Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyirtass

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tisztelt NEM szavazó Választópolgárok! Vasárnap döntöttek. Azzal, hogy nem jöttek el, jelezték: méltatlanok vagyunk. Sokféle oka lehet a NEM szavazásnak, de igazából ennek az elemzésével nem vagyunk előrébb. Sokkal fontosabb kérdés az, hogy vajon mit kell…..
Csak a Jobbik! Újabb ügynök! 2009.09.11 13:28:00
Heves megyéből, az egyik barátom tájékoztatott, hogy nagyon nincsenek rendben a dolgok! Heves megye számunkra kiemelkedően fontos, hiszen az Európa Parlamenti választáson a második legjobb eredményt itt értük el!   A történés:   Faludi Sándor, akivel a mostani hevesi…..
Hétfőn a parlament megszavazta a költségvetést, ami azt jelenti, hogy a választásokig már nincs nagyon szükség a "koalícióra". Vajon jót tesz-e Magyarországnak, hogy a kormány arra rendezkedik be, hogy a választásokig úgy-ahogy elbukdácsoljon? Nem hinném ... mondjuk…..
Nos, napokig vártam, de semmi. Se megható Index-cikk, se figyelemfelkeltő tévétudósítás, semmi. Mintha meg sem történt volna, hogy 2009.augusztus 24-én példátlan, borzasztó dolog esett meg az országban. Olyasmi, aminek nem szabadna megtörténnie sehol: egy becsületesen dolgozó…..
nyirtass 2009.09.04 11:48:33
@Bélapáti Béla:
Amit leírtál azért nem haragudni kell, hanem elgondolkodni rajta, mert nagyon igazad van.
Én csak annyival egészíteném ki, hogy a pakliba még az is benne van, hogy részben az életszinvonal csökkentésével, részben az erkölcsök fellazitásával, politikusaink "példamutatásával" vagy akár a "Maunika show" istenitésével olyan eszméletlen mély "értelmi szintre" züllesztették le az országot, hogy az "Isten adta Nép" fel sem képes fogni, hogy mivel játszik, miről is szól a történet.
A hülyegyerekek gyártásában jeleskedő szaporulat, az oktatás lezüllesztése, az analfabétizmus burkolt jelenléte nem teszi lehetővé azt az egyszerü népi gondolkodást, főleg nem a kivitelezését, hogy az elnyomó hatalmat le kell verni, mint vak a poharat.
Ezért válhat igazzá az amit írtál, hogy a rabszolga nép megérdemli a sorsát.
Tudtad? Mi a baj a zsidókkal? 2009.08.31 19:58:00
Ezúton kérem a kuruc.info, és a szentkorona rádió munkatársait, és azok hozzátartozóit, hogy a poszthoz ne fűzzenek kommentet. Köszönöm.  Ha véletlenül a fentnevezett sajtótermékek valamelyikének honlapjára, vagy az általuk közzétett írások linkjére kattintok, szinte…..
nyirtass 2009.08.31 23:08:10
Csak a Jobbik! A harmadik erő! 2009.06.12 17:24:00
Mi, igazi jobbikosok az EP választás eredményének csak örülni tudunk! Hiszünk a radikalizmus lehetőségeiben és nemzetmegújító erejében. Hiszünk a Jobbik által képviselt kérlelhetetlen magyarságtudatban!   Hiszünk abban, hogy az országunk romlását csak a tiszta szívű…..
Hazafelé jövet szentül megfogadtam, hogy a Margitszigeten látott SÜN!-ről fogok írni, de annyira pörögnek az események, hogy ezt későbbre kell halasztanom. Mint mindenki tudja, a Jobbik mérhetetlenül megosztja a magyar társadalmat. Vannak, akik egyszerű mocskos szélhámosoknak…..
nyirtass 2009.07.22 15:17:07
@Devergo:
"Vona úr pedig csak azt felejti el, hogy a magyar társadalom többsége még nem vevő az erőszakos társadalmi változások kikényszerítésére,"
1./ A demokrácia érvényesítésének kikövetelése mióta egyenlő az "erőszakos társadalmi változások kikényszerítésével"?
