Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miss Marple

0 bejegyzést írt és 477 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog A Vendég 2010.09.21 07:00:00
Na csákány, végre ideértem. Jól van, ne lázadjál - csak 3 órát késtem, szeretek otthon ejtőzni kicsit a kádban, rákészülni a nagy vizitre. Meg hát örülj, hogy egyáltalán eljöttem - ez a lényeg, nem? Baszki, messzebb nem találtál pecót? Kész szerencse, hogy hoztam az…..
Az RTL Klub idei őszének legnagyobb költségvetésű műsora az X-Faktor, a formátumot a csatorna most megvette, nem másolta, mint a Csillag születiket vagy a Szombat esti lázat, ugye. A szakajtónyi lóvéért cserébe kapnak egy olyan, bevált menetrendet, ami a briteknél 11 millió…..
A világért sem szeretnénk negatív képet festeni a Rádió Taxi 2777 forintos akciójáról, de újabb olvasónk levele szerint - aki persze lehet, hogy pont ugyanazzal a taxissal találkozott - a taxisok alternatív megoldásokat kénytelenek bevetni, hogy ne ők fizessék meg az akció…..
Miss Marple 2010.08.12 12:05:01
@Frucsasz, az őzikelány: Amióta a Szily elment szabadságra pecázni.
Mindenki, akinek született már gyereke Magyarországon, pontosan tudja, hogyan kényszerítik bele a szülész-nőgyógyászok az anyákat abba, hogy az ingyenes kórházi konzultációk mellett vagy inkább helyett az ő magánrendelésükre járjanak, alkalmanként 10 rugó körüli áron.…..
Miss Marple 2010.08.02 09:54:28
@F173: Amilyen igazad van. A Honvéd Kórházban hét anesztes helyett négy dolgozik, közülük az egyik még rezidens. Ügyelet után a huszonhatodik ébren töltött órában is jól működnek, csak kicsit fáradtak már...

A János Kh. gégészetén ketten csinálják az ambulanciát, rengeteg dühös és türelmetlen beteg közt, valóban ügyetlenül szervezve. A rendelés vége felé mindig lincshangulat van.

Minden kórházban féléves várólisták vannak kböző térdműtétekre (nem életmentő, ugye, csak még fél évig behugyozol, mire föl tudsz állni egy székből...), ugyanazon orvos a budai oldal magánrendelésén két héten belül profin rendberak, hat számjegyért.

DE: pl. a kerületi háziorvosok renszeresen elmennek a rendelés vége előtt fél órával, ha nincs beteg. Tehát hiába megyek be a MUNKAIDEJÜK lejárta előtt egy receptért (5 perc), már csak zárt ajtókat találok. Ez rendszeres. Ja, és később kezdik a rendelést tizenöt perccel, mert "még adminisztrálni kell".
Miss Marple 2010.08.02 09:55:40
@Bánki Erik pécsi ingatlanpanamái igen jelentősek!: Köszönjük a hozzáértő kommentárt a témában, troll bácsi!
Még hogy csak Budapesten divat luxusautóval tilosban parkolni! A méregdrága autók tulajdonosai gyakran nem csak itt a Balkán peremén, de az évszázados arisztokrata hagyományokkal bíró Angliában is szemrebbenés nélkül a tiltott helyen állítják le autójukat. Vélhetően az idei…..
Miss Marple 2010.07.31 14:43:21
@kodó tamás: "a köztereseket lelőtték" :) :) :) :)))))

