Regisztráció Blogot indítok
Adatok
casanova

21 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Romantikus Ötletek "Hiányzol..." 2009.02.05 07:32:00
Ha egy nap otthon maradsz, miközben a párod dolgozni indul, köszönj el tőle az ajtóban, majd azonnal küldj neki egy emailt a munkahelyi címére: „Máris hiányzol!”, hogy biztosan megkapja, amint bekapcsolja az irodai számítógépét. ..
Ha tudod előre, hogy kedvesednek túlóráznia kell, készítsd össze egy uzsonnás dobozba néhány kedvencét: csokit, cukorkát, kekszet, illatos teát, instant kávét, egy apró kabalát, stb.  Egy papírra írd rá: „Laura késő esti túlélő csomagja”…..
Egy különleges alkalommal vegyél 10 szál vörös rózsát és tegyél a csokor közepébe egy szál selyem rózsát, de pont úgy nézzen ki, mint az igaziak. Tűzz a csokorhoz egy kártyát a következő szöveggel: "Szeretni foglak, míg az utolsó szál rózsa el nem…..
Romantikus Ötletek Esti mese 2009.02.03 06:00:00
Kérdezd meg a párod szüleit, hogy mi volt kisgyerekkorában a kedvenc könyve. Szerezz be belőle egy példányt és olvass fel belőle este lefekvés előtt. ..
Vásárolj kedvesednek egy kis kézitükröt ajándékba. A kártyára írd rá: „Ebben a tükörben látható a világ leggyönyörűbb hölgye"..
Romantikus Ötletek Virágfutár 2009.02.01 10:31:00
Küldj virágcsokrot kedvesed munkahelyére. Nem csak a virágoknak fog örülni, hanem az elismerő (irigykedő) megjegyzéseknek is, amit kolléganőitől kap majd! ..
Végy egy papírt és néhány színes zsírkrétát, filctollat vagy ceruzát. Készíts egy gyerekes rajzot mosolygó napocskával és két pálcika emberrel. Írd rá a neveteket és nyíllal húzd az emberkékhez. Rajzolj egy szívet és írd bele: „Szeretlek”…..
Vásárolj egy (vagy több) csomag fluoreszkáló műanyagcsillagot, ragaszd fel őket a  hálószoba plafonjára úgy, hogy az ágyból jól olvasható legyen az üzenet: Szeretlek vagy I Love You vagy bármi hasonló. ..
Kedvesed születésnapján vásárolj 24 szál vörös rózsát. Beszélj meg vele randevút egy forgalmas helyen, mondjuk egy bevásárlóközpontban. Érj oda a megbeszélt időpont előtt és rejtőzz el a találkozóhelytől kicsit távolabb úgy, hogy lásd őt de ő ne vegyen észre téged.…..
Készíts „szerelmi kuponokat”, amiket a partnered különféle szolgáltatásokra válthat be, pl.: „Ez a kupon feljogosítja tulajdonosát 1 - azaz Egy- Talpmasszázsra. Felhasználható: 2035. dec. 31-ig” A lejárati idő legyen nagyon hosszú, ezzel azt…..
Adj fel egy keretes apróhirdetést a helyi újságban, ezzel vagy hasonló szöveggel: „Kedves Júlia! Melletted minden nap Valentin Nap. Szeretlek! Géza” ..
Ha üzleti út miatt távol vagy partneredtől, dokumentáld egy napod a számára, valahogy így:„Péter életének egy napja”6.00h: Most keltem fel és Rád gondoltam… bárcsak itt feküdnél mellettem! Ideje munkába indulnom.7.00h:  A metrón ülök. Tömeg van…..
Romantikus Ötletek Puha és meleg 2009.01.20 22:57:00
Míg partnered zuhanyozik, melegítsd meg a törölközőjét a radiátoron vagy akár vasalóval és csavard köré, amikor kijön a zuhany alól. ..
Romantikus Ötletek "Olvass nekem!" 2009.01.19 22:55:00
Vásárold meg a könyvet, amelyet mindketten el akartok olvasni. Esténként felváltva olvassatok fel belőle egy fejezetet. Remek program tévé nézés helyett. ..
Lepd meg az íróasztalnál dolgozó partnered egy fej-, nyak- vagy vállmasszázzsal. ..
Legközelebbi évfordulótokra vásárolj két pezsgőspoharat, gravíroztasd bele kettőtök nevét és a dátumot. Kérd az étteremben, ahol ünnepeltek, hogy a Ti különleges poharaitokban szolgálják fel a pezsgőt. ..
Szervezz meg egy profi fotózást kettőtök számára, ahol mint egy párt fényképez le benneteket egy képzett fotós. A képet kereteztesd be és tedd fő helyre a lakásotokba. Ne felejtsd el jó előre értesíteni a párod a fotózásról, hogy felkészülhessen és…..
Romantikus Ötletek Haj-haj... 2009.01.17 10:00:00
Ha kedvesednek hosszú haja van, néha ajánld fel hogy megfésülöd. Legjobb fürdés után vagy lefekvés előtt. Lassan, gyengéden fésüld! ..
Vásárolj egy kisméretű karton díszdobozt, bele színes selyempapírt vagy puha textildarabot. Tégy a dobozba egy üveg masszázs olajat és egy kártyát a következő szöveggel:  „Tudok egy nagyszerű masszőrt. Bejelentkezés: …ide írd a saját…..
Ha a barátnőd/feleséged elutazik pár napra, mondd neki hogy nagyon aggódsz érte, ezért felbéreltél a számára egy testőrt. Majd adj át neki egy kis plüssmackót...
Ha reggel te zuhanyozol elsőként, írj egy szerelmes üzenetet a párás tükörre. Hideg időben kedvesed autójának szélvédőjére is ráírhatod ugyanezt. ..