2./ Milyen konkrét cselekményt vagy intézkedést tudsz megnevezni a Jobbik részéről ami az "erőszakos társadalmi változások kikényszerítésre" utal a Jobbik részéről?
3./ "A társadalom többsége még nem vevő az erőszakos ..."
- Az erőszakra a Jobbik sem vevő!
- Miből gondolod, hogy a társadalom többsége nem igényli a jelenlegi korrupció, mocsok, az ország és társadalom züllesztés radikális felszámolását?
Talán megszámoltad, hogy melyik oldalon van több ember? -azok közt akik radikális, gyors, változást akarnak, - vagy ott ahol jólérzik magukat a dagonyában?
Nagyon úgy tűnik, hogy Retkes Attila elszólta magát, amikor bocsánatot kért az SZDSZ elmúlt 15 év korrupciós ügyeiért. Természetesen erre lecsapott a Jobbik és most jól feljelentik az összes csúnya, rém gazdag politikus bácsit. Érdekes dolog, hogy ha Retkes is tudott ezekről…..
Előzmény: Konzervatív korszak jöhet - de milyen? (Loppert Dániel)   Az EP-választásról azt mondják, átrajzolta a magyar politika térképét, mert újra megjelent egy radikális jobboldali párt, sőt, először a rendszerváltás óta, mintha túlságosan is erős lenne. Persze a…..
nyirtass 2009.06.02 12:13:54
@kalapbela:
Ha félreértettük egymást, akkor én is bocsánatot kérek tőled!
Egyébként mikor elküldtem a második hozzászólásomat akkor jelent meg a Tied, és nem volt egyértelmű, hogy nekem szántad. Mégegyszer elnézést kérek érte.
Remélem innéttől szent a béke.
Üdvözlettel: nyirtass
nyirtass 2009.06.02 12:23:40
@szepaul86:
Lehet, hogy Te nem ismered Vörösmarty Szózatát, hát az aktuális idevonatkozó részét bemásolom:
"Hazádnak rendületlenül
Légy híve, oh magyar;
Bölcsőd az s majdan sírod is,
Mely ápol s eltakar.

A nagy világon e kívül
Nincsen számodra hely;
Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt élned, halnod kell."

Amire Te hivatkozol, az a HAZAÁRULÓKAT MEGILLETŐ OSZTÁLYRÉSZ!!! - ép a fenti sorok meggyalázóinak.
A "tetű" pedig egy hazaáruló megszólitása!

nyirtass 2009.06.02 12:45:59
@szepaul86:
akkor olvasd el azt a részt is ahol leírtam azt a linket, hogy www.nibiru.hu/moiz.htm , úgy gondolom, hogy akik Magyarországot rombadöntik, eladják idegen népeknek és nem rettennek meg a tisztességes emberek rágalmazásától sem azok nem mások mind hazaárulók.
Ezen a linken megtalálod a "titkos izraeli-magyar megállapodást" /angolul/és rákattintva megnézheted azt is, hogy 2004-ben ezt kik írták alá.
„Összességében azt a képet kaptam, hogy jól képzett, széles látókörű emberekkel van dolgunk” (Bencze Józseffel ORFK és Tóth Gáborral (BRFK) való találkozóról) Magunkfajták 2008 szerző: Morvai Krisztina   Két hétig látszott a lövedék nyoma a hátamon…..
nyirtass 2009.06.01 20:47:32
@Molnár F. Árpád:
Tetükém!
A Jobbik sokszorosítja a hazaáruló szerződéseteket angolul is és magyarul is és kiakasztja minden villanypóznára!!!
Meglátjuk, hogy a nép kit fog meglincselni?!

Egyébként pedig ha a rágalmazásotok igaz lenne, /de nem igaz !!/, Morvai Krisztínának akkor is klasszisokkal kisebb lenne a bűne mint nektek!!!!
nyirtass 2009.06.02 08:56:58
@Molnár F. Árpád:
Mond inkább azt, hogy ilyen gennyes rágalmazásokhoz még a magyar hirháttér sem adja a nevét, csak te, mint egy hazug rágalmazó.
