Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keshudioo

388 bejegyzést írt és 2992 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Empoli elleni nehezen kiharcolt győzelmet követően, a Juventus mestere a csapat portugál klasszisát, Cristiano Ronaldót méltatta, aki két találattal hozott döntést a három pont sorsáról. "A csapat a megfelelő hozzáállással kezdte a mérkőzést, azonban tíz perc után visszavett a passzok iramából,…..
A Juventus csatára, Paulo Dybala úgy gondolja, hogy ő nem lehet Lionel Messi cseréje, és nem zárja ki, hogy együtt fog játszani a Barcelona argentin szupersztárjával. A múltban Paulo Dybala beszélt már arról, hogy nem tud Lionel Messivel együtt játszani a pályán a hasonló játékstílusuk miatt,…..
keshudioo 2018.06.21 21:27:02
@venember83: Nem arra vonatkozott a mondandóm, hogy bekerült a keretbe. Inkább a düh vagy a csalódottság beszél belőlem, hogy Sampaoli ennyire fogalmatlan, és olyan embereket ültet a padra, amilyeneket, amíg no name játékosok játszhatnak. És ahogy ezt a kommentet leírom, Dybala beáll.
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
keshudioo 2018.06.17 17:21:45
@Rikoo: Ilyen használhatatlan játékossal, mint Kroos... :)
keshudioo 2018.06.17 17:22:31
@The king of alibis: Messi nem engedte volna szabadot rúgni az argentin Kolarovot. :D
keshudioo 2018.06.18 22:22:52
@Glivenko: Ha az adott csapatban csak 9+1-en játszanak, ott valószínűleg nem kiállítás történt... :)
A Wembleyben aratott győzelemmel a Juventus bejutott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, ahol komoly ellenfelek várnak a zebramezesekre, hiszen már  biztosan ott lesz a Real Madrid, a Manchester City és a Liverpool is.   Alighanem csodának kellene történnie ahhoz, hogy ne kvalifikálja…..
keshudioo 2018.03.09 07:07:08
@CsJuve: attól, hogy neked szentimentális okokból nem hiányzik Vidal, Pogba, Tevez vagy Bonucci, meg elképesztően fontos, erős játékosai voltak a Juventusnak, és némelyikük most is az lenne.
A Juventus továbbra is vérszemet kapott vadászebként üldözi a bajnoki tabellát mindössze egyetlen pont előnnyel vezető Napoli együttesét, s a hajsza soron következő állomásaként most Veronába látogat, hogy három ponttal távozhasson a Chievo otthonából. A zebramezesek…..
keshudioo 2018.01.27 21:02:07
@MdewC: gratulálok :)
Antonio Cassano nemrégiben arról beszélt, hogy jelenleg három bajnok futballozik az olasz első osztályban, majd azt mondta, hogy továbbra is formában tartja magát, hogy igent mondhasson a megfelelő lehetőség felmerülésekor. A harmincöt éves játékos 2016 óta nem játszott, mivel a…..
keshudioo 2018.01.14 17:36:25
@Attila F: :D
Olasz források szerint a Paris Saint-Germain érdeklődik a Juventus védője, Alex Sandro iránt, azonban bármilyen átigazolásra legalább nyárig várni kell. A brazil futballistát az elmúlt nyáron számos angol klub vinni akarta, azonban végül a bal oldalt bejátszó játékos Torinóban…..
Olasz források szerint Paulo Dybala ügynöke magára haragította a Juventus igazgatóit, mivel a Paris Saint-Germain vezetőivel találkozott. Az elmúlt két meccsen Paulo Dybala a padra szorult, a vezetőség nevében pedig Pavel Nedvěd az argentin kapcsán az áldozatkészségről beszélt. Az idei évben az…..
Juventus FC blog Mercato 2016.05.02 21:41:00
2018.08.02. HIVATALOS: Ideiglenesen az AC Milan tulajdonába kerül Gonzalo Gerardo Higuaín játékjoga 18 millió euró fejében, A megállapodás értelmében az A.C. Milan S.p.A. jogot szerez a futballista játékjogának a végleges megszerzésére a 2018/2019-es szezon végén 36 millió euróért. HIVATALOS: A…..
keshudioo 2017.09.04 17:35:30
@Rikoo: Jó kis névsor. Szívesen látnám Giménezt, Goetzkát, Blindet, Cant, De Vrijt.
keshudioo 2017.12.04 19:12:13
@Apuleius: "törzsfejlődési lépcsőfok tekintetében is közelebb áll a Real Madridhoz."

