Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GodHeart001

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tovább görgetjük az Econovum Akadémia-ügyet. Ezúttal tizennyolc, a magyar állami vagy az üzleti szférában bármikor vezető szerepet betöltő embert találtunk, aki az innen szerezhető, „MBA” diplomaként megjelölt képesítést nyilvános önéletrajzában, vagy más helyen…..
  Csikorognak az agyamban a fogaskerekek, hogy a szerkesztőségi gyorsulásra hogyan készítsem fel az autóimat. Az ősöreg, visszavett CO-jú kismotoros cápa BMW nem egy gyorsulóbajnok, főleg, a péntek este kipróbált 520i-hez képest. Harapjon a cápa! Teljesen el voltam keseredve,…..
GodHeart001 2011.08.28 22:24:48
@Bende Tibor: OMV semmivel sem jobb.. én is azt használtam nagyon sokáig, és mondhatni a mai napig is, mivel nincs a környezetemben jobb.. Amúgy a vpower racing tök más, hidd el.. próbáld ki előtte, aztán max arra az egy napra, de akár -1 másodpercet is hozhat.. a szelepállításra meg nagyon figyelj oda, hogy melegen ill hidegen mekkora a rés. Ha jól tudom hidegen 0.2 amúgy meg 0.25. Ugye itt most pörögni is fog a motor, szóval egy himbatörés(??) nem lenne éppen célrevezető, mert ugye ha nem elég nagy a rés, akkor puff annyi neki..

amúgy megjegyzés képpen.. volt fenn egy cikk, nem biztos,hogy ti csináltátok, de a diesel üzemanyag minőségét mértétek benne, és kijött hogy az osztrák nem jobb a magyarnál.. naja.. de az kimaradt a cikkből, hogy ausztriában az 50l az 50l, nem annyi mint itthon.. vannak olyan történeket, hogy itthon többet lehet tankolni az autóba, mint amekkora a tank.. és ha nem barátommal esik meg, én is továbbra is csak rémtörténetnek mondanám. De sajnos az van. Ahol lakok.. ott van egy belső infom, hogy az AVIA kútnak az egyik kútjánál most éppen jól mér a számláló.. azóta oda megyek.. valamiért érdekes mód 1-1.5 literrel kevesebbet eszik az autó.. pedig szvsz ugyanannyit eszik... csak annyit tankolok bele amennyit ténylegesen mutat az óra.
Variációk egy témára. A Freedom-mal már megtettük, most jöhet a pop-rockzene egyik legkedveltebb kliséje: bárcsak itt lennél velem. Lássuk, mit szabadított ránk a vágyat, hiányt, elvesztett szerelmet, barátot megidéző zenetörténelem. Pink Floyd - Wish you were here…..
drogosok ügyvédje Egy drogos 2009.02.02 15:30:00
Az úszókban (vagy az olimpikonokban) számomra mindig is volt valami rejtélyes. Phelps titkai most a napvilágra kerültek.Magánügy, mondhatnám. Az első hírek szerint a 14 olimpiai arany meghátrálásra késztette a doppingügyekben mindig ultraérzékeny sportszakembereket is. Ők is…..
Ilyen történetünk még nem volt, hogy a szülők ultimátumot adnak a lányuknak, hogy tanulás vagy nem tanulás. Kemény történet, mondjatok véleményt. Egy ilyen gyerek szulo szakotos sztori. A szulok nem tudják felfogni h a 8 oras napi beosztason kivul is van elet. Hogy a gyerekeiknek…..
Japán tele van újító ötletekkel, és olyan hibbantakkal, akik azokat meg is valósítják. Más magyarázata nem lehet annak, hogy újabban QR kódokat, azaz mobilok által is leolvasható vonalkódokat raknak a sírkövekre. A temetőbe látogatók beolvassák a sírról a kódot, és mindent…..
Belsőség Hatékony Hiéna 2009.01.16 17:24:00
Kedves Hiénák, egy éjszaka, amikor érdemes fent maradni! Ráadásul, hatékonyan lehet hiénázni, hiszen aki ügyes, több dolgot is hiénázhat. Év vége felé elkezdenek szállingózni a naptárak a szerkesztőségbe. Összesen négyet kaptunk, egyet-egyet az Auditól, a BMW-től, a…..