Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csacsiadugóban

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A parkolás (most, hogy egyre szaporodnak az autók a kisvárosokban is) nem egyszerű művelet. Bizony okozhat bosszantó pillanatokat, amikor mi már a nyolcadik kört tesszük meg a bevásárlóközpont parkolójában szabad placc után kutatva, míg valaki ezalatt pofátlanul két helyet foglal el egy autóval.…..
Elég érzékeny téma, amiről Borisz írt, gondolkodtam egy ideig, hogy kitegyem-e, mert volt már korábban hasonló poszt, aminél a kommentáradat elment a vétkes etnikai hovatartozása feszegetésének az irányába, úgyhogy ezt ezúttal ne tegyétek. Kérlek, hogy vegyétek ezt figyelembe,…..
Úgy látszik, egy BMW-től még mindig azt várja a nép, hogy a fémmunka legyen pazar, az elektronika csak a bónusz. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
csacsiadugóban 2012.03.01 11:37:26
@Plumper_: kiváncsi voltam erre énis, konfigurátorban rá is néztem.

két dolog ami kéne, a riasztó nyilván, meg hogy bedugom a telót, és onnan nyúzza a zenét. Előbbi 160, utóbbi 164+33 !! Persze 9 és fél m-nél nem ez dobja meg a költséget, de 200-ért tudom feldugni az iphone-t, az kicsit erős nekem. annyira nem nagy trúvájl ez manapság.
Ellopnák az Audi vevőit, erre komolyan fel is készültek a Peugeot-nál. A végeredmény nem rossz, csak kicsit nehéz. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
csacsiadugóban 2012.02.24 13:53:05
@megvagyhadnagy: ez 3 led gyenge. a Mercin is. Bár picit más kaland, de pl az audinak az első lámpájában ami van, kicsit ilyen táskás szemre emlékeztet, na de az szép talán.
Amúgy a sima mezei 508-as bejön nekem.

A hűtőmaszk ott jól nézett ki, www.okedab.com/wp-content/uploads/2011-peugeot-508-sw-02-800x533.jpg, egyszerű, szép.
csacsiadugóban 2012.02.24 15:21:19
@Bermuda: Alfa 159! Na az a frontrész az valami nagyon eltalált.

@Stupid: egyetértek, otthon van egy Megane, 14 éves talán, de konkrétan soha semmi baja nem volt. Pedig a hallomásból összeszedett típusspecifikus hibalista egy lexikon-t tuti kitesz. A valóság meg mégis mást mutat:)
Két hete én is vitába keveredtem egy bevásárlóközpont parkolójában egy sráccal, aki úgy rámparkolt, hogy nem tudtam volna kiállni, ha nem jön vissza az autójához. Pedig előtte talán fél perccel és néhány kormánymozdulattal tovább tartott volna rendesen beállni. Nem egyedi…..
TComment Óratekerők 2011.12.07 08:47:00
Mit lehet tenni, ha kiderül a nem valós kilométeróra-állás? Van esélyünk arra, hogy kiderüljön az igazság? A jogszabályok és a törvények az egyik oldalon, a gyakorlat és valóság a másikon.Mai cikkünk blogposztja. ..
csacsiadugóban 2011.12.07 10:18:24
@biturbo s: De ha már idáig jutottunk hogy "elsemhinnék", az nem gáz? Tényleg az a hülye magyar ember aki elhiszi? Ez a hozzállás/mentalitás már teljesen elfogadott a használtautók körül, mi lesz ha ez átterjed majd mindenre? Bemész a tescoba és a tejet átcimkézik, mert ugyis hülye vagy, megveszed?
Annyira birkanép vagyunk már, hogy az a hülye aki normálisan gondolkodik.
És itt nem arra gondolok aki 20 éves kocsit akar venni 50e.km-el...
csacsiadugóban 2011.12.07 10:43:52
@biturbo s: a kínálat itt az én szememben egy nagyra nőtt lufi. a kereslet meg teljesen eltorzult. De szerintem ez oda vissza működik. A kínálat is tudná befolyásolni a másik oldalt, egyszerűen azzal hogy kidurran. Pár év után nem km-t vennénk, hanem állapotot is. És elvileg az lenne az ideális mindenkinek, nemde? (kivéve a legósoknak)
Akadnak páran, akik sejteni vélik, mi is a Hyundai Veloster - a 2010-es évek Honda CRX-e. Hát persze, hogy nem. Ez valami egészen más, mindjárt meg is keressük, micsoda. ..
Előfordulhat valakivel, hogy menet közben romlik el az autója. De szerintem alapvető, hogy ilyenkor a lehető legrövidebb idő alatt eltávolítjuk az útból vagy legalább kitoljuk a lerobbant kocsit a szélső sávba/járdára. Egyrészt feltart másokat, másrészt balesetveszélyes is.…..
Gyuszi 8 éves kora óta vezet mindenféle gépjárművet, mégis simán elkaszálták jogsivizsgáján. Átment ugyan egy záróvonalon, de szerinte a nagyobb gond azzal volt, hogy nem motiválta eléggé oktatóját, például plusz órákkal vagy csak úgy zsebbe:Elöljáróban azt szeretném…..
Mint azt a rendszeres olvasók már megszokhatták, akkor írok a blogra saját posztot, ha valami nagyon felbosszant, kiakaszt, őrületbe kerget, felidegesít, kiveri a biztosítékot. Mivel alapjáraton nyugodt természetű ember vagyok, ilyen eset ritkán van, de most megint akadt egy. Az egész…..
A szellemi fejlődésben visszamaradt emberek is kaphatnak jogosítványt, ezt tapasztalhattuk már sok posztból, Eszter levele is ezt erősíti meg. Ha valaki tolja az autóját, akkor nyilván valami műszaki problémája van, igen nagy tuskóság emiatt beszólni. Ha valaki nem akar segíteni,…..
Arra már én is rájöttem, hogy van az a típusú autóvezető, aki ha megszokott egy adott közlekedési rendet, akkor is úgy megy, ahogy korábban, ha ezer tábla és felfestés hirdeti, hogy valami változott. Különösen veszélyes játék ez egy többsávos, nagyforgalmú helyen, mint…..
Évtizedeken át keményvonalas oldtimer-rajongó voltam, új járművek nem üthettek rést a pajzson. Aztán lefolyt egy kis víz a Dunán. Ha a legnagyobb politikusoknak szabad, én miért ne forgathatnék köpönyeget? Vélemények az azonos című írásunkról...
Tamás mamáját egy éven belül harmadszor törték össze vétlenként. Utoljára frontálisan repült bele valaki, azonban az Aegon Biztosító csak a kocsi eurotax értékének 60% szándékozik fizetni. Ami különösen a 7,5 milliósra felkúszott hitel fejében nem vicces: 1 hónapja…..