Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haruka

0 bejegyzést írt és 2382 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkeztünk a műsor azon szakaszához, amikor a lakók már menetrendszerűen csak esznek, alszanak, és néha szarnak - hol egyedül, hogy társas tevékenységként - és az egyetlen még valamirevaló időtöltésük kimerül abban, hogy egymás öblös böfögésének szagolgatásából próbálják meg megtippelni, hogy a…..
Vágjunk bele, mert olyan gyöngyszemeket rejt ez a mai összefoglaló, amiért tényleg érdemes volt végigszenvedni a tegnapi cirkuszt. Jön Bence, meg az új stúdió, tisztára olyan, mint a Pirx kapitány űrhajója. Még egy évad, és ki is lövik őket az űrbe. Kezdésként megtudjuk, hogy Zsóti csodálatos teste,…..
Attila egy ordibálós konfliktussal jelezte, hogy ő is egy lakó, nem egy szobanövény, Tivadar és Lóri a békülés útjára léptek, viszont Tivadarnak Krisztián barátként meghalt, isten nyugosztalja. Vivien pedig tovább tolja a nemi erőszak projektet és Soma akarata ellenére szeretné minden áron magáévá…..
Bencus szerint egyik csavar követi a másikat. Vajon mit néz ez a fiú? Majd azzal folytatjuk, hogy Dávid és Lóri egyaránt tökös volt szerinte az elmúlt napokban, mostantól pedig ki – zá – ró - lag rajtunk múlik, hogy kit akarunk bent tartani a villában. Ha-ha-ha. Eztán állítólag valami olyan dolog…..
haruka 2016.10.08 22:53:38
@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): hát hogy nincs többé Brangelina. Pedig ők Somával pont olyanok :))
haruka 2016.10.08 22:57:45
@haruka: jaj,ez Niminek ment volna.
A tegnapi beefben és könnyben gazdag adás után a változatosság kedvéért ma a beefelésé és a gimis osztálykirándulásos erotikáé a főszerep, majdnem körömtörésig fajuló seggfeszítésig, Zsóti pedig egy valóságos roast király, aki mindenkit leolt, de pozitív értelemben, nem bántásiból...
haruka 2016.09.04 21:45:31
@Mók_Ica: @Well...: bocs a naivitásért. :D
haruka 2016.09.04 22:14:15
Az utolsó hét indul, feleim, elválik hamarost a szar a májtól, és kiderül, ki vagy kik nyeri(k) a húszmilliót. Tengerparti képpel kezdünk inkább, és ezen a héten nem baszogatjuk szegény Gólemet tovább, mert teljesen értelmetlen, viccesnek meg már a harmadik hogyvolt óta nem volt…..
A Kavarás Másnapjnak Reggelén vagyunk, Gólem szerint Loki nagyon belezúgott Botoxba, és emiatt megint sakkozni kell a bulák között. És ez nagyon nem jó, legalábbis Pjotr szerint, aki már tuti ki van bukva attól, hogy állandóan tíz-tizenegy ember helyett kell gondolkodnia, majd…..
Nincs Berki, nem is kell azért a nettó 5 mondatért. Felszopónak untig ölíg az ez lesz a mai adásban montázs. Lesz ma randikommandó, fergeteg bulika, rinyálás és taktikázás. Hazudtam, van Berki, csak a vége főcím előtt elregélni a holnapi nap eseményeit ebben a kiváló Bambis…..
Beton a tőle megszokott vehemenciával és a jól ismert nazálisaival üdvözöl minket a partról egy szál fehér pólóban és egy hosszában csíkos kisgatyában, mint egy aranytestű isten. Azt mondja ma borul a matek, újratervezés indul. Ma Gyula fogja a hátán cipelni a show-t, szóval…..
haruka 2015.04.10 22:26:37
@raspberrypie: vagy mindkettő. ha nyerni akar, Lokit ki kell tennie valamikor.
haruka 2015.04.10 22:42:43
@anyadahalor: Aranypartban ez volt a mondás Levivel, hogy fröcsögjön a kula, meg van egy ilyen nótájuk is.
Igen, ez van, ezt kell szeretni, ezt dobta a gép, most pár napig én leszek Sixx mester helyett. Mondanám, hogy sajnálom, de nem. Sőt! Azt mondom, hogy „Bébi, Bébi kínálj meg, de ha nem tetszik, hát kint várj meg!” Az erőszakos viselkedés a külvilágban is elítélendő és az…..
  Gólem és a szerkesztők nem sokat szaroznak a mai rész felvezetésével, egy kis dzsungel, egy kis szürkés ég, és menten megmutatják Botoxot, ahogy ott áll a villa előtt kis kék miniruhában, a lehetőségekhez képest széles mosollyal (értsd, nehogy szétrepedjen a szája sarkában…..
haruka 2015.04.08 22:45:20
@ÉH3sZ: tegnap én is ezt mondtam, a csbe ezek szerint mehet.
haruka 2015.04.08 22:49:58
@ÉH3sZ: az a jó, ha nem vágod. :D családon belüli erőszak.