A rokikártya jó ötlet. Még színben is illene a szélvédő mögé. Esetleg egy "Szociális ebédszállítás - türelmet kérek!" felirat, tintasugaras nyomtatóval, kiemelőfilccel kiszínezve, átlátszó genomban.
Amy az Anubis Travellel utazott Krétára, hogy aztán onnan tovakiránduljon álmai szigetére. Úgy látszik, annyira mégsem volt csudálatos, hogy a 4 órásra tervezett kirándulásból 3 nap lett, különben biztos nem panaszkodott volna. Ja, hogy a család fele Krétán maradt? 2010…..
comment:com Szívükben bomba van 2010.06.16 13:21:00
A Viasat3 az ország leglazább cégét kereste hét héten át, és kiderült, hogy ők azok. A cég hangja a legkedvesebb, a legemberibb és legaranyosabb tévés produkció az első Megasztár óta. Már az első adás után elájultam, de ami azután következett, arra egyáltalán nem…..
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
Károlyt csak az állapotos neje tudta visszafogni attól, hogy nekiessen az idióta kamionsofőrnek és az OBI biztonsági őreinek, akik miatt fél órát kellett várnia, mivel a rakodás miatt csak úgy simán lezártak egy utat. A rendőrséget is hiába hívta ki, úgyhogy úgy érzi, egyetlen…..
Veszedelmes vírus materializálódott az RBS Románia Bankban. Naiv ügyfél először kapott egy számlát, amit nem igazán kért, majd ez a számla elkezdte felemészteni a rendes számlája készleteit, míg az összes pénze el nem tűnt: 2006 óta van Mastercard hitelkártyám a fennti bank…..
És itt a második naiv ügyfelünk, akinek sikerült! A végtelenségig javítás helyett a Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Békéltető Testületének köszönhetően a Playersroom jogosnak találta a panaszt és kártérített. Ezúton is köszönöm, hogy megjelentették panaszomat az…..
Annyit kérek, hogy ha kiteszitek, mindenképpen álnévvel. Mert a néptáncos bosszú olyan, mint a Blöffben a cigány bosszú... Elég kellemetlen. Mondjuk legyen Muddy az álnév.    A modoros táncházba járó   A házigazda: Érkezését igyekszik nagyon látványosan tenni:…..
A Tesco húsospultjában dolgozó hölgy talán valami magánjellegű probléma miatt gyűlöli a nőket és csak férfiakat szolgál ki. Vagy valami szintén titokzatos ok miatt egy bizonyos dress code alatt nem hajlandó szóbaállni a vásárlókkal, mert az zsenánt. Esetleg csak potenciális…..
Styxxnek köszönjük szépen ismét a zseniális ötlet mesteri megvalósítását! TOLDI KOMMENTÁROK Arany János Toldi …………………………………….…..
Miss Marple 2010.05.13 13:39:43
@czibere117: Amilyen igazad neked van! Nyelvész Józsi mélyre leszálló ágban van egy ideje, Modor Tibi és vendégei viszont egyre jobbak (bár már régen nem a modorosságról szól a blog).
Miss Marple 2010.05.13 15:12:23
@Styxx: Ne tévedjél, hogy egy tizedikes magyaróra nem ér föl egy élveboncolással... A beled mindenesetre biztosan lóg utána, különösen, ha épp el akartad hitetni a kis üveges tekintetű bikaborjakkal és ludakkal, hogy a Toldi JÓ. De azért köszönöm a felajánlást!
Miss Marple 2010.05.13 23:22:08
OFF
@noirp: Naa, azért szeretem ám őket. Nagyon helyesek meg értelmesek is tudnak lenni, csak ha éppen hormonviharok dúlják az idegeiket vagy a fiziológiás lustaság lesz rajtuk úrrá, akkor nem egyszerű egy veretes nyelvezetű, patetikus történetet lenyomni a torkukon. Olyankor tényleg kicsit állati mintára viselkednek (alfa hím kijelölése, hierarchikus rendbe való illeszkedés, a legpotensebb pár kiválasztása és neki való felkínálkozás stb.). Az atavisztikus viselkedésbe meg nem fér bele a költői képek használatának felismerése.

OFF vége
Vajon hogyan fognak bűnhődni ezek a pöfeteg médiarohadékok? Miért gondolja bárki, hogy a nyereségvágyból szándékosan elkövetett szemétségért elég az egyszerű bocsánatkérés?! Pista bácsi 91 esztendős dudás, egy személyben megtestesíti a magyar kulturális hagyatékot. Több…..
Miss Marple 2010.05.13 17:43:05
@Periwinkle (aka A 40-es fantomja): Enikő és Pici kurva sokat keresnek ott. (Bocs a régi viccért.)

A zsűritagokat most már mindenki ismeri, elképesztő publicitást kapott maga a műsor is, de most szeretném a szerkesztők és a rendező nevét is csupa nagybetűvel kiírva látni a szégyenfalon a seggbe rúgandók névsorában. Mert attól, hogy ők nem teszik ki az arcukat, azért rájuk is kéne kenni egy kicsit ebből a trágyából.
Ilyen se volt még: az olvasó, ezúttal Magdika, nem egy vevőellenes boltot vagy szolgáltatót nyom fel nálunk, hanem egy teszkós nagyfőnököt, aki nyilvánosan, a vevők előtt alázott meg egy teszkós középvezetőt. De még hogy! Ezúton is gratulálunk Magyarország legnagyobb privát…..
Miss Marple 2010.05.11 01:46:50
@Megdobbent: Piros-fehéreken a lengyeleket érted? (És mikor láttál gój motorosokat várost gyújtogatni? Hogy-hogy egy mínuszost se ért meg az Indexnek, hogy nem hallottunk róla?...)

mikmaq egy bizonyos kíméletlen és bárdolatlan stílusról beszélt, ha jól értettem, és ha te ezt kívánod magadnak, fogyaszd egészséggel.
Miss Marple 2010.05.11 08:40:26
@Megdobbent: Rossebet vagyok jobbikos, csak csacsiságokat hisztiztél az éjszakába, de bocs, hogy szóltam.

