Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Palee318

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pista fantasztikus új kifejezéssel gazdagítja az ornitológus-harcművészet szótárát: a kárvályfogásból szállóige lesz, az fix. Akármilyen is az új B-Klasse, vásárolni és népszerűsíteni nemzeti kötelességünk, ha ugyanis ki szeretnénk növekedni magunkat az unortodox gödör…..
A tegnap nyereményként meghirdetett, mindenen szóló Tunebug-hangszórót nem adjuk olcsón, dolgozni kell érte. Mivel a hangszóró és a zene szervesen összekapcsolódik, a zene pedig művészet, így a feladat is művészettel és alkotással kapcsolatos lesz.Minden hétfőn összeül a…..
Belsőség Pusztító Citroënek... 2010.07.14 13:57:00
...és Nissanok Kínában.A jobbkéz-szabály csak ajánlásnak tűnik. ..
Palee318 2010.07.15 00:32:33
Látszik, hogy durván a videók felénél a fegyelmezetlen "istenkirály vagyok, mert biciklizem, ezzel óvom a környezetem, meg amúgy is trendi dolgot végzek" kerékpáros barmok a hibásak. És ez egyáltalán nem csak a kínaiakra, meg a figyelmetlenségükre jellemző, hanem sajnos nálunk is sok a buta, tudatlan közlekedési szabályokat nem ismerő marha a kétkerekű. És a legjobb, hogy rendszeresen büszkeségi felvonulást is csinálnak, kb. mint a melegek, és a magasba tartott biciklikkel tüntetnek az őket nagyon is megillető jogaikért. Negyed ennyi kerékpáros baleset sem lenne, ha sok marha nem szemellenzővel hajtana át a pirosnál ácsorgó kocsik közt, majd utána a még mindig a kereszteződésen, miközben tök süket is a fülébe dugott zenelejátszótól. A másik barom amelyik a gyalogosok közt lavírozva, a járdán teker 30-al. Sokszor, ha elsuhan mögülem egy-egy ilyen patkány, kívánom hogy a következő zebrán, amin persze nem nézi a lámpát, és főleg nem száll le, találkozzon egy kellően magas, gallytörővel ellátott terepjáróval, busszal, vagy kisáruszállítóval. Ha nem suhanna el olyan gyorsan mellettem mind, isten bizony hordanék egy botot, vagy esernyőt, amit az első kerék küllői közé dughatnék, hogy legalább pofára essen a GYALOGOSOKNAK fenntartott járdán. ja, és persze a lámpa, bukósisak meg ciki.
Komolyan sajnálom azokat az autósokat, akik elütnek egy ilyen öngyilkos kétkerekűt, mert könnyen az autóst hozzák ki vétkesnek. (És akkor a faluk közti és falun belüli részeg öreg bicajosokról már nem is beszélek...). Igenis legyen egy vizsga kerékpárosoknak is, mert ez így, hogy tudatlanként felülnek a járművükre, nemcsak hogy rájuk, az nem is érdekelne, de mindenkire veszélyesek.
Tisztelet a kivételnek. Szerencsére akadnak kivilágított, józan, bukósisakos bicajosok, akik ráadásul még a kresszel is tisztában vannak (már kérdés, hogy ezek nagy része hivatásos futár).
  Az autóbontó nem a világ biznisze, de sok autós számára az egyetlen lehetőség volt a youngtimerezésre. Vélemények az azonos című írásunkról...
A következő mail esett be a levelesládánkba. Aki be szeretné kommentelni, hogy kissé reklámízű, annak igaza van, mégse fáradjon. Elvégre, ők legalább dolgoztak vele, leforgatták, vágták, satöbbi, tisztán tájékoztatási célzattal. Hoyg megtudjuk, mi történik az ominózus…..
Palee318 2010.02.21 13:34:38
@MisterV8: Mi a francért kell az öreg retek benzintemető kocsiaitok elé büszkén odaírni / mondani, hogy milyen évjáratú? Ez csak rátok jellemző, meg a bugyuta filmekben a s*gghü*ye rendőrjárőrökre akik a "CB-rádióba" diktálják az üldözött autó adatait :D
Annyira fárasztó már... Ha valaki igy kezdi, hogy "Van egy ezerkilencszáz... " már meg se hallgatom, mert biztos valami szerencsétlen nyomorult. :D
Belsőség Húsz év trágyadombja 2009.08.28 07:00:00
Akárhogy is nézzük, a szerkesztőségben én kezdtem legkorábban az autótesztelést, pontosan húsz éve. Bizony furcsa látni, hogy azoknak az autóknak a többsége, amiknek pezsgős-puccos-sokcsillagos szállodás bemutatóján ott voltam egykor, mára csoffadt ócskasággá degradálódott.…..
Három órát álltunk az M7-esen. Rosszabb is lehetett volna - sütött a nap, szinte már piknikhangulat volt, a vadkerítésen belül voltak akkora bokrok, amiket ki lehetett nevezni vécének, egyszóval senki sem panaszkodott és idegeskedett. Időnként jött egy rendőrautó a leállósávban…..
Palee318 2009.05.06 01:09:00
@McK: Teljessen egyetértek. Igazad van. Nekem is volt egy balesetem, amikoris egy 146os alfa kiütötte a hátsó futóművemet a helyéről, az én autóm 90fokkal fordult el és azért csak ennyivel, mert egy négyes útkereszteződés (kb + jel alakú) szemközti padkája fogta meg a kocsim (és törte ki a túloldali hátsó kerekemet is). Rendőrhívás stb. és mondta a rendőr hogy abban a kereszteződésben kb 2-3 havonta van ilyesmi baleset, és nem érdemes pereskedni, mert én vagyok a hibás, aki nem láttam, hogy az alfa 120körül közelített a védett úton (ahol neki 50el szabadna mennie). Én is meggyőződtem hogy jön-e valaki, én sem láttam hogy jön valaki, a valaki mégis odaért egy szempillantás alatt mert 120al jött az 50 helyett, és egyszerüen olyan messze volt még hogy takarásban volt, de ha 50el jön, akkor vagy látom és nem megyek ki elé, vagy nemlátom, és még bőven átmegyek előtte, mielőtt ő nekemjött volna. Mégis én voltam a vétkes. Valaki nagyon jól leírta itt előttem: EZ MAGYARORSZÁG :S
ChPh Tuning világ - BMW E36 2009.01.31 07:25:00
Tuning világ címmel sorozatot indítottam, mellyel célom az, hogy bemutassak pár olyan autót, ami igazán minőséget képvisel kis hazánkban. Az első részben egy Audi A4 szerepelt. A mai alanyunk, mint a címből is kiderül egy BMW, az E36-os kódjelet az 1990 és 1998 közt készült 3-as…..
Belsőség Csak egy izzócsere 2009.02.14 14:12:00
Nem tudom, hogy a mai ember számára létezik-e nagyobb csoda egy régi dízelnél. Persze nem az emisszióra gondolok - amit kizárólag szégyellni lehet, - nem is a motorerőre – ami jószerivel nincs –, és nem is fogyasztásra, ami a teljesítményhez képest tetemes. Látják,…..
Belsőség Hatékony Hiéna 2009.01.16 17:24:00
Kedves Hiénák, egy éjszaka, amikor érdemes fent maradni! Ráadásul, hatékonyan lehet hiénázni, hiszen aki ügyes, több dolgot is hiénázhat. Év vége felé elkezdenek szállingózni a naptárak a szerkesztőségbe. Összesen négyet kaptunk, egyet-egyet az Auditól, a BMW-től, a…..