Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lyndon

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Eladtuk a TC-s Zsigulit 2009.05.06 17:24:00
Havi tizenötezer forint. Nyomorult tizenötezer. Tétel ez egy jól menő cégnek? Sok-sok alkalmazottal? Nem, nem lehet az. De igen, úgy látszik, van, amelyiknek igen. Például a Totalcarnak. Ennyibe került ugyanis az ikonstátuszba emelkedett szerkesztőségi Zsiguli parkoltatása a…..
Lyndon 2009.05.07 10:51:21
@Csikós Zsolt: Csikós úrnak jegyezném meg a különböző felekezetek felsorolásához, hogy a protestánsok beletartoznak a keresztény kategóriába. A keresztények attól azok, hogy elhiszik, hogy elismerik Jézus tanításait és messiási mivoltát. Ilymódon a keresztény felekezetek a következők: katolikus, református, evangélikus (az utóbbi kettő protestáns, mely fogalom ugye a reformációhoz kötődik).

Idvezlet!
  Még a tél vége fölött érzett örömemet is képes volt elrontani az örökmozgó Té Rolandinho ezzel a képpel és a hozzá tartozó levéllel. Kegyetlen alkotása némi késleltetéssel lép működésbe, hirtelen lüktető fájdalmat okoz, majd jön az akkor már megváltónak…..
Subba Tizenkettő plusz: Vonatozás 2009.03.19 09:42:00
Már megint a világ végén jártunk, ahonnan ezzel a videóval küldtek vissza bennünket. Belzebub küldi nektek, de csak akkor nézzétek meg, ha ma olyan jolly napotok van, amit semmi az ég világon nem ronthat el. Nem emelünk ki semmit, mert a szó a mocskos vonatülésnél…..
Lyndon 2009.03.22 01:23:41
@Redcap: Nagyon-nagyon nem esik bele a kiskorú veszélyeztetése tényállásba. Ezt a bűncselekményt kizárólag az követheti el, aki a kiskorú nevelésére, felügyeletére, vagy gondozására köteles.
A csattanás a legváratlanabb pillanatban jöhet: ennek a majdnem új, E-osztályos Mercedesnek az utasa és sofőrje sem számított rá, hogy a főúton bármi is nekik ütközhetne. Aztán az egyik kereszteződésben egy külföldi Vito vezetője nem vette észre az elsőbbségi viszonyokat…..
Lyndon 2009.03.19 16:51:20
@megszaLott: "Ha veszel egy törésmentes autót, csak addig törésmentes, amíg meg nem törik."

Hát, komám, ezzel a megállapításoddal azt hiszem, mindenkit megdöbbentettél. Zseniális éleslátó vagy.
Belsőség Mit nekünk a Gripen! 2009.01.26 15:21:00
Turbódízel volt valamikor. Motorcsere után már csak szívóA garázs jó dolog. Alkalmat ad a barátokkal való találkozásra, összehozza az ismeretleneket, rengeteg móka, kacagás színhelye és nem utolsósorban szabadon lehet káromkodni, anyázni egy-egy beteg megoldás, konstrukciós…..
Lyndon 2009.01.26 17:41:01
@dani740: Miért csapódna akárki is a Golffal akárminek? Nem minden kezdő vezető segghülye ám. Azt értem, hogy te az első kocsidat összetörted, de ez szerencsére nem jellemző.

És szerintem teljes tárgyilagossággal kijelenthetem, hogy aki kicsit is ért a témához, az első, olcsó autónak sokkal inkább javasolja a kettes Golfot, mint egy nagy, batár, öreg Volvot. Egyébiránt olvassad a kommenteket, és láthatod, hogy a kettes Golfot már többen is ajánlották ilyen célra.

A benzin/dízelről meg annyit, hogy nem tudom, hogy melyik gyártónál hogy van, de pl. a kettes Golfok 1.6-os dízelmotorját egyszerűen nem lehet tönkretenni. Elnyűhetetlenek. Apám 84-es évjáratú Golfjában olyan másfél millió (1,5M) kilométer lehet. Volt 2-szer gyűrűzésen, meg 1-szer fúrták, aztán ennyi.
Lyndon 2009.01.27 00:03:15
@Zozóka: Van olyan is, hogy hibátlan vagy a balesetben, de egy kettes Golfot akkor sem kell valami félelmetes lélekvesztőnek beállítani, mert bár a Volvo biztonságosabb, de csak a méretéből adódóan. Törtem már össze kettes Golfot egyébként, faszán totálkárosra, hogy a fejem vérétől lett vörös a betört szélvédő, meg a sárvédőlemezek ráformálódtak az első gumikra. És nemhogy túléltem, hanem a kezemmel írom e sorokat, szal nem is kellett levágni semmimet. Saját lábon távoztam a helyszínről a végén. Ennyit erről.
Belsőség Hatékony Hiéna 2009.01.16 17:24:00
Kedves Hiénák, egy éjszaka, amikor érdemes fent maradni! Ráadásul, hatékonyan lehet hiénázni, hiszen aki ügyes, több dolgot is hiénázhat. Év vége felé elkezdenek szállingózni a naptárak a szerkesztőségbe. Összesen négyet kaptunk, egyet-egyet az Auditól, a BMW-től, a…..