Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tigrincs82

24 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szerző (Droli) azt az elmebeteg ötletet találta ki, hogy disszidál - Magyarországra. Az erről szóló élményeit, tapasztalatait egy posztsorozatban írja meg, mindenki nagy örömére. „Úgy itt hagyom ezt az országot, vissza sem nézek!” - manapság elég gyakran lehet ezt…..
Tigrincs82 2012.01.18 14:29:12
@Ann1294: Én már akkor sem beszéltem rosszul amikor kijöttem több mint 3 éve. Azóta csak jobb lett. Én nyelvtudás nélkül neki sem indultam volna. Azt merem mondani, hogy folyékonyan beszélek angolul, de nem tökéletesen.
@Mihaja414: Írországban annál a német bolthálózatnál ahol én dolgozom, ez nem igaz... Itt jól kell beszélni angolul. Belehallgattam interjúba nem régen. A manager 2szer feltette ugyanazt a kérdést más szóhasználattal, és az alany nem tudott rá válaszolni, úgyhogy be is fejezték az interjút.
Tigrincs82 2012.01.18 14:41:43
@Mihaja414: Ehhez az is kell, hogy nem magyarok között dolgozz :) Egy boltban azért nem árt az angol. Ügyfelekkel, kasszában, stb... Programozóként, azért egyszerűbb...
Volt már két ilyen bejegyzésem korábban és örömmel mondhatom, hogy akkori előrejelzéseim egész jól bejöttek. Az első bejegyzésben azt írtam, hogy most vannak lent az árak, most kell venni autót. A másodikban azt írtam, hogy már elindult felfelé az ár és akkor 2012-re prognosztizáltam nagyobb…..
– Melegszik a főtengelycsapágy! – Kenünk, vagy állítunk? – Állítunk! – 30-32-es kulcs, pajszer, kalapács! Mai cikkünk blogposztja...
Subba Wow: Coca Cola 2011.06.28 20:36:34
Tigrincs82 2011.06.29 11:14:22
@schmittpál: Lelkes tumblr rajongó vagyok, és az egyik akit követek, nála volt kint. A link az én oldalamra vezet, de ott láthatod, hogy én honnan szedtem.
  A reggeli kis közjáték után a lelkes és kitartó kompánia sikeresen több részre szakadt. Először elindultak a feltüzelt veteránok, Laci és Jóska hamar elpöfögtek a határ irányába. Senki nem aggódott, hiszen tudtuk, úgyis utolérjük őket. Aztán pár percre rá a két…..
Belsőség Első etap – donez 2011.06.20 18:41:00
Egészen mély filozófiai kérdéseket vet föl, hogy bő kétszáz kilométer megtétele után miért Pista a fáradtabb és töketelébb a kettőnk közül, aki egy sport/normál/komfort rugózási és egyéb üzemmódú, automatás, szuperkényelmes, klímás, empéháromhifis, bőrüléses…..
Simán offtopic poszt lesz, de igyekszem majd egy kis Mercedest is belecsempészni a mesébe. A lényeg az, hogy rongyos kis életem egyik felejthetetlen napja zárul lassan.  Aki komálja a repülést, annak tetszeni fog. Aki nem, az le van sajnálva. Az úgy volt, hogy a mi cégünk is…..
Tigrincs82 2011.06.18 22:43:44
@malenykij polgar: Nincs véletlenül felvétel nálatok? Simán hazaköltöznék... :)
Mobildaru Blog vipyfz - Luis 2011.06.17 17:01:00
Valaha Louis egy mexikói kisgyerek volt és csodálkozva nézte a darukat. Luis most 30 éves, 1994 óta az USA-ben él és egy kisebb darus cégnél darukezelőként dolgozik. Hobbiként megmaradt a daruk iránti rajongása. Idén tavasszal megérkezett kollekciójához a várva várt csomag: egy…..
Alapvető spirituális tapasztalat, hogy a világon minden mindennel összefügg – ez teszi rejtelmessé, ugyanakkor kalandossá és meglepetésekkel telivé az életet. Mondok egy példát: sose gondoltam volna, hogy egy halott ember, John DeLorean és én össze vagyunk kötve ebben a finom, de…..
Ha te vagy a szabad világ vezetője, nem guríthatsz szarral. Jól tudják ezt a nagy víz másik oldalán is, nem is játszottak sokat amikor Obamából elnök lett. Az új kocsi nagyobb ablakokat kapott Bushénál, meg hülye nevet is: Cadillac Elnöki Limuzin. Persze nem a név a lényeg, hanem…..
V8 / 4.973 cm3 / 231 PS / 405 Nm @ 3.000 / 0 - 100 km/h: 8,1 s / Vmax: 220 km/h (klikkelj a nagyobb képekért) ..