Na most én is időzavarba kerültem, azt hittem hirtelen csütörtök van. Szerkik, ne szórakozzatok a pandora időponttal! :D
haruka 2015.04.08 22:55:46
@ÉH3sZ: abban a CS-ben meg aztán biztos lehet pólót tépni szabadon. :D
  Gólem előkerült, hogy fazont szabjon a műsornak, amiben volt már keménypornó, teraszra hugyozás és sok-sok buli, de tematikázás nem annyira, pedig ugye ez alapvetően egy taktikai reality lenne, vagy miafasz. H.Mel kiesése az egész hotelt felszabadítja, mondja Gólem, hát hogy a…..
haruka 2015.04.07 07:40:27
@mokamini: Dettó. Muszáj volt elkapcsolnom, mert annyira idegesített, ahogy Berki Gyuláról meg a haverjáról beszélt. A tegnapi rész viszont unalmas volt, és ha még egyszer eléneklik az Éden nótát, forró viaszt öntök a fülembe.
Az óra, mint egy ökölnyi, félkilós vasdarab csapódott neki a combjának minden egyes lépésnél. A piros rövidnadrágja volt rajta, a liverpoolos, amit az anyja hosszas hiszti után vett meg Juan bálás boltjában, ahol Carlito már ott tartott hogy beveti a földön fetrengést is, annyira…..
haruka 2015.04.03 22:17:28
Adrinak most mi baja van?

@Szent Borzadály: Melani annyira idegesített, hogy addig nem néztem volna, amíg bent van.
haruka 2015.04.03 22:24:01
@mokamini: :DDD
Amikor Carlito meglátta a kék órát a tengerpart fekete homokjában, tudta, hogy haza fogja vinni. Nagy, drága óra volt, vagyis annak tűnt, Carlito kilenc éves korára már elég gazdag turistát látott ahhoz, hogy tudja: minél nagyobb, annál drágább. Ez meg egy bazinagy óra volt,…..
  Én aztán kurvára nem értek a kortárs férfidivathoz, fekete póló és farmer kombóval viszont még nem tévedtem akkorár soha, sehol, mint Gólem ezzel a zöld, aprókockás inggel, aminek a gallérrésze alaposan el van szabva vagy baszva, kinek hogy, hátborzongató adást ígér, meg…..
haruka 2015.03.30 22:31:09
@ÉH3sZ: Jaja, 8 hónap az kutyaévekben már majdnem 15.
  Gólem a Számkivetett 2-t játssza a tengerparton, ahol láthatóan jobban érzi magát, mint a fák között, de ez közel sem azt jelenti, hogy beszélni vagy hangsúlyozni megtanult volna. Ma lecsap a Fekete Angyal, egy bula hazamegy. Ez meg egy rövid hogyvolt lesz, majd egyszer elmondom,…..
haruka 2015.03.25 07:41:14
@fosch9: nagyon romi kép. beteszed háttérképnek? :P :D

Beust egyszerűen nem tudom hova tenni, én is úgy vagyok, mint Peti, hogy én ilyet még nem láttam. Teljesen bizarr.
Gólem egyre közelebb ér a pálmaliget széléhez, indulhat a rettegés, kérem szépen, szemében őrült tűz, a karján egy darab óra, a kezében egy édenhoteles boríték, amivel fenyegető mozdulatokat tesz, a stábtagok gyerekei sikoltozva menekülnek a hegyekbe. Ma Béjvacs udvart tart,…..
haruka 2015.03.20 07:57:13
@Gia: nem véletlenül csináltatta meg a melleit sem, szóval kamu, hogy nem zavarná.
  Gólem már második napja kóvályog a pálmaligetben, de láthatóan ki szeretne szabadulni, és fenyegető léptekkel közelít a kamera felé, és aszongya, Milán bájosan ássa tovább saját sírját, a hotel meg két csapatra oszlik. Nahát. Órák száma: egy. Valami hat-nyolc éves…..
haruka 2015.03.19 21:45:00
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: én már le se mertem írni, mert én mindig megjegyzem, hogy atttyaég. :D
  Hoppá, hoppá, hoppá, Gólemet már másodjára eresztették le a hegyről, csak aztén nehogy eltévedjen a pálmaliget tökegyforma fái között. Odabent nagy a tanácstalanság a színes borítékok végett, de nem is ez a lényeg, hanem az egyre idegesebb Milán, aki értetlenkedésével…..
haruka 2015.03.18 22:14:00
haruka 2015.03.18 22:29:25
@pogona vitticeps: Köszi, közben én is megtaláltam. :)

