Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horka Scene

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „Magyarország az új millennium első fasiszta országa lesz” (Gabi Gleichmann, Aftenposten, Norvégia)   Ez a Gabi Gleichmann egy igazi rohadék újságíró lehet, úgy fejezni be egy cikket, hogy „Magyarország az új millennium első fasiszta országa lesz”…..
Horka Scene 2010.04.19 00:36:29
@gauche caviar: Gumikalapács nincs, nem létezik, bizonyos KULTÚRÁKBAN pedig nem szokás dohányozni és inni terhes asszonyként. Értem?
Horka Scene 2010.04.19 00:43:52
@gauche caviar: ja és...

Boldog, Boldog, Boldog lyukóvölgyi, cigányok melletti házat kívánok.
Továbbá kívánok még most neked, sok eltöltött évet ott.

Esküszöm nem akartam cigányokat felhozni, de a hülyeségeidre reagálni kell. Na mindegy, hétfőtől a narancsingesek fognak menetelni gondolom az Andrássy úton és felakasztgatják a japán turistákat majd, mi? Drága Bolgár úr hogy örülne neki.
Horka Scene 2010.04.19 01:13:31
@SevenDeadlySins: Nagyon tetszik az a mentalitás, hogy rólunk bárki bármit állíthat kontroll nélkül, és mi vagyunk a hibásak ha a 2xx. eset után azt mondjuk, hogy ebből elég (néhányan pedig kommentben keményebben fogalmaznak).
Lehet-e? Borzolódik itt a színvilág. A pirosak megkérték a zöldeket, hogy lépegessenek már egymás javára vissza – mert különben jön a narancssárga uralom, nem is beszélve a fehérterrorról. Ahhoz, hogy a Fidesznek ne legyen meg a kétharmada, 10 helyen kéne az ellenzéknek…..
Horka Scene 2010.04.18 17:30:42
@Roy: Tudod ez olyan dolog, hogy aki nem szavaz, az is véleményt nyilvánít. Nevezetesen azt, hogy leszarja mi történik vele. Ergo az ő problémájuk, ha nem azok irányítanak akik nekik szimpatikusabbak. A szavazásra megkapták a lehetőséget, nem éltek vele. Kellemetlen.

A határon túli magyaroknak pedig az állampolgárságot biztosítanák, nem beszéltek arról, hogy választójogot is kapnának itthon. Istenem...
  Nagy szerencséd van ma Bence, rengeteg nénós autó van itt - kommentálta egy anyuka a kisfiának múlt csütörtökön a Markó utcában a Budaházy György tárgyalása miatti felhajtást. Nevetséges volt: 50 rendőrautó, 30 rohamosztagos és még 30 átlagrendőr, katonaféle…..
Horka Scene 2010.04.15 13:35:00
@vero: 3 év, és ha így mennek tovább a dolgok, akkor ezt ki is fogják tölteni. :(
Horka Scene 2010.04.15 14:42:20
@Judge: Tudod ez úgy van, hogy az ártatlanság vélelme megillet mindenkit. Ergo bizonyítsák be a bűnösségét, és utána mondhatsz ilyen bölcseket. Azt se felejtsük el, hogy eddig sem az ügyészség, sem a rendőrség nem mutatott be semmi komoly bizonyítékot, ez azért nem így megy egy normális országban...ja bocs, de. Volt egy videó amin robbantottak. Kár, hogy kiderült hogy nem ők csinálták, és nem akkor amikor mondták...
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
Horka Scene 2010.04.08 15:32:30
@Tóta W. Árpád: Arról az UD Zrt-ről bszélünk amit az MDF és a szocik szétvertek? Gratulálok. What goes around, comes around.
A kismegszakítót (a.k.a.: biztosíték a villanyórán) fegyverként is lehet használni, ezt tudtuk. Pillanatragasztóval kombinálva viszont olyanná válik, mint az amerikai bunkerromboló bomba: célzott, pontos és elképesztően hatékony. Kommentelőnk, s_timcsi valószínűleg…..
A gárdisták megjelenése sokakat tölt el félelemmel, bár legtöbbünk inkább értetlenül áll a jelenség elől. Levélírónk arról számol be nekünk, hogy iskolájukban egy társasági oldalon a diákok megtalálták az egyik tanár fényképét, aki gárdista egyenruhába öltözve…..
 Nincsenek illúzióim, hogy a közvélemény egy nem jelentéktelen része miként vélekedik a tanártársadalomról, ezt ezen a blogon is megtapasztaltam már jó néhányszor. Az a beszámoló azonban, amelyet a Zoom.hu közölt a csepeli kettős gyilkosság kapcsán, ennek ellenére…..
Horka Scene 2009.01.17 23:50:42
@Chalabre: Valóban, a bűnnek nincsen színe, az eltusolásnak viszont van. Emberileg sajnálom azokat akik megöltek, nem tudok hirtelen olyan okot mondani ami miatt megérdemelhettek volna ilyen kegyetlen halált ( ja és ebből a szempontból akár szélsőbaloldaliak akár szélsőjobboldaliak is lehettek volna). Viszont az nem tetszik, hogy nagyvonalúan mellékesnek titulálják egyesek azt a tényt, hogy egy jól körülhatárolható politikai csoport próbált leplezni egy sikkasztást. Kétlem, hogy a nagyobbik jobboldali pár esetében ennyire elsikkadna az egész. Fél évig erről szólna minden második cikk, meg riport. Azt persze még megjegyezném, hogy a jó elvtársak hiába kerülnek el egy posztról, ezer szállal kötődnek egymáshoz utána is, tehát a pártállás releváns - különösen, hogy Deme továbbra is párttag volt, amíg a rendőrség be nem vonta gyanúsítottként az ügybe...

@Carnivora: Tudom, ismerősi körben is hallottam szép dolgokat ezekről, tehát annyira nem lep meg (igazából már nem sok dolog lep meg itthon sajnos).
Horka Scene 2009.01.18 00:06:27
@duncan: Mondhatsz neveket, csak most erről az ügyről beszélgetünk. Ennyi erővel a baloldalról is lehet felhozni korábbi ügyeket, de annak sem lenne értelme, mivel épp nem arról volt szó. Ha esetleg sasika ír egy bejegyzést a jobboldali svindlikről, akkor ott is szívesen fogok beszélni arról, hogy mennyire nem pálya ilyennek meg olyannak beállítani magukat közben pedig mást tenni.