Regisztráció Blogot indítok
Adatok
h82h

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádom a Conceptis játékait, volt már pár a blogon, de ezúttal egy egészen új logikát kíván a megoldás - meg némi térlátást, ha a logika nem működik. A Skyscrapers-ben a négyzethálóba a hálónak megfelelően kell számokat beírni (szó szerint beírható, vagy…..
h82h 2013.05.29 23:02:19
@Az igazi Trebics: a te megoldásodon a második oszlopból alulról három épület látszik és nem kettő szóval nem jó.
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
h82h 2013.03.31 12:39:09
@Dr_utcai_arcos: egy kommentre válaszoltál ami az enyémre válaszolt sherlock, mosd ki a szád és menj szépen innen, nem való ez a te szellemi szintednek.
h82h 2013.03.31 12:40:38
@Dr_utcai_arcos: egy kommentre válaszoltál ami az én kommentemre válaszolt, nem volt nehéz rájönni sherlock, egyébként meg anyukádat hülyegyerekezd, amiért nem nevelt meg ;) no menj vissza szépen, ahogy már mondtam, keress valamit ami passzol a szellemi szintedhez.
h82h 2013.03.31 12:58:45
@-ling: a demokratás egy klasszikus poén, amivel akkor élek, amikor egymás véleményét kezdjük el minősíteni, nyugi ;)
m1, m2 stb. világ életében torzított bárki is legyen kormányon ezért is van az, hogy aki megteheti az közelükbe sem megy évtizedek óta, de ilyen állami megrendelések tudtommal nyugaton is vannak.
elárulnád miért is utal nagyobb tájékozottságra a te véleményed? :D csak mert az szerintem egy kommunikációs öngól, amikor valaki lesüllyed az "im right, you're wrong" szintre. meg amikor felületességről beszélünk fél oldalon át, csak hogy eljuss oda, hogy más a helyzet mert ott egy vielleicht. :D szigorúan komm.-os szemmel nézve a szöveget meg kifejezetten céltalan, hiszen ezeket szakmailag mindig pontosan úgy fogalmazzák, hogy szakértőként ne lehessen beléjük kötni, de azért mindenki tudja mi hogyan értendő. beleesel a legegyszerűbb retorikai csapdába és túlelemzed az anyagot.
És most dicsérni fogom az m1-et. A tavalyi borzalomról szóló posztomat ezekkel a mondatokkal fejeztem be: Valahogy a köztévének politikai kurzustól függetlenül nem megy ez showműsorba ágyazott keresgélés. Talán a jövőben nem kéne erőltetni... Örömmel jelenthetem,…..
h82h 2013.03.03 11:35:07
@Fedor: "csak van némi hatása a dalnak is." rosszul írtad a politika kifejezést :D
A Legendary Pictures készíti el a Mass Effect számítógépes játék film adaptációját. A projekt háza táján nagy változás történt, ugyanis Mark Protosevich forgatókönyvét lényegében kidobták a kukába, helyette Morgan Davist kérték fel írja meg a…..
Akárcsak Amerikában, nálunk is első helyen nyitott a Kaptár: Megtorlás 3D, a hét másik bemutatójának, John Hillcoat szeszcsempészekről szóló Fékezhetetlenjének csak a hatodik helyre futotta. Mégiscsak Hollywoodnak van igaza, csak folytatásokba érdemes pénzt fektetni, ezt…..
h82h 2012.09.23 12:33:41
@Lombos Péter: Mondjuk már alapból sem értem, hogy a "megcsinálnám, de mit?" gondolatnak melyik része számít személyeskedőnek. drámakirálynőt játszani persze mindig egyszerűbb.
@Elanor_: na ja..
Jelenleg két életrajzi filmet is forgatnak Hitchcockról, az egyik egy HBO produkció, The girl, amelyben Toby Jones játsza a kultikus rendezőt és a Madarak forgatása áll a középpontban. A másik filmben Anthony Hopkins lesz Hitchcock, és szimplán Hitchcock a címe. A történet a Psycho…..
Filmdroid Intercom hírlevél 2012.06.29 09:55:00
Pókember és a foci (12)A világ a foci EB-re figyel, a döntőbe került spanyol és a két elődöntős csapat felkészül és koncentrál. És lazul is egy kicsit. A Sony Pictures munkatársai úgy döntöttek, hogy a csütörtöki olasz-német elődöntő előtt jár a német nemzeti…..
