer társaságában), de sajnos én csak október végén hallottam…..
elővárosi ember 2010.01.16 14:14:20
@istenharagja:
én voltam a szerencsés akirôl leszedte a biztonsági embert, de azért kaptam egy szép pofont elôtte... aztán meg bénán vissza kellett mászni a piros vaskorláton a közönségbe.
és trevor perez májbeteg fekete szemkarikáira már senki nem emlékszik:)
Fuck To The Music BOTRÁNY!!!!! 2009.10.17 08:00:00
Rögtön az első tartalommal ellátott posztbeirásának napján sikerült rottyra elintéznem magam olyan szinten hogy még Paksi " sok volt a kínálgató jóbarát és ezért énekképtelenre ittam magam, amin a többi zenésztársam és a közönség is kiakadt " Endre is…..
elővárosi ember 2009.10.18 11:02:31
Itt az ideje, hogy bejelentsük: február 3-án jön az új Cannibal Corpse-lemez Evisceration Plague címmel. Ennek örömére meg is hallgathatjuk az egyik új opuszt a csapat myspace-oldalán, de hogy picit tovább vigadjunk, összeraktunk egy kis klipválogatást is alább, hogy mindenki…..
Így rosszabb az utasnak, rosszabb a vasútnak.Most lássunk egy olyan témát, ami eddig csak érintőlegesen szerepelt a vvv-ben! Járműgazdálkodás. Nem tudom, megfigyelte-e már a kedves olvasó, hogy hétvégén “sokkal több” új Volvo buszt látni Pesten, mint régi Ikarust?…..
elővárosi ember 2009.01.17 14:31:49
@pharmacyli:

20 éve ingázom én is Pécel és Budapest között, és láttam hogyan semmisül meg pld. a Rákosligeti és Rákoscsabai állomás,
és látom azt is hogy hétköznap milyenek a vonatok, hiszen én is utazom rajtuk napjában kétszer. Engem is idegesít ha késik, ha leszakad, ha baleset van ha nem jön semmi és nem tájékoztatnak, a munkahelyem hiába vár.
DE.
Azt szeretném csak megérni hogy az öszes firkász, karcolgató, törő és zúzó, izzólopkodó és vécépapírdobáló, cipőjét az ülésre feltevő derék embereket az utasok vagy a kalauz vagy bárki más de tüntesse el a vonatokról. Lehet szidni a MÁV-ot meg az utódait, de nem ők teszik tönkre a vonatokat. Ha kevesebb a kosz és a rongálás akkor nem kell annyi takarító embert alkalmazni talán és pótolni a tönkretett dolgokat, lesz több pénz új kocsikra is, mert megéri belénk, utasokba fektetni a pénzt.
nem védeni akarom a MÁV-ot csak fárasztó már az egyoldalú diskurzus.