Mindenki higgyen a saját szemének, fülének, hallja meg az igazságot!Mit keres Morvai Krisztina jelenleg a pártunkban? Egy SZDSZ-es miniszterjelölt!..
nyirtass 2009.06.01 19:57:39
@teknős:
Úgylátom Krisztína valamit nagyon jól csinál, ha ennyi tetves rágalmazója van!!!
Érdekelne ám, hogy Te mit tudsz arról ami az Ő munkája volt,és főleg, hogy a hazugságodat hogy akarod bizonyítani?
Vagy csak a mocsok hintéshez értel? -gondolom jól megfizetnek érte!!
Gondolkozz el rajta, hogy Ő bármikor tudja bizonyítani az állítását, mert Ő dolgozott rajta, az ezzel kapcsolatos iratok, papírok az Ő birtokában vannak.
Neked pedig a rágalmazó pofádon és a júdáspénzeden kívül másod nincs, nekem úgy tűnik, hogy még becsületed sem!!!
Jobbik és Moszkva   Magyar történelem során többször láttuk, hogy a ruszkik barátsága nem sok jóval kecsegtet. 1848-49, kommunizmus, Rákosi, Kádár, Gulag, 1956 forradalmának sárba tiprása.   Vona Gábor többször járt az elmúlt két évben a Kremlben, mint…..
Csak a Jobbik! Morvai és az SZDSZ 2009.05.28 18:48:00
A Magyar Rádió 2004. elején úgy értesült, hogy az SZDSZ igényt tartana olyan miniszteri pozíciókra (uniós és esélyegyenlőségi), melyek az uniós csatlakozással megüresednének. Az előbbire Szentiványi Istvánt jelölnék, az utóbbira több jelölt neve is szóba került. Morvai…..
nyirtass 2009.05.30 23:40:29
@noir82:
A valós demokráciában, tisztességes munkából és bérből élő magyar embernek nem lenne ez annyira természetes mint neked!!!
Lefordítom hát magyarra: semmit tevő, ingyen élő, /népe? és hazája? iránt/ felelőséget nem vállaló, idegen szívű ember, jól fizető miniszteri potya állást keres, elkötelezettség nélkül, felsőbbrendű etnikai hovatartozásra való hivatkozással.
  Morvai Krisztina a Jobbik trójai Balója - s ez sajnos nem vicc Gyülölöm az ügynököket!..
nyirtass 2009.05.31 00:07:46
@Kötöttségek nélkül:
Elárulom neked a "titkot"!!
Egy valós nemzeti érzelmű párt nemkaphat helyet a rendszerváltás "szemeteit" kiszolgáló médiákban és sajtóorgánumokban. A szólásszabadság meggyalázása, sárbatiprása folyik. A mesterségesen hazugságokat gyártó médiákban nem jut hely az igaz híreknek!!!
A Kuruc az egyetlen olyan hírforrás, ahol működik a szólás szabadsága, amelyre bőséges az emberek igénye.
- Akár úgy is, hogy megtudják az emberek a valós eseményeket /híreket/,amit egyébként a fizetett bérencek eltagadnának.
- Akár úgy is, hogy az emberek szemtanukként elmondják bizonyos események történéseit.
- Vagy valamiről a saját véleményüket.
- Sőt még úgy is, hogy a hivatalosnak mondott médiát valamilyen szinten rákényszerítsék akárcsak a féligazságok elismerésére.
- Vissza fogja a "népmesék" politikai megrendelésre történő gyártásától, rágalomhadjáratai zuhatagától a "hivatalos médiát"!!!
Miután a hivatalos médiának ezek lennének a szerepei, de nem tölti be azokat, így a népnek igénye van olyan médiára amely ezeket betölti - a kuruc portálján.
Mit keres ott a Mein Kamp?
- Ami pedig a Mein Kamp-ot illeti, hadkérdezzem meg a kritizálóktól, hogy hányan kritizálják úgy, hogy azt el is olvasták!?
- Vagy nálatok is az az elv működik, hogy ha egy magatoktól okosabb ember, illetve politikus azt mondja rá, hogy fasiszta, náci, akkor azt Szentírásnak veszitek és a más véleményét papagájként szajkózzátok mert saját tapasztalatok, véleményetek, értelmetek nincs?!
