Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eprom

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A munkáltatói márka kölcsönös együtthatásban van a fogyasztói márkával, ugyanis egy ismert, pozitív imidzsű fogyasztói márka magával húzhatja a munkáltatói márkáról alkotott képet. A munkáltatóknak rossz hír, hogy ez a termék vagy szolgáltatás minőségromlásának tekintetében sajnos fordítva is…..
Most, hogy engem is bëlgának titulált a Spiler.info, muszájnak éreztem, hogy írjak a tizenöt éves zenekar új lemezéről. A Bëlga 2002-ben úgy robbant bele a 11 éves világomba, mint semmi korábban. Addig egy-két kimásolt Dire Straits- meg eredeti Republic-kazi jellemezte a családi…..
Kedves olvasóim, ha éppen nem étkeznek, nézzék meg, kérem a képen pózoló két szartartályt, akik motorcsónakjukkal belehajtottak a Tiszán a védett kérészek közé. Tökéletesen beazonosítható a két véglény, ennek ellenére Pásztorné Kovács Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok…..
eprom 2013.07.01 17:15:05
@nagyfeszültség: pontosan. Nem nagy ügy az egész. Más kérdés, hogy ilyen véresszájú természetvédők, mint te meg a haverjaid eddig mi a túróért nem álltak a Tisza partján kérész rajzáskor, hogy lassíts tahó. Mert fingod nem volt róla, hogy miről is van szó. Amúgy rengeteg védett hal is van a Tiszában, amit orrba-szájba visznek el a rabsicok, azé miért nem hisztizel? Mi a túró köze van egy ilyen piti ügyhöz a társadalom önérzetének, te nyálkás valami? A társadalmi önérzet meg régen kihalt állatfaj már nálunk. Elég szomorú, hogy ilyen piszlucsáré, szar dolgokra így rárugrotok. Fogjad b+ a zsákot és húzzál a Tisza partjára szemetet szedni, amit az ukránok átengednek nekünk! Évente több száz tonna PET palackot kapunk tőlük a Tiszán, ezzel miért nem foglalkozik senki? Nyomod a zöld süketet, barika. Ezt bezzeg a nagy bogarász fotós sem örökítette meg. Az nem ennyire feltünő...
eprom 2013.07.01 17:50:41
@nagyfeszültség: nem gond ha magadra veszed. De a többi sötétzöldnek is szólt...
@Adrian Mole: veled? Felesleges. Te is csak a túlképzett fővárosi divatzöld bohócok egyike vagy, aki folyót képen, gyümölcsöt meg a tányérján látott csak...
eprom 2013.07.01 18:26:34
@Adrian Mole: Alapjáraton vagyok. Ha dühöngenék az másképp festene.
Le akartam fotózni az új BKK-s útbaigazító táblákat az Örs vezér tere aluljárójában, de nem sikerült. Valahogy mindig belógott a képbe az a roppant nagyságú "műkincsgyűjtemény", amit ezek a szimpatikus árusok tettek ki. Majdnem azt írtam, zugárusok, de hát ebben semmi…..
Mert a rendszerhasználati díjak igenis megérthetők!„Erőművekben termelik, és onnan a vezeték elhozza a házig és akkor már az áram a konnektorban van, onnan jön!” Vitathatatlan megállapítás. A gond az, hogy ezt a mondatot nem feltétlenül csak a 8-9 éves Pistike mondja, hanem…..
Megdőlni látszik a legenda, ami szerint az OMV atomra terrorizálja a kutasait, akik emiatt nem merik vizezni a benzint. Márton robogója még karácsonykor fulladt le egy OMV-tankolás után. Szervize szerint "erősen vizes" volt a 95-ös benzin, ám panaszára sem a magyar, sem…..
Nem hiába, beindult a kampány most már a YouTube-on is... Rögtön három kisfilmen is megakadt a szemem:Marha jó Vote-o-shop képekkel illusztrálva:Szomszédok fanoknak:(Na jó, itt még (már) nem tartunk, de még 4 év MSZP kormányzás és garantáltan itt lyukadunk ki...)Star Wars…..
eprom 2010.03.04 16:22:01
Az utóbbi idők egyik legérdekesebb interjúját készítette Orbán Viktorral ma reggel Süveges Gergő a közszolgálati tévében. Releváns kérdéseket tett fel, jókor szólt közbe, érdemi megjegyzései voltak, de nem akarta túljátszani sem a szerepét, s földbe döngölni sem kívánta…..
eprom 2010.02.15 11:59:36
@6.Lenin:
"...talán még rosszabb is,hiszen rászabadítanák Bokrost ismét az országra,aki végképp hazavágná Mo jövőjét."

Ezt a bődületes baromságot honnan vetted?
Az összes táborban egy ember van aki hiteles és az a Bokros, aki már bizonyított itthon is és Európában is. Az, hogy szar volt a píárja az már más tészta. Rendberakta a gazdaságot amit OV-ék szépen lefölöztek. Kurvára szakemberek kellenének a fontosabb pozíciókba, nem mutyitesók.

Bízom benne, hogy a meglepetések napja lesz idén április 11.
eprom 2010.02.15 13:12:04
@6.Lenin:
Olvastam, hogy egymillió ember tüntetett miatta a horvátoknál. Nem meglepő. Itthon mi volt a reakció a megszorításokra? Hmm? Ha nem lenne ennyire birka a magyar, itt is tüntethettek volna akkoriban. Emlékezz, hogy rengetegen fel voltak háborodva a Bokros-csomag miatt. De működött, nem? Ért hozzá és ez a lényeg. Nem győztél meg :)
eprom 2010.02.15 21:09:05
@6.Lenin: Mi meg a kölykeink, ahogy lenni szokott...

Kiváncsi lennék a szavazatok eloszlására, ha Magyarországon csak az szavazhatna akinek munkahelye van (adófizető). Végül is igy lenne korrekt, mivel az ország dolgába az pofázzon már bele, aki le is tesz az asztalra valamit, nem csak a markát tartja.

De szép is lenne....
A múltkor, amikor csak hirtelen felindulásból írtam egy reklámdilemmás kérdést, megígértem, hogy erről a kampányról még részletesebben is fogunk beszélni. Már csak azért is megkerülhetetlen a UPC új kampánya, mert az ügynökségváltást követően ez az első anyag, ami…..
A sokkreklám nem újkeletű reklámtechnika. A befogadók ingerküszöbének emelkedésével egyre gyakrabban nyúlnak hozzá a hirdetők, különösen, ha úgy érzik, az az üzenet, amit át szeretnének adni elég fontos ahhoz, hogy ellensúlyozza a sokkolás esetleges negatív hatásait.…..
Vajon hányan szívnak az ünnepek alatt az irodában, amíg én hasztalan próbálok itthon kitörni a kaja-pia-sütemény-hasfájás ördögi körforgásból?..