Élet egy Deloreannel Eurofest 2011 2011.03.11 09:57:00
Kicsit rendhagyó lesz a mai bejegyzés, mert nem a pénteken szokásos Deloreantörténelemről fogok írni, hanem a jövőbe tekintek, mint Franco Nero a Honfoglalásban. Na nem olyan messze, hanem csak két és fél hónappal előre, az írországi Eurofest idejére. Tegnap regisztráltam az eseményre (100 GBP /…..
Balázstól jött ez a Corolla, amely Dublin utcáin ijesztgeti a jónépet. Ezt tegnap fotóztam Dublinban. Az autót láttam már, de mindig csak menet közben, most is csak annyi időm volt, hogy a telefont előkapva egy fényképet csináljak róla. Érdemes megfigyelni a…..
Tigrincs82 2011.01.19 10:42:10
@KuKori: Igen, ezt elfelejtettem hozzátenni.

Egyébként azóta láttam megint, és az összes oldalablakon no smoking matrica van :-)Ez sajnos a képen nem látszik.
És karácsonyra ajándékot kell venni. És mi lenne a szebb ajándék, mint valami Deloreanes dolog, nem? :) Na jó, lehet, hogy nem, de azért tényleg lehet jópofa dolgokat venni. Idelinkelek néhányat tájékoztatásképpen. Fülbevaló 24.95$   Óra három színben (ezüst, szürke, arany) 134.95$ Aztán van…..
Tigrincs82 2010.12.08 20:50:54
Még ki sem hűlt hűséges Mazdám motorja a garázsban, mikor már ezerrel töltöttem le a képeket, videókat az idei év talán legrövidebb sajtóeseményéről. Rövidnek rövid volt ugyan, de szerencsére a szervezők nem estek abba a hibába, hogy unalmas PR-rizsával, kimutatásokkal,…..
Vasárnap jutottam ki végül a Hatejamora. Marcival mentünk, így miután belefutottunk az Ismeretlen Pécsi Költőbe – aki épp egy Afganisztánt is megjárt zászlóssal diskurált –, rögtön a külső kiállítótér felé vettük az irányt, ahol nemesikle.hu standja állt. A…..
Élet egy Deloreannel NAAF 2010.08.06 10:00:00
Mit is írtam hétfőn?  Azt, hogy mindenki jön Komáromba. Te meg ezt olvasod, miközben punnyadsz a gép előtt? Naaaa! Autóra, vonatra fel aztán nyomás a NAAF-ra. Mese nincs. Fesztivál van.Ha pedig kinézel és rossz időt látsz, akkor ne problémázz rajta. A Delorean időgép…..
Éppen a világ legcikibb gatyáján kuncogtunk, amikor Ommm kibökte, hogy ő tulajdonképpen nagyra tartja Vanilla Ice zenei munkásságát, sőt, kifejezetten laza figurának tartja, hisz hogy' kilökte egykor az asszonyt menet közben a kocsiból, amikor hülyeségeket szájalt. Hát…..
Fília Expressz Sorry 2010.05.18 21:30:00
Reklám: Mercedes fékasszisztens ..
Jópár évvel ezelött kezdtem el elöször cikkeket fordítani Magyarország egyik legnagyobb rallys portáljára. Az elején nehezen indult, de nagyjából belejöttem. Ezt a blogot tavaly kezdtem, de lassan egy éve most frissítettem megint, persze az angol párját is. Itt van pár a régebbi…..
Ezt a fotót találtam neten szörfözés közben. Azt hiszem, meglepödnék, ha meglátnám a külsö sávban gyerekkorom egyik kedvenc filmjének "hősét". Talán sokan emlékeznek a Vissza a jövőbe című film trilógiára, Michael J. Fox és a Delorean főszereplésével.Az autó…..
Azzal a hozzászólással találtam, hogy: már bánja a napot, amikor vega lett.via: funnyordieTigrincs ..
Kis utmutató, hogy mi micsoda egy repülőgépen. Szerintem jól néz ki. lenyeg.blog.hu Tigrincs ..
Amíg a tréleres autó - egy hármas BMW - megérkezik a két t-s Puttgardenbe, a társaság Csikós bagószagú, lepukkadt hotelszobájában múlatja az időt, optimizmusuk visszatért, folyamatosan röhögnek - magukon. A kopasz fázósan az ágyban fekszik, a paplan alá bújva, nem csoda, elég kimerült lehet. A…..
Autófília Ken Block visszatért 2009.06.02 09:03:00
Húszmillió ember. Ennyien nézték meg Ken Block első kisfilmjét, talán nem véletlenül. Azonnal körbeküldték minden  létező levlistán, az autós oldalak sztárja volt sokáig. Sokáig nem értettem miért, hiszen driftes videóból tényleg rengeteg van, egyre jobbak, felkapott…..