Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kakukmarci

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Február elsejétől a kerékpárosoknak kötelező lesz Szlovákiában a városokon kívül sisakot hordani, a 15 évesnél fiatalabbaknak városon belül is. Kötelezővé tették emellett a fényvisszaverő mellény használatát városon kívül. A külügyminisztérium tájékoztatása szerint…..
A napokban berobbant a közéletbe Seres Mária, aki eddig néhány hét alatt a szükséges 200 ezerből 85 ezer aláírást gyűjtött a képviselők elszámoltatásának ügyében kezdeményezett, amúgy mindenki számára szerethető népszavazásához. Magáról ezt állítja: „nem…..
"Kemény, ez a csapat kemény."(Horn Gábor) Véglegesítette a Fidesz az EP-listáját, a győztes túlzott magabiztosságával még jóval a kampány beindulása előtt. Nézzük hát ezt a listát! A listavezető neve bármilyen választásnál szimbolikus jelentőségű:…..
Ez ütős lesz, pajtikáim:"Vallomást tett a nagy nevettető: Sas József. Elárulta, nincsen érettségije. A humorista úgy véli, hogy Magyarországon, a papírok országa vagyunk, nem azt nézik, hogy mit tud az ember, hanem hogy milyen papírjai vannak. József úgy véli, hogy ő…..