Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nabopolasszár

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Otherworld-ös "Chikánó" kollegám készített egy pályázatra egy nagyon szellemes reklámot, amelyhez kéne publicitás. Ő részese volt az én projektemnek (Ő volt "Shippler" a hangjátékomban) és én ezt viszonoztam egy kis szerepléssel, valamint a promóval. Ha…..
G-Vee hívta fel a figyelmem az egyébként egész korrekt UAZ Racing 4x4 nevű játék hátsó borítójára. Már azt sem igazán értem, miért kap +7 jelzést egy ártatlan terepjárós játék, de miért kapott félelmetes (pók) jelzést? Itt megnézhetitek a játék profilját. Aki meg…..
Nos, nem vagyok annyira nagy szám, hogy én készítettem volna az interjút, de megtette ezt más. Konkrétan a Gamestar 2003-as kiadásában beszél egy elég idétlen szerkesztő egy annál is hülyébb készítővel. Tipikus példája annak, hogy hogyan add el a szart, mint csiszolatlan…..
Nabopolasszár 2009.05.24 11:13:42
Nabopolasszár 2009.05.24 23:02:10
@Skychi: Nagyítsd fel
Szegény Tweek teljesen kiborul, Mexikómabéka a fogait nyalogatja, Simon átöltözik, de persze továbbra is nagggyon keméééény, Isys pedig odamondja a tutit! És emellett megjelenik egy hadseregnyi zombi is, csak hogy teljes legyen a kép!..
A 3. Lula videóhoz való előkészületek során felvettem még 3 szörnyen gagyi olyan jelenetet, amelyekből egyet azóta véletlenül sikerült is letörölnöm. Nem tudom akarjátok-e látni, úgyhogy szavazzatok.  ..
Itt a befejező rész, teljesen bizarr fordulatokkal, ez a játék nem komplett, minden tekintetben. A héten még sok Lulás bejegyzés lesz, aztán örökre elég volt belőle. Index olvasóknak: 1. rész & 2. rész  Soundtrack: Psycho filmzene ++ Bobby Darin: Splish Splash  ..
Nabopolasszár 2009.05.20 19:45:16
"A fegyverkereskedelem aranyszabálya: Soha ne lövesd le magad a saját áruddal!"..
Nabopolasszár 2009.05.19 14:36:32
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.05.16 16:46:29
Jövő hét első felében várhatóan megjelenik az új videó, amely kb 14 perc körüli lesz. Megint marha sok dolgot vettem fel, már kész a trailer is, úgyhogy végre vége a vegetálásnak :)Amekkora szenvedés volt a Lula, annyira jó megint videózni :)..
Nabopolasszár 2009.05.16 23:48:24
Úgy néz ki, lengyel barátaink (EVM-hez hasonlóan) valamelyest összerázták magukat. Utóbbi időben (ha hinni lehet a kritikáknak) korrekt, vagy akár jó játékokat is kiadott ez a cég. Például a World of Goo, amelyet mindenhonnan istenítenek. Úgyhogy kaptok innen egy baráti…..
Nabopolasszár 2009.05.15 14:55:13
ZeromorphemX nemrég készített egy marha jó bemutatót a Resident Evil sorozat harmadik részéről. Mindenképpen nézzétek meg, mert nagyon jól sikerült, egy csomó érdekes dologra világított rá, amik nekünk nem is szúrtak szemet. Például a kutyás rész, vagy az elején azok a…..
Nabopolasszár 2009.05.13 21:22:49
A múltkori "UEFA EURO 2008" szitkozódás után felvettem a játékból egy kis részt, amelyről azután teljesen megfeledkeztem. Miután ma belebotlottam, gyorsan készítettem hozzá kis szinkront. A tudnivalókat elmondom a videóban, de előre is gratulálnék annak az…..
Vagy mondhatnám úgy is, hogy: "A Kör bezárult!"Metzi8 készítette ezt a videót, szerintem nagyon jó lett és nagyon megtisztelő...
Nabopolasszár 2009.05.01 10:07:44
A múltkori összegzés után, itt a második kör, hogy utólagosan is értékeljem az itt bemutatottakat.Akimbo: 20% -> Szerintem ilyen platform játékkal még nem is találkoztam, ahol ennyire gyorsan átláttam, hogy ezt a büdös életben nem fogom végigvinni. Egyrészt szerintem…..