Az idei év legmegosztóbb filmje a Prometheus, amely számos nyitva hagyott kérdést hagyott maga után, megteremtve a lehetőséget, hogy a nézők tengernyi elmélettel és elgondolással rukkoljanak elő válasz gyanánt. Az egyik nagy kérdőjel, hogy vajon mit mondhatott David az…..
h82h 2012.06.22 19:23:28
@backtracker: az az érzésem hogy az elmúlt években az alkonyatot láttad meg ezt... plusz nem ártana megismerkedni a science fantasy műfajával, mert ez az. Azért olyan kínos az a tengernyi hiba a filmben, mert a legtöbb szem előtt van de rohadtul. Az első alienben a cselekmény gerince annyi volt hogy "ott a szörny, meg akar ölni minket, meneküljünk, harcoljunk". Ezért az esetleges hibák és kérdések nem voltak feltűnőek, ebben a filmben mi alkot ilyen gerincet? Mi a filmen végig keresztülívelő fő szál? Hát ilyen nem nagyon van és mint ilyen teljesen más kategória, itt nem férnek bele az ilyen pihent agyú tévedjünk el online gpssel és rádiókapcsolattal ellátva dolgok. Lineáris cselekmény helyett kérdések feszegetése az egész magja, ehhez képest eléggé "half-assed" módon teszi ezt, nagyon lost utánérzetű.
Armida küldte az alábbi folyamatábrát, amit Carlos Poon készített.   A két vendégkritika: A negatív: filmdroid.blog.hu/2012/06/14/prometheus_402 Pozitív: filmdroid.blog.hu/2012/06/09/prometheus_2022..
h82h 2012.06.18 17:29:46
@BeniMan: "-mert szerintem vontatott és unalmas. ettől mégis szar fim lenne?????" "-Minden idők egyik legokosabb legjobb sci fijét leszarozni te tudod..." Hát szerintem van egy-két szövegértési problémád...
Ezúttal is egyedül dumálok, ráadásul nagyon összeszedetlenül, de ha majd megnézitek a filmet, megértitek, hogy erről nagyon nehéz visszafogottan véleményt formálni. Nem kertelek, a Bosszúállók számomra a legjobb film a District 9 óta! Hang ITT! És mivel a youtube újabban nem…..
h82h 2012.04.29 21:05:14
@xcdsertz: alapvető műveltség nulla, kultúra nulla. kérlek ragadj csak meg az "ez akkor is szar mert én azt mondom" szinten, valakinek ostobának is lennie kell, pistike ;)
Hannibal Lecter a mozikban 2007-ben fejezte be pályafutását, méghozzá elég csúnyán. A fejesek ugyanis nagyon akartak egy eredetfilmet, amiben bemutatják, hogy miképp vált Lecter azzá, aki. Mindenesetre a Kannibál Úr visszatér, csak éppen nem a vásznakra, hanem a kisképernyőre. A…..
Remélem mindenki kipihente magát a hosszú hétvégén, mert a Space is Key 2 hatására a vérnyomás mellett ugrásszerűen meg fog nőni a törött monitorok és üzemképtelen klaviatúrák száma. Csak a szóköz billentyűt kell nyomogatnunk 20 pályán keresztül, de azt pályánként…..
h82h 2012.03.27 12:07:51
Geekblog A tetovált lány 2012.01.12 15:10:00
Nem lennék mostanában Clive Owen. Tíz évvel ezelőtt, amikor Pierce Brosnan abbahagyta a Bond-sorozatot,  és mielőtt még Roger Moore-rá vált volna, Mr. Owen nevétől visszhangzott a jól értesült - pontosabban a félinformációkkal ügyesen manipulált - szaksajtó: mennyire jó is…..
h82h 2012.01.18 12:28:43
h82h 2012.01.20 10:39:25
@Forgács W. András: Talán szólni kéne annak aki felrakja, hogy ez nem az, nem hiszem, hogy egy hatalmas multinacionális vállalat lennétek, hogy ne tudjatok egymással beszélni. NEXT! (amúgy a kommentelők kedvéért adod elő a lekezelő, ostoba idiótát, vagy tényleg csak ennyi megy? ;D ) na de most már tényleg NEXT! valaki értelmes, könyörgöm NEXT! nincs? *Okay meme* NEXT SITE!
h82h 2012.01.20 19:55:20
@Forgács W. András: Ezek szerint még lehetsz világutazó ;) NEXT!
Sajnos úgy néz ki, a közelgő The Expendables 2 című, überzúzdának induló film, amit minden akciórajongó úgy vár, mint a messiást, Pg-13-as besorolást kap, vagy magyarra fordítva 12-es korhatár karikával fogják vetíteni. Ez annyit tesz, hogy nincs vér, nincsenek leszakadó…..