Engem ezzel teljes mértékben meggyőztél. :D
A legfrissebb pletykák szerint a Juventus kész értékesíteni balszélsőjét a Chelsea vagy Manchester City számára, amennyiben 60 millió eurós ajánlat érkezik érte, állítja a Tuttosport. A bianconero csapat a nyáron állítólag 70 millió eurós ajánlatokat utasított el, amelyek…..
keshudioo 2017.12.02 18:24:07
@pott70: "yáron állítólag Ő kérte,hogy ne is tárgyaljanak az eladásáról,mert nem akar klubot váltani"

Én erre nem így emlékszem.

Arra viszont igen, hogy a pletykák szerint 80 milliót utasítottunk vissza a Chelseatől. Tulajdonképpen meg sem fogok lepődni, ha jóval kevesebbért megy majd el, januárban, Asamoahval kézenfogva, és így majd játszhat az isteni De Sciglio a bal oldalon.
Blaise Matuidi a legutóbbi nyilatkozatában köszönetet mondott a Juventusnak, amiért a klub mindent elkövetett az ő és családja torinói boldogulásáért. Blaise Matuidi a nyári átigazolását követően rendkívül hamar beépült a csapatba, hiszen a csapat tizennégy tétmeccse közül kilenc alkalommal kezdő…..
Álvaro Morata két csodálatos szezont töltött a Juventusnál, s zsinórban két bajnoki címet nyert a zebramezes csapattal, továbbá bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe is. A spanyol támadó most a Chelsea játékosaként Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre tér majd vissza…..
Douglas Costa szerint a Juventus játékosai nem kételkednek abban, hogy képesek megnyerni idén a Bajnokok Ligáját, illetve szót ejtett a Serie A-t illető beilleszkedéséről is.  Tudvalevő, a Juventus kétszer bejutott a legrangosabb európai kupasorozat döntőjébe az elmúlt három évben, viszont a…..
Ma döntés született a Juventus elnökének, Andrea Agnellinek ügyében, aki egyéves eltiltást kapott az Olasz Labdarúgó szövetségtől (FIGC), mert a vádak szerint jegyeket juttatott bizonyos szurkolói csoportoknak, s a torinói klubot még 300 ezer eurós pénzbírsággal is sújtották. Giuseppe Pecoraro…..
keshudioo 2017.09.26 07:33:38
@babo0410: Mafia és szervezett bűnözésről szóló vádak alól felmentették.
A Juventus igazgatója, Giuseppe Marotta a Fiorentina elleni mérkőzést megelőzően beszélt az átigazolási piacról, valamint az ihletett formában teljesítő Paulo Dybaláról és a góllövő cipőjét egyre kétségbeesettebben kereső Gonzalo Higuaínról. "90 millió Higuaínért? A…..
A címvédő Juventus továbbra is őrzi százszázalékos teljesítményét az olasz élvonalban, s most a Fiorentina együttesét fogadva kell folytatnia a sorozatot, s begyűjtenie a soron következő három pontot. A Juventus keretéből továbbra is hiányzik majd Sami Khedira, Claudio…..
A Juventus tegnap rendkívül gyenge teljesítményt nyújtva szenvedett súlyos vereséget az FC Barcelona otthonában, s így nehéz helyzetből várja a folytatást a Bajnokok Ligája csoportkörében. Aligha illeti dicséret a zebramezesek argentin támadóját, Gonzalo Higuaínt, aki szinte…..
keshudioo 2017.09.13 15:48:26
A tavalyi döntős Juventus rendkívül nehéznek ígérkező mérkőzéssel, az FC Barcelona vendégeként kezdi a Bajnokok Ligája csoportkörét, ahonnan a zebramezeseknek nem lehet más a célja, mint továbblépni az egyenes kieséses szakaszba. A Juventus keretéből sérülés miatt…..
keshudioo 2017.09.12 22:20:51
@babo0410: Rugadni biztos megoldotta volna mindhárom gólhelyzetet.
keshudioo 2017.09.12 22:31:28
@Apuleius: @Rikoo: @Type-R: @hellan: Undorító, hogy admin létetekre csak fikázni meg támadni tudtok. :(
keshudioo 2017.09.12 22:35:03
@babo0410: Rég mindenki túljutott volna DS-en, ha nem hisztiznél 25 perce.
Egyes beszámolók szerint a Juventus mestere, Massimiliano Allegri tanácsára érkezett az AS Roma csapatához Radja Nainggolan, Kevin Strootman és Medhi Benatia, amikor még a livornói születésű szakember élénken tárgyalt az AS Roma vezetőségével egy esetleges csatlakozásról. A…..
keshudioo 2017.09.09 12:11:04
@Hiribi27: Edzőknél ez ennyire nem jellemező azért. Edzőt nem úgy veszel, mint játékost, hogy lengeted a 100 milliókat, meg aktiválod a kivásárlási záradékot.