Na kérem szépen, ez is meglett! 2007 április 22.-én jelent itt meg a legelső bejegyzés és jól emlékszem, ahogy egyesek még 2007-ben cikiztek, hogy "Max fél évet adok neki, azt eltűnik", erre tessék. Ezúton is köszönöm nektek a hűséget (már akik még itt vannak :P),…..
Nabopolasszár 2009.04.22 19:57:41
A Mesterlövész az kultusz. Ezt vitatni kár is volna. Örülök, hogy még mindig csomóan megveszik, írnak róla, vagy kérdeznek, hogy "Ezen a pályán hogy lehet továbbjutni?". Utóbbi kérdésre ajánlanám ezt a bejegyzést. Gábor küldött nekem egy linket, miszerint Youtube-on…..
Nabopolasszár 2009.04.21 19:34:12
@freddyD: Szerintem valaki biztos adna egy végigjátszást ha szépen megkéred.
Nehéz szülés volt, de elkészült a második évad utolsó videója, mely amolyan előtanulmány a Versus-hoz. Egy japán kaszabolós film (nem tudom jobban meghatározni a műfaját), aminek egyetlen nagy hibája, hogy nagyon sokszor átesik a ló túloldalára. Ellenben sok jelenet nagyon szórakoztató, és a műfaj…..
Szerintem már mindenki rájött magától is, hogy a videók között előbukkant olyan dolog, ahol hülyeséget beszéltem. Azaz hibáztam.Nincs ezen mit titkolni, nem vagyok Irate Gamer (tényleg, az létezik még?), hogy eltussoljam ezt. Természetesen senki nem dicsekszik azzal, ha valamit…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.04.17 19:21:00
Lényegre térnék, új videó talán csak április végére várható. Sajnos magánéletileg vannak teendőim, amik nem teszik lehetővé, hogy most videókészítéssel foglalkozzak. Lulát próbálgattam néha esténként, de őszintén szólva elakadtam és nem nagyon tudom hogyan tovább. A…..
Nabopolasszár 2009.04.18 23:02:37
A hibás borítókról, szövegekről lenne újra szó. Gyűltek szépen a hónapok során:   Az első EVM Junioros gyöngyszemet "Rekettyelovag" küldte nekem. Azt már a Tomb Arider 3 óta tudjuk, hogy az elég kemény malőr, ha a játék oldalán el van gépelve a szöveg.…..
Utóbbi napokban sokan írták, hogy a Nesquik gabonapelyhekhez ingyen adják (többek között) az itt múltkor bemutatott Pet Racer játékot. Mondjuk ismerve azok árát, annyira nem tekinthető ingyenesnek, de az már más tészta.Ha esetleg beszereznétek, szerintem 10-15 percig játszható,…..
Nem a legjobb videóm, szóval ha nem jön be, megértem...Eléggé nehéz II. Világháborús játékokat bemutatni, főleg, hogy ez az első ilyen játék amit bemutatok. A második rész már teljesen kész van, remélem jövő hétvégére fenn is lesz. Ez az egyetlen ilyen alkalom, amikor tudok…..
'Toxicity' küldte nekem és enyhén szólva unfair ez az endboss. Egy japán "Mushihimesama" nevű játékban ez az utolsó ellenség akit le kell győzni. Igen, a lilák azok az ő lövedékei.   Életerőt elnézve túl sokat nem vesznek le, de ha nincs baromi sok plusz életed…..
Nabopolasszár 2009.04.09 14:38:03
@Holie: Mond már meg hogy ha a képernyő 99.99%-át beteríti az ellenfél lövése akkor hogy a fenébe lehet ekerülni a ha a hajó eleve vagy 3% nagyságú a képernyőhöz képest.

Azt elismerem hogy volt egy rész ahol cikk-cakkban kellett elkerülni a lövéseket de a videó többi részénél semmi hasonlót nem lehetett látni.
Nabopolasszár 2009.04.09 15:04:55
@Holie: Ja így most már teljesen világos
Nem szoktam ilyen játékokkkal játszani (de mostmár tudom hogy ilyen is van)
Nabopolasszár 2009.04.09 15:06:41
@Nabopolasszár: jah és a játék még így is kikészítene ilyen hangefektekkel