Chuck Norris tegnap sokak kedvét elvehette az Expendables folytatásától, amikor kiderült, hogy sikerült elérnie, hogy a film PG-13-as kategória legyen. Felmerülhetett, hogy Norris esetleg csak viccelt, de Sylvester Stallone megerősítette, hogy a hír igaz, a produkció nem R besorolású…..
Amerika Kapitány kezében a csillagos pajzzsal, mögötte pedig a lobogó. Ha ez nem dobogtatja meg a patrióták szívét, akkor semmi. Meg ugye a képregényrajongók is örvendenek.Ugyan a film még bemutatás előtt áll, de Christopher Markus és Stephen McFeely már a folytatás…..
A tetovált lány előzetesének magyar változata természetesen csak a felirataiban különbözik az amerikaitól, de a Zöld Lámpás trailerében sok a magyarított szöveg. ..
h82h 2011.06.18 07:09:40
@Weöres Dániel: Az eredetitől lúdbőröztél ez meg kínos? Akkor vagy nagyon nem tudsz angolul, vagy nem tudom, az is ugyanilyen klisés valami: brightest day blackest night miért jobb a fényes nappal sötét éjjelnél? többi sor is 90-100% egyezés de nem folytatnám... Egyáltalán miben különbözik? Imádom már ezt a már-már sznob formát öntő szinkronnácizmust :D Moziban azért kuncog a közönség mert foggalmuk nincs a szereplőről, kiröhögik ezt a mozzanatot, mert önmagában valóban kínos, ugyanúgy mint Spock hajviseletét pl., de te miért kuncogtál feltehetően velük? ;D Kicsit azért nevetséges ez a ha a gagyi angolul van, akkor már instant meg van bocsátva mentalitás szerintem. ;)
Elnézést a kisebb kimaradásért. Bizony, még öt szerzőnél is van olyan, hogy senki nem ér rá posztolni – itt a jó idő, kezdődnek a nyári szabik, Stöki szemét meg éppen műtötték (azt üzeni, hogy már semmi baja, hamarosan ő is visszatér). A rövid szünetet az utóbbi…..
h82h 2011.05.29 23:00:03
@tkgabor: milyen sztori? te mivel játszottál? nem esett le, hogy az egész kaotikus (és direkt az) és pont a poénok adják az értelmét? jáááj...
Quentin Tarantino közzétette, hogy szerinte mely filmek voltak a legjobbak 2010-ben. A rendező listájának az élén a Toy Story harmadik része áll, amely nem volt vidám kis gyerekmese, az utolsón pedig a Jackass sorozat résztvevőnek harmadik mozis agymenése. A második helyre David…..
h82h 2011.01.04 17:38:59
@Tottandras: Szerintem meg csak te vagy bugyuta hozzá ;) (és ezzel kábé annyi érvet is vonultattam föl mint te úgyhogy kvittek vagyunk)

@Turanga Leela: Mennyi idő is telt el a két film elkészítése között? Na ugye!

A lista kicsit olyan "mást akarok mint a többiek, de trendit" utánérzetű XD
Geekblog Mass Effect 3 jövőre 2010.12.12 15:34:00
Tegnap megbízható marketinggel körítve jelentették be a kétezres évek legfontosabb sci-fi játéksorozatának záró epizódját, a Mass Effect 3-at. Ugyan hivatalosan ez eddig még nem történt meg, a fejlesztők soha nem titkolták, hogy a sorozatot trilógiának tervezik. A nagy hír…..
h82h 2010.12.16 18:53:43
@Fratello: hol is tűnik ez ki egy cinematicban okoska?
ELKÉÉÉÉÉÉSZÜLT!!!!!!! ..
h82h 2010.12.12 17:14:18
@redhellable: A film később készült mint a játék és nem szerepelt a spartan pred, szóval tényleg csak "asszed", well done!
ROFL-net A nap weboldala 2010.11.30 06:00:00
Csak töltsd ki a lap alján a néhány adatot, majd kattints a Játék gombra!Jó szórakozást :)..
Végre megkezdtük az ötödik évadot! Első alanyként rögtön egy anti-mérföldkő követezik. A filmért köszönet Terror Dzsoninak! ..
h82h 2010.11.24 18:07:44
@arannti: Beszélni magyar?
Lezárásként az én személyes Top 10-em. Nincs sorrend                               Ez az utolsó jelképes az összes…..