@juve28adam: Carrera nagyon szimpatikus edző. Conte eltiltása alatt sokkal jobban szerettem őt a padon, mint a másik csávót, akinek nem fog eszembe jutni a neve XD De hülye vagyok. (Alessio, rá kellett keresnem.)

Viszont Carrera azért meglehetősen kevés tapasztalattal rendelkezik. Nem tudom, belefér-e az, hogy bedobjuk a mély vízbe.

Nem tudom, kit lehetne Allegri helyett. Én régebben talán Kloppnak és Diego Simeonénak örültem volna. Jöjjön Dárdai. :)
keshudioo 2017.09.09 13:43:55
@pott70: Micsoda szemétláda!
keshudioo 2017.09.09 13:58:47
@gomorra21: Nyilván. És fizetésemelést sem kért volna senki egy szerződéshosszabbítás esetén.

Itt egyesek szívesen üldögélnének a kispadon vagy a stadion vécéjét is takarítanák ingyen a klub iránti szeretetből, de szerencsére a világ nem így működik.
Keita Baldé Diao nemrégiben beszélt a nyári átigazolási helyzetről, amelynek középpontjában állt, és azt állította, hogy csak az AS Monaco továbbított igazi ajánlatot. A szenegáli futballista a Lazio csapatától távozott a francia bajnokságba, ám sokáig úgy tűnt, hogy…..
Mattia De Sciglio nagyon örül annak és megtiszteltetésnek érzi, hogy a torinói bajnokcsapat mezét viselheti az idei szezontól kezdve. A huszonnégy éves védő a JTV-nek adott hosszabb nyilatkozatot azzal kapcsolatban, milyen benyomásokat szerzett új csapatánál és milyen ismét Max Allegrivel…..
A Juventus célpontja, Emre Can angol források szerint kivásárlási záradékot kíván foglalni a Liverpoollal kötött új szerződésébe. A The Mirror értesülései szerint az Emre Can és a Liverpool vezetői között zajló egyeztetés ennek következtében akadályba ütközött. A napilap információi szerint a…..
keshudioo 2017.09.06 10:59:28
@Drughi Di Bianconeri: Szerintem nem is akarjuk majd. :D
Gianluigi Buffon nemrégiben arról beszélt, hogy miért is választotta a hálóőri hivatást, ez a döntése pedig egy személyhez, az egykori kameruni kapushoz, Thomas N’Konóhoz köthető. A Marca hétfői példányában megjelent interjúban Gigi Buffon az 1990-es olaszországi világbajnokság során hozott…..
Bár az átigazolási időszak csak néhány napja zárult le, a hírek szerint a Juventus igazgatói már a további lehetőségeket fürkészik, s a pletykák arról szólnak, hogy a torinóiak Andrés Iniesta megszerzésével kapcsolatban tárgyalnak a Barcelonával. A Tuttosport úgy értesült, hogy az olasz bajnok…..