Valaki plíz mondja el, mit mondott Milán pandorán, amiből ez a kavarás lett!
Gólem az első Albina utáni napot egy mödansziéban kezdi, a fejin egy vörös köd fantázianevű lencsével megturbózott piacos Prada-szemüveg, felsőtest kibikkantva, a kezében meg Baywatch Mitch kedvenc játékszere, a vízímentő túlélőkészlet ikonikus darabja, a Piros Műanyag Basz,…..
haruka 2015.03.17 22:34:10
@furmintszaraz: Én azt vettem ki, hogy először Loki mondta azt, hogy Gergő mondta neki, hogy a randin Snezi mindenkit ekézett. Erre a részeg Milán bedurcizott, ment a hisztéria. Lokinak mondta Milán, hogy inkább kinyitja a borítékot, Loki kérdezte, hogy ezt ki mondta neki, hogy csinálja, és én azt értettem, hogy Milán azt mondja senki nem mondta neki, de Loki meg úgy értette, hogy Snezi, és ezért támadt neki. De a felét én se értettem. :D
haruka 2015.03.17 22:41:07
@furmintszaraz: Vissza kellene nézni, de én senkit értettem.
A részeg emberkedést én sem bírom, meg úgy a részegeket összességében.
Gólem egy jelenség a kis piros topánban a zöld domboldalon, mellkas alatt behúzott, kicsit feszülős, csíkos ingben, de mintha érezné, hogy ez most mellélövés volt, és feszeng, topog, bár az is lehet, hogy a reggeli utáni káfolás maradt ki a szórásból, nem tudni. Ma…..
  Gólem rettentő délutánt ígér, drámát, és olyan bejelentést, hogy lefossuk a bokánkat testületileg. Mindezt egy zöldeskék abroszban, amit az Így rendezzük be Shrek kedvenc kisvendéglőjét katalógus negyedik oldalán láttam legutóbb. Én hiszek neki, mert nagyon határozottan…..
haruka 2015.03.13 21:36:10
@Krétagarbó: hát igen, pont ez az, hogy olyan kurva okosnak hiszi magát, meg ő aztán nem hallgat senkire, de azért nyúl volt meglépni, fél a népharagtól.
  Aszongya a pink inges Gólem, aki egyébként egy jelenség ebben a cuccban, komolyan, hogy ma oszt a Pandora odabasz majd, meglátjuk. Egy óra van most csak rajta, úgy látszik vannak olyan napok, amikor kurvára kel tudni, mennyi az idő Kiskunmajsán, és olyanok, amikor nem. Egy jótanács…..
haruka 2015.03.12 21:22:58
haruka 2015.03.12 21:32:43
@mercsi: jesszus atyaisten! :D
  Tegnap már belengettük a mai adás legfontosabb eseményét, az új lakó érkezését, de addig is történtek dolgok ne szaladjunk előre. Gólem farmert vett ma, és megint csak egy óra van rajta, hát micsoda dolog ez már, szinte hallom is a costa-ricai gyerekek gúnyos kacaját. A…..
Múlt héten jött Milán, ment Norbi, jött Evelin, és ment is, Naomi pszichózisa egyre súlyosabb lett, Adri és Becks szerelme negédes mélységek felé tántorgott, masszív alkoholgőzt húzva maga után, Gólem felváltva hordott egy vagy két órát (MER’ FUSSA, GECI!!!!), Pjotr meg…..
haruka 2015.03.10 21:19:24
haruka 2015.03.10 21:20:00
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ja, tényleg. :) Hiába, a 30 év az 30 év. :D
haruka 2015.03.10 21:21:31
@mercsi: Bence szerintem csak oda szédült be épp. :D

@fosch9: komolyan? nem is figyeltem.