Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andd

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Közterület-felügyelet! Ma reggel találtam egy papírpacát az autóm szélvédőjére fagyva. Csak úgy pőrén, zacskó nélkül dugva az ablaktörlő gumija alá mállott a gyűrt-tekert saláta. Elsőre az ugrott be, hogy eredetileg talán valamilyen nyomtatvány lehetett. Az…..
A Zugügyvédhez sok hasonló eset érkezett, de ez annyiban különbözik is a többitől, hogy az eladó eleget tett a bejelentési kötelezettségnek. Úgy látszik megint önkényes jogértelmezés esete áll fenn.Kedves Zugügyvéd,Személygépkocsimat 2011. áprilisában eladtam, az…..
Reklámipar Gyalogosok szelleme 2012.01.26 08:15:00
Közterületi gerillakampány, mely gyorshajtásra és a gyalogosok veszélyeztetettségére hívja fel a figyelmet. A módszer egyedi, ám kissé veszélyes.  Tény, hogy a volán mögött ülők egy része kevésbé felelősségteljesen közlekednek, néha semmibe véve a kresz szabályait…..
Amíg az MTK labdarúgó csapata megpróbál visszajutni az NBI-be - és ezt a feladatot két győzelemmel jól is kezdte - a klub egyik vezetője immár új szerepkörben, állítólag ismét a jól bevált módszerhez nyúlt.Úgy hírlik: zsarolja a játékosokat.Lehetett ezt már régebben is…..
8ker Rendőrautó 2011.07.04 14:11:00
 Tényleg szükség van a rendőrség és a civilek közti - akár lakossági szinten - történő párbeszédre, már csak azért is, hogy megtudjuk az ilyen intézkedésnek látszó történések hátterét, miértjét.  KB blogtárs is írta már, hogy reggelente a Mátyás tér kapuit…..
Mindenki látott már tahón parkoló idiótát, aki egy kispolszkira szabott helyre akar beállni a nagyfelnis Cadillac Escalade-del, mert lusta húsz métert sétálni. Természetesen nem sikerül,  ezért a vége általában az, hogy az összes autó mozgását akadályozva lekúrja az…..
andd 2011.06.29 00:06:49
@ColT:
a tilosban parkolás és a kártérítési per két külön dolog.
attól, hogy valaki tilosban parkol, még nem hatalmaz fel egy egyszerű szar autómentőst, hogy tönkretegye valakinek a járművét...
A napokban hozta le az év hírét a Spiegel, melyet olvasva a legőszintébb káröröm felhőtlen kacajában fetrengtünk egy fél óráig. A történet – mint minden ilyen – egyszerű és mulatságos. Bár az mondjuk nem lehetett valami vicces, mikor az ember szembesül azzal, hogy…..
Több mint 17 ezer ember halála árán épült meg a világ legészakibb, 100 ezer főnél több lakossal rendelkező nagyvárosa: Norilszk. A Föld leggazdagabb nyersanyaglelőhelye felett épült település a világ legszennyezettebb, leghidegebb, legélhetetlenebb, legéletveszélyesebb,…..
Dél-Afrika a BMW hagyományosan jelentős piaca. Van is a témában egy ősi sowetói zulu vicc. Minek a rövidítése a BMW? Break My Window, azaz törd be az ablakom. Az öböl repülőről A BMW két okból helyezte az új 6 Cabrio világbemutatóját Dél-Afrikába: a déli féltekén ilyenkor…..
Ilyen az, amikor a Zvezda meg a Partizan összecsap. Illetve ilyen az, amikor a szurkolók nem tudják leküzdeni a rivális tárbor iránt érzett undorukat. Ez a fiú az életével játszott az örökrangadón, ehhez nem fér semmi kétség. Egy kis mutogatás, aztán eldurvul a helyzet. ..
Egy időben, az objektív felelősség bevezetése körül divat volt gyorshajtási bírság elkerüléséhez "elveszíteni" a rendszámot. Vagy akár csak azért, hogy ne kelljen autópálya matricát venni, esetleg parkolási díjat fizetni. Vagy egyáltalán semmilyen felelősséget nem…..
andd 2009.03.15 14:31:11
@SilentSound:
gondoltam, érvek nélkül nehéz is lenne...
andd 2009.03.15 14:41:57
@Zsola777:
elég világosan leírtam.
többek között én sem szeretem, ha hülyének néznek...
andd 2009.03.15 14:52:30
@Leadfoot:
ja, benéztem, hogy milyen idióta posztokat nyitnak.
kultúrára szívesen áldozok pénzt, az teljesen más.
Te csak nézegeted a gyors autódat vagy (szabálytalanul) ki is próbálod, hogy mennyire megy gyorsan?
Lackó rövidke sztorija beszédes fotókkal megtűzdelve, igazán tiszta képet fest kis hazánk jelenlegi helyzetéről, ami a közlekedési kultúrát és nem utolsó sorban az emberséges viselkedést illeti. A sztori főszereplőjéről nehéz elképzelni, hogy valóban jogosult a kártya…..
A minisztérium rámutatott, hogy a "jogszabályok szigorúan meghatározzák, milyen járműveket kell beszerezni miniszteri, illetve szakállamtitkári beosztású állami vezetők számára".Mit jelent ez a mondat?! Megáll a világ, ha nem így történik? Szerintem az ellenzék simán…..
Zsarufika Jelen vagy jövő? 2009.01.17 08:33:00
Egy érdekes levelet kaptam, talán szakmabeli (rendőr) az illető, nem tudom, nem derült ki. A levele kicst szomorkás, kicsit csalódott...de ha ilyen belső intézkedés kezdődik, nem számíthatunk semmi jóra, és talán csak az égiekben bízhatunk.Szia!Nézzünk rá egy kicsit a magyar…..