Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SummerTimer

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mértéktartás vagy esetenként a mértéktelenség jellemző rád? Töltsd ki kérdőívünk második részét, amelyen keresztül szembesülhetsz alkoholfogyasztási szokásaiddal. Kattints, tölts és nyerj, hiszen a kérőív kitöltői között kisorsolunk kétszer 2 db Bajnokok Ligája…..
Ingyen cuccok mindenüttJó.hu 2009.10.16 11:52:36
Regisztrálni kell és pontokat gyűjteni (regisztráció, szavazás, hozzászólás). Nyerni lehet minden hónapban egy 10 000 Ft értékű Reckitt Benckiser ajándékcsomag-ot, a fődíj pedig 500.000 Ft értékű lakberendezési utalvány ajándékcsomag. Link: mindenuttjo.hu/index.php  ..
Az országban tombol az Emese őrület. Ő a Budapest Bank új reklámjainak főszereplője, a bank új, és igen kreatív alkalmazottját személyesíti meg. Van Emese baba, Emese Fan Club, sőt, még saját honlappal is rendelkezik, egy igazi sztárt csináltak belőle. Bár itt hozzá kell…..
 Elhatarozásom nem változik, de nem akarnék gyerekek szamára problemo tanitás közben. Kicsit varni tudok, de csaladi lakhejemnek vissza kell állani eredetijébe mihamarabb!..
Herceghalom az enyém! - hirdetik napok óta óriásplakátok szerte a fővárosban, s buzdítanak a http://rudolfherceg.blog.hu olvasására. A sztori szerint Ebreheim Somoskay Rudolph Miksa, azaz Rudolf herceg nagyapja a háború után emigrált Argentínába, birtokaikat pedig államosították.…..
SummerTimer 2009.06.09 11:15:26
@csillagocskácska: Igen ezt nagyon jól tudod, hogy Magyarország köztársaság! És nincsenek hercegek sem, vagyis eddig nem voltak :) de amúgy te kinek akarsz esélyt adni és mire?? A hercegnek, hogy megvalósítsa ezt a sok mindent amit ígért ??? Esélytelen! Nem fog csinálni semmit!
SummerTimer 2009.06.09 12:06:29
@dalma.sz: Hát majd megtanul beszélni szépen magyarul! Attól, hogy nem tud rendesen beszélni, még hercegeskedni lehet, hogy tud!
Ujra itt és egyre több harcolásom van. Ma kitaláltam hova épitem ujra fel az Erbeheim haciendát. Régi dokumentumok közt megtaláltam hol állt az őseim kastéja. Vagy kastélya. Félix nagypapi, aki anyanyelvén beszélt velem kicsigyerek koromtól tanitotta meg magyart. Minden könyvet…..
Tegnap láttam a Kolosy téri piacnál az óriásplakátot, amin Rudolf herceg magának követeli ősi herceghalmi (herceghalomi?) földjeit, alul a webcím: rudolfherceg.blog.hu. Itt a jó herceg videókban és tört magyarságú bejegyzésekben próbálja elmagyarázni, hogy ami az övé, az az…..
Nyeremények A 10 legjobb pontszámot elérő játékos nyereménye: - 1 db Heineken UEFA Bajnokok Ligája focilabda és - 1 db Heineken UEFA Bajnokok Ligája 3D pohárkészlet (4 db pohárral) A 11-25. helyezést elérő játékosok nyereménye: - 1 db Heineken UEFA Bajnokok Ligája 3D…..
A Különvélemény c. film vetítésekor, mindenki oda volt, meg vissza az abban látott, futurisztikus technológiák miatt. Hatalmas videófalak, amiket a nyomozók kézzel pörgettek oda-vissza, stb. Azóta a Microsoft Surface és még sok egyéb, hasonló technológia ezt nagyjából tudja,…..