@staropramen: Rossebet pátyolgatom őket, közöm nincs hozzájuk, de látom, te is amfetamint reggeliztél, és biztos ettől romlott a szövegértési készséged, ha volt minek romlania egyáltalán. És csak szólok: a kaSSZást hosszú sz-szel írják, már ha nem a halál allegóriájáról akartál beszélni. Ha nyelvileg helyesen kéred: pénztáros.

Na peace and love.
A napokban olvastam egy kolléga egy hetéről szóló leírást, így gondoltam, megosztom a sajátomat. Mint abban néhányan a kommentekben rámutattatok, a kolléga beszámolója sok esetben kamuszagú volt, de akár így van, akár nem, legyen itt egy valódi, hiteles történet.Hozzáteszem,…..
Lehet, hogy sokak számára a most következő egy semmi kis történetnek fog tűnni, de bevallom, erre én sem gondoltam soha, pedig az 50-es villamos vonalán is leszállásjezlős hannoveriek járnak és megálló előtt szoktam az Üllőire kikanyarodni nap mint nap. Mondjuk eszembe nem jutna…..
Miss Marple 2010.05.02 17:42:50
@...::: Flúgos Kamionos :::...: Már éppen teljesen komolyan meg akartam könnyezni a posztolót, hogy így Anyák Napján senki kurv'annya nem került szóba, valamint a saját figyelmetlenségét nem próbálta a más baromságának beállítani, plusz súlyos tanulsága volt a szituációnak, de elovastam a kommentedet, igen jót szórakoztam, és rájöttem, hogy más is méltányol egy normális posztot. Szóval neked is köszi. (Ti. ÉN megértettem, amit írtál...) :) :) :)
balage_81 egy meglehetősen elkeseredett, gyűlölettel teli posztot ajánlott fel nekünk - különös tekintettel az utolsóelőtti bekezdésben szereplő fiúra. Azt mintha egy kihasznált , eldobott lány írta volna :) A maximalista család (ajánlott film: Woody Allen: Match Point) A…..
Miss Marple 2010.04.29 10:47:55
@Miss Marple: Jaj, ez olyan irigyen hangzott. Pedig inkább csak a parvenu mentalitást szerettem volna kidomborítani. Meg azt a hatalmas arcot, ahogy a gyerek gyakorlatilag minden tanárával viselkedik.

Ideje lenne alapítani egy ilyen Eton-szerű kőkeményen fizetős iskolát, hogy legyen nekik egy rezervátumuk. (Olyat, mint az IBS, csak ált. és középiskolát, ami mégse az amerikai vagy az osztrák.)
Miss Marple 2010.04.29 13:42:18
@medvedr: Bocs, ha telibetaláltalak! :)

Sajnálja magát a rosseb, nem csinálnám, ha nem szeretném, és hál'Istennek nem ők teszik ki a többséget. Egyébként ritkán látom őket nagyon szenvedni, igazából inkább megkérgesednek, egocentrikusak, szenvtelenek, individualisták és hányavetiek lesznek, és csak akkor szánandók, amikor megszűnik görögni előttük a vörös szőnyeg (apu állását és/vagy egészségét veszti vagy leborít a szomszéd fitneszterem-tulajjal), mert akkor rázizzennek egy kicsit a világra, csak nem tudnak mit kezdeni vele, ugyanis nem értik, mi az, hogy NINCS és NEM TE. Ja, egyébként ez a csajokra is vonatkozik.
Miss Marple 2010.04.29 13:54:23
@Professor Pizka: :) :) :) Ez nagyon jó ötlet! :) :) :) Drámajátékba való! :) :) :)
Az útépítésből ismert hárman ásnak egy ásóval egy gödröt formáció a Komjádi uszoda alkalmazottainál is működik. A naiv ügyfél a töküres medence partján szembesült azzal, hogy ma bizony itt nem lesz vizes, a bejáratnál ücsörgő három jóemberből ugyanis egy sem vette a…..