Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BeKoOr

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kijött az első két és fél perces előzetes a Coen testvérek filmjéből készült Fargo-tévésorozat második évadához. Aki esetleg még nem tudná, ez a sorozat is vesz egy amolyan "True Detectives" fordulatot, vagyis a második évadnak nem sok köze lesz az elsőhöz, más időben…..
24, betűvel is: huszonnégy, éve csak szemlélői vagyunk a nagy focis seregszemléknek. Akarva-akaratlanul keresünk fogódzkodókat, hogy magyar vonatkozású dolgokat találjunk egy-egy világeseményen. Nem sajnálva időt és energiát, nekiláttunk felkutatni minél több olyan játékost,…..
A galambősz lord hörögve borult a díszesen faragott stelázsira, a ködös távolban éjfélt ütött egy toronyóra. Kezdhetnénk így is a Bundesliga krimit, de a hétközi forduló időcsapdája miatt rögtön a végére lapozunk. Andrea Barzagli, kérem, álljon fel. Meri-e tagadni, hogy…..
BeKoOr 2009.05.11 20:41:42
@popp: A németek ellen bizony keményen koptatta 120 percig a padot Barzagli, nem hiszem, hogy arra figyelt fel Magath. :)
Mátrix akkor már játszott, ő ölelgette a bírót Grosso gólja után.
Baljós csend honol Olaszországban, a tömeg lélegzetvisszafojtva figyel. A RAI bejelenti, hogy Diego leütési ára £26m, a boldog tulajdonos a Juventus. Mocorgás támad az első sorokban, de a hangoskodókat lepisszegik. Nem erre várnak. A speaker felolvassa CéRonaldó nyílt…..
BeKoOr 2009.02.10 11:50:00
@calcio_di_rigore: Nem szoktam kommentelni, de rendszeres olvasója vagyok az nst-nek. Én is vezetek egy ilyen "statisztikát" _benito idei munkájáról, de én csak az Inter-Juve-Milan-Roma tippeket figyelem.
Szóval:
Csapat/Tipp összesen/Abból jó/Százalék

Inter/21/10/47,62%
Juve/20/13/65%
Milan/21/9/42,86%
Roma/21/9/42,86%

Félidőnél a Juve-tippek 72% körül mozogtak, addig elég betyárosan teljesített az üveggömb. :)
BeKoOr 2009.02.10 11:52:30
@giacinto: "hogy játszott kevesebbet a juve?"
Volt egy forduló, amikor a Juventus csütörtökön (??) játszott, a beharangozó előtt.