Már ma is áldatlan állapotok uralkodnak a hazai büntetésvégrehajtási intézményekben. Olyan túlzsúfoltság van a börtönökben, hogy rendesen várólistára teszik az elítélteket, amíg szabadul fel hely. Mondhatnám úgy is, hogy annyian vannak, hogy egymásba ér a f.szuk.Ennek…..
nyirtass 2009.05.21 21:15:52
@drága_blogger:
Mért gondolod, hogy nemszabad mindent elhinni?!
Hitted volna valamikor, hogy a bolondokházából a bolondokat szabadon engedik? ... Én sem ... mégis megtörtént!
Bár egy demokráciában kevésbé lehet korlátozni a szabadságjogokat, mint egy népi demokráciában, de bizonyos jelenségek esetén azt gondolom, hogy meg kell húzni a határt. A szabadságjogok túl széles felfogása egyértelműen azok kiüresedéséhez vezet. Egy népi demokratikus…..
nyirtass 2009.04.23 23:35:01
@Schindler Pistája:
1.) Erre a következtetésre jutottam én is! És azt is sejtem, hogy miért? Azért, hogy a pártoknak lehessen rasszistázni, fasisztázni, nácizni minden valós alap nélkül.
Ha a cigányok nagyon kemény "munkával" nem harcolták volna ki ..., ha a jelenlegi törvény nem tenne kivételt a cigány bűnözők számonkérésével, büntetésével ..., ha az állam következetesen munkára nevelte volna a cigányt is ..., akkor nem lenne az áldozatok, hozzátartozóik kőrében sem ismert sem a "cigánybűnözés" fogalma, sem a magyar nemzetiségüek sérelmére elkövetett DISZKRIMINÁCIÓ, amit más szóval a cigányság POZÍTÍV DISZKRIMINÁCIÓJÁNAK hívunk. Na ez a Pi fogalma, kedves szerző kergesd kőrbe, mint kutya a farkát.
2.) Akinek tiszta a lelkiismerete az a Gárdától sem fél, mert nincs miért!
Láttál akár egy gárdistát is cigányt verni, vagy akármilyen nemzetiségü de ártatlan embert?
Szerinted mi a bűnük, az hogy tisztességesek, becsületesek? - mert ha szerinted ez bűn akkor ez minősít téged!!!
Tanítsd meg a cigányaidat tisztességes munkából élni, emberhez méltóan, jó lelkiismerettel és akkor ő elöttük is kinyílik a világ és megszünik a félelmük. A bűnözők lelkiismeretéből eredő félelemért pedig nem másokat kell okolni, hanem tükörbe kell nézni!!!
3.) Ami a holokausztot illeti addig én sem vagyok hajlandó hinni a létezésében amig tudományos bizonyíték nem támasztja alá.
Sok kutató vizsgálta, kutatta, hogy az állítólagos holokausztra bizonyítékot szolgáltasson, de a legjobb tudomásom szerint csak arra találtak bizonyítékot, hogy a gázkamrákba a munkatáborokba begyűjtött foglyok ruháiból a tetveket irtották ki, fertőtlenítés céljából.
Természetesen a munkatáborokban is előfordultak halál esetek, ahol a halottakat krematóriumokban égették el. Nemtaláltak a zsidók irtására felállított nagyteljesitményű krematóriumokat.
Ha már ekkora matek zseni vagy, számold már ki, hogy 6 millió zsidó kiirtásához mennyi és mekkora égető kemencéket kellett volna találni. Hol vannak ezek?
Nem varrtak belőlük lámpaernyőt, nem főztek belőlük szappant.
De ha rosszul tudom igazits ki légyszives. Írd már ide mindazokat a tudományos bizonyítékokat /nem a hasamra ütök tanúvallomásokra és a kitudja hol vagy milyen technikával készített fényképekre gondolok/, amelyek alá támasztják a holokauszt eseményeit!!!
A tanúvallomások szerint a zsidóság a poklok kínjait állta ki.
Ha tényleg megtanulták volna mi az igazi szenvedés, akkor nem lettek volna képesek ártatlan gyermekeket halomra gyilkolni!!! Vagy az már nem holokauszt?
