Regisztráció Blogot indítok
Adatok
muellah

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Müller Tamásék fogták magukat, és indítottak egy miniprojektet Kickstarteren. A LapTape egy olyan laptoptartó, melyet abban a helyzetben tudunk használni, amikor a kanapén feküdve felhúzott lábbal támasztjuk meg a laptopot vagy táblagépet.  Minden jó startup olyan szerintem, ami…..
muellah 2014.03.10 21:42:28
@DKK: Nem US only, de Magyarországról nem lehet indítani. A LapTape projekt is angol account alól és cég alól megy. Itt vannak az országok, ahol lehet: www.kickstarter.com/help/faq/creator+questions#faq_41823
Mint bizonyára már mindenki olvasta, hamarosan egységesen sárga lesz a budapesti taxi. A vonatkozó rendelet szerencsére kitér a dizájnra is. Eszerint a taxi alapszíne RAL 1023 Traffic Yellow lesz. Ami az RGB skálán a 252, 184, 33-nak (#fcb821) felel meg. Ez pedig jóval világosabb…..
Nos tehát, tavaly Sziget előtt egy jó héttel döntöttünk úgy, hogy készítünk magunknak és barátainknak egy olyan web appot, ami szórakoztatóbbá teszi számunkra a szigetelést. A neve Szig.it lett, és akik tavaly próbálták, azok tudják, hogy nagyjából miről beszélünk: egy,…..
muellah 2011.08.09 20:03:14
Ma többen is megkérdezték, miért jó az nekem, hogy szervezem a StartUp Underground konferenciát. Erre én elmondtam, hogy hát ugye nem egyedül szervezem, és annyira sok munka nincs is vele (de van), meg különben is, fontosnak érzem.De tényleg, miért is szervezem én ezt? Pontosabban:…..
muellah 2011.03.08 22:44:38
Mint már bizonyára mindenki tudja, Mr. Facebooknak puli kutyája van, sőt, a pulikutya saját profiloldalt is kapott a Facebookon.Erről jutott eszembe, hogy évekkel ezelőtt, még az Inda főhadiszálláson beszéltük Blumival, hogy milyen vicces lenne egy kisállatokról szóló közösségi…..
muellah 2011.03.08 07:34:07
A minap egy áruházlánc óriásplakátja mellett mentem el, amelyen szokás szerint egy hatalmas ár és egy rosszul befotózott termék szerepelt. Ezúttal nem tokaszalonna, tojás, sonka vagy tej figyelt a plakáton, hanem valami egészen szokatlan. Egy Csízió (uhh...) fantázianevű termék,…..
muellah 2011.01.21 14:42:09
A következő 2 hétben elvileg minden Androidos telefonon meg fog jelenni az új Market (kivéve Android 1.5 cupcake, sajnos azokat a telefonokat amúgy is lassan el kell dobni...) frissítése. Sokaknak nem tetszik az új UI, de én a magam részéről meg vagyok vele elégedve. Egyrészt mai a…..
muellah 2010.12.14 15:21:14
Az esetleges reklámbevételek sok embert késztettek eddig is arra, hogy ötletes vagy éppen őrült módokon próbálják meg reklámfelületté változtatni a testüket. Míg Puhl Sándor csak a zakóját adja bérbe minden tévés szereplésnél, volt, aki a homlokát bocsájtotta árverésre,…..
muellah 2010.09.29 11:53:36
Appdroid Angry Birds 2010.09.04 14:18:00
Az iOS appstore-t letaroló platformjáték bétája végre megérkezett hozzánk, androidos gémerekhez is. A hivatalosan "Beta Lite" megnevezésű játékon nem igazán látszik a béta mivolta: nem fagy, nem szaggat, káprázatos a grafika, és persze lebilincselő a játékmenet. Az…..
Október 22-én, nem elég korán reggel Manőverslukk VSE tagok, név szerint Harcsa Veronka, Kárász Zéró és én Kiskunlacháza felé autózunk Kárász Zéró szolgálati kocsiján. Így halászlé, ennyit fogunk, meg annyit fogunk. Végre, fogunk pontyot, ez a tó egy halas veder, csak ki…..
Uptade: Ebben a pillanatban zárult Miki mókatára. Eheti nyertesünk ytike lett, akit ezúton is megkérnék, hogy fáradjon a főbejárathoz, vagy küldje el e-mailben az elérhetőségét. A többiek holnap újra próbálkozhatnak, hiszen reggel indulunk az új feladvánnyal.Bár hétfőre…..