Vajon miért van az, hogy ha egy (ex)gárdista elkezd gyilkolászni, az egész szélsőjobb ugrál, hogy ne általánosítsunk, nem minden közülük való olyan?Vajon miért hiszik azt, hogy mi, mocskos libsik, mindenáron azt akarjuk terjeszteni, hogy minden (ex)gárdista levágja a barátnője…..
nyirtass 2009.04.23 22:28:09
Kedves E-one!
Válaszolok kérdésedre:
1.) Először is enged meg, hogy némi fogalom zavart tisztázzak: "egész szélsőjobb ugrál, hogy ne általánosítsunk, nem minden közülük való olyan?"
Az általad említett ex gárdista attól lett ex, hogy a Magyar Gárdából viselt dolgai vagy nézetei miatt MENNIE KELLETT neki és még jónéhány társának.
Mindez azért van, mert szélsőséges nézetekkel nem vállalunk közösséget, sem pedig olyan emberekkel akik szélsőséges nézeteket vallanak, vagy ez szerint viselkednek.
Tudom a kormányon lévő pártok mindent megtesznek azért, hogy minket szélsőségesnek, rasszistának, fasisztának bélyegezzenek, de ezek a bélyegek nélkülöznek minden alapot.
2.) "nem minden közülünk való olyan", köszönöm az irántunk táplált bizalmadat, és enged meg, hogy annak a reményemnek adjak hangot, melyszerint nem csak hogy nem minden közülünk való nem olyan, de reményeim szerint egy sem.
Gondosan ügyelünk a tisztességre, becsületre, emberségre. Ha valakiről mégis kiderülne, hogy hijjával van az említetteknek az épen a Magyar Gárda fedhetetlenségének érdekében eltávolításra kerül, mint az említett ex gárdista.
3.) Sajnálatos dolog, hogy a 2008-ban eltávolításra kerülő Dósa és csapata, /volt aki magától lépett ki, volt akinek mennie kellett/, továbbra is a Magyar Gárda Mozgalom nevet bitorolja, de nemtartozik Vona Gábor kötelékébe, sem a Jobbikhoz. Önálló szervezet. Örzők szárnya néven különböztatik meg magukat. /Örző Gárda/ de sajnálatos módon jól össze mosható a Magyar Gárdával. Ezt sokan meg is teszik, van aki tudatlanságból, van aki szándékosan a Magyar Gárda lejáratására.
A Magyar Gárda a saját cselekedeteiért vállalja a felelőséget, de másik hasonló nevü, de tőle független mozgalomért nem!!!
nyirtass 2009.04.24 00:20:02
@E-one:
Természetesen, ha valamelyik tag hülyeséget csinálna, akkor annak a felelőségét felvállalnánk.
Az már máslapra tartozik, hogy mit kapna érte az illető.
magyargarda.hu -n megtalálod a becsületkódexet.
Tudtad? Marketingbomba 2009.04.08 07:23:00
 A videó láttán, néhány kérdés felmerül bennem (aki tudja a válaszokat, kérem homályosítson már fel engem is): Ez egy kampányfilm?Ha igen, akkor mi mellett, illetve mi ellen kampányol?Ugye nem ezzel a 15 másodperces szarral akarja megmagyarázni az szdsz, hogy miért…..
Nagyon nagy szerencse, hogy a "minden idők legdurvább lakáshirdetése" címet még nem itéltük oda senkinek (csak a legfélelmetesebbet és a legidétlenebbet egyben), hanem szépen megvártuk vele a tuti nyerőt. Amikor Vetrov elküldte ezt a remek linket, percekig nem hittem a…..
Tudtad? Nem is volt indíték 2009.02.24 07:02:00
 Gondolom nem csak nekem volt olyan megérzésem, hogy a Fidesz által kezdeményezett, a Parlament feloszlatására irányuló törekvés vakvágányra fut. Nem kellett hozzá nagy jóstehetség, hogy a szavazás kimenetele már az ötlet felvetésekor borítékolható legyen. Mert ugyan kinek…..
„A közgazdász-szociológus úgy véli: a gazdasági válság olyan rendkívüli helyzetet teremtett, amelyben a lakosság segítségét kell kérni, és áldozathozatalra kell felszólítani az embereket, hogy túl legyünk ezen a nehéz időszakon.” /Interjú Németh György…..