Updtate: Ezúton gratulálok eheti nyertesünknek, p308-nak, aki ha az úr és a HELL is úgy akarja, akkor a jövő héten átveheti a nyeremény energiaitalokat. Kérem, hogy küldje el a címét, hogy felvehessék vele a kapcsolatot. A rejtvény megoldását szokás szerint a képre kattintva…..
muellah 2009.07.27 14:55:33
A Los Angeles Times kedves PR-cikket írt a Rock Band című programról, ami a gitár után most a számítógépes játék és a dobolás territoriális határait próbálta meg egybehúgyozni. A történet lényege, hogy a képernyőn különböző színű pöttyök…..
Amikor először megláttam a kiírást, nem akartam hinni a szememnek. A BKV gondolt egy nagyot, és nem egy kommunikációs stratégia, de még csak nem is egy reklámkampány elkészítésére írt ki pályázatot, hanem egy új szlogen megalkotására. Hogy mi volt a baj a régivel? Miért nem a…..
napiLOL No comment 2009.02.02 21:18:01
- Lehet már tudni konkrétumokat arról, milyen új oldalak indulnak idén?- Decemberben volt egy nyugodt félórám, akkor ez alatt az idő alatt összeírtam 24 olyan oldalt, amit szeretnénk megvalósítani. Mindig jönnek persze új impulzusok és lehetőségek, az év elején például már…..
Letelt a két hét, és szép számmal érkeztek be logótervek múltkori felhívásunkra. Mindenekelőtt tehát köszönet azoknak, akik küldtek tervet. Nagyszerű mezőny jött össze.Öt logó került a döntőbe. Úgyhogy most rajtatok a sor. Szavazzatok, hogy a TurulMeme-nek is lehessen végre…..
A hozzám hasonló kezdők frusztrálására mindenképp. Doboltál már 92 órát egyfolytában? A youtube-on barangolva úgy tűnik, ez a jelenlegi világrekord, amit az elkövető, Link Logen már többször megjavított. Mindenesetre, van egy diszkrét bája annak, ha valaki…..
Még régen, amikor munkát kerestem, gyakran ütköztem abba a problémába, hogy a különböző kommunikációs ügynökségek a leglehetetlenebb és legnehezebben megközelíthető budai helyszíneken tanyáznak. Eleinte még próbálkoztam, konkrétan két ilyen furcsa növénynevű, kanyargós…..
Ezzel a huszonöt angol fontba kerülő kis cuccal, a V-Beat Drumsticks-szel tényleg, igazából lehet légdobolni. A működés borzasztó egyszerű: az egyes dobhangokhoz oda kell suhintani a levegőben, ahová az egyes dobfajtákat képzeljük, és az rögtön meg is szólal. Természetesen be…..
Reggel fölkelsz, leülsz a számítógéphez, és elsőként megnézed az... Melyik oldalt? Mi az első weblap, amire ránézel? Minden nap más? Vagy rss olvasással kezdessz? Esetleg valamelyik nagy portállal?Index? Origó? Startlap? Esetleg iwiw? Vagy Netvibes? Google Reader?Mivel kezded a…..
Ma a Twitteren Rabbit feldobta, hogy a Budapesti Temetkezési Intézet pályázatot hirdetett marketing és kommunikációs tevékenységek lebonyolítására.Ennek kapcsán jutott az eszembe: te kinek dolgoznál szívesen? Melyik céget vagy milyen szolgáltatást látnál szívesen a…..
Egyik olvasónk jelezte, hogy épp képeket töltött fel az iWiW-re, mikor a megszokott képmegjelenítő helyett egy lighboxos clearboxos megoldással találkozott össze. Az overlayben megjelenő képek lapozhatóak, sőt, a bal felső sarokban a play gombra kattintva egy komótos diavetítő is…..
Doransky linkmegosztásról szóló post-ját olvasgattam, és azon gondolkodtam, mint a Google Reader share, illetve share with note gombjainak nagy rajongója és lelkes felhasználója, hogy mennyi minden jön még nekem, amit utána megosztanék másokkal. Az RSS etetőkön kívül a legtöbb…..
muellah 2008.07.17 01:34:35
nem 1klikkes megoldás:

1.
posterous.com/
2. forwardolod a megosztani kívánt mailt
3. a posterous accountod rss-ét felveszed a readeredbe és megosztod with note.
4. :)
Mi történik, ha egy autóápolási termékeket gyártó cég nem elégszik meg azzal, hogy egy közepesen dögunalmas bannerrel végigplakátolja a különféle autós témájú honlapokat. Ilyenkor a kis marketingesek megdolgoznak a pénzükért, és elkezdenek gondolkozni azon, hogyan lehetne…..
A Magyar Turizmus Rt gondolt egy merészet, és becsomagolt 12 londoni taxit, hogy ezeken csináljon kedvet egy magyarországi kiruccanáshoz a londoniaknak. Önmagában nem is lenne ez olyan elvetemült ötlet, de a hirdetéseket elnézve nem nagyon értem, mitől jönne meg bárkinek a kedve…..