Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Éhesló

0 bejegyzést írt és 3263 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedveltem ezt a Szijjártó gyereket, mindig is csíptem a fejét. Amikor úgy kedvem lett volna beszólni valakinek, akkor megjelent és szépen beszólt helyettem. Igen, beszólni azt nagyon tudott mindig is, volt benne tartás, büszkeség, szemrebbenés nélkül beugatott akinek kellett. De könyörgöm, ember,…..
Blogsorozatunkban bemutatjuk azokat az önkormányzatokat és kampányaikat, amelyek a bevándorlók befogadásáról szólnak. Na, nem nálunk. Mi vagyunk az egyetlen partner, akik 0, zéró, semmi, egyetlen egy kampányt sem tudtunk nevezni a CLARINET nevű partnerség keretében, amelyet Lampedusa és Linosa…..
Aláírtak egy rendkívül fontos egyezményt az idei klímacsúcson Glasgow-ban: több mint száz ország ígéretet tett arra, hogy nem pusztítják tovább az erdőket és visszaállítják a szárazföldi ökoszisztémát. Magyarország nincs az aláírók…..
Az egész koronavírus-járvány gyakorlatilag rávilágított arra, hogy ez az ország bár működik, azért ez nem annak köszönhető, hogy minden szép és jó, hanem leginkább annak, hogy fantasztikus és elhivatott emberek dolgoznak a nem-vezető pozíciókban. Nekik köszönhetjük, hogy most nem állunk annál is…..
Éhesló 2020.04.16 15:51:50
@chrisred: szerinted hová került, ha a Fővárosnak adományozott?
Karigeri magánszámlájára?
Éhesló 2020.04.16 15:53:28
@math0: elmebeteg vagy berendelmatyi és elmehetsz a kurva anyádba!
Éhesló 2020.04.16 15:59:40
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: ebben tévedsz.
Vagy inkább hazudsz.
Ha az intézményben gondjai vannak annak működésével, elsőként az intéményvezetőnek kell intézkednie, ő a felelős az intézménye vezetéséért. Nem más.
Ha erre képtelen valamilyen sajátos okból, akkor a fenntartójához kell fordulnia segítségért é s a fenntartónak kötelessége a törvényes működés biztosítása, ha kell a vezető leváltásával, + anyagi eszközök biztosítáaával stb.

Ha pedig erre képtelenek ezen a módon is, akkor be kell zárnia a kuplerájt.
De a rühesség ellen elég a szappan + fürdés és a fehérnemű, ágynemű csere.
Ehhez mosószer, szappan talán van a sarki boltban.
Kézmosás detto.
Elkülönítés detto.
Forrás: Viitala / Lännen Media Silja Az elmúlt két hétben a magyar kormányzati kommunikáció és csatolt elemei új ellenséget találtak maguknak. Finnország egyszerre könnyü és nehéz célpont. Könnyü célpont, mert választási rendszere révén mindig koalíciós kormányai vannak, amelyekböl csak nagy ritkán…..
Éhesló 2019.08.03 16:47:08
A finnek beugattak orbánnak, jogállamiságvizsgálattal fenyegetve minket.

Seggarcok persze, mert olyasmiket kértek volna rajtunk számon, amiben nincs semmiféle konszenzus és amikben az eu. országai eltérő rendszereket, eljárásokat követnek - tehát nincs olyan egységes és objektív szempontrendszer, amit egymáson számonkérhetnénk.

Ennek kapcsán orbán megmutatta ennek a sunyi kettősmércének és a kommunista/balliberális arcátlanságnak a működését:
www.miniszterelnok.hu/orban-viktor-beszede-a-xxx-balvanyosi-nyari-szabadegyetem-es-diaktaborban/

"Itt van például rögtön az előttünk álló időszak, amikor a finn barátainkkal fogjuk értékelni a magyar jogállamiság helyzetét. A finn barátainkkal fogjuk. S Finnország egy olyan ország, tisztelt Hölgyeim és Uraim, ahol nincs alkotmánybíróság. Az alkotmány védelmét a parlament erre a célra létrehozott külön bizottsága látja el. Képzeljék el, amikor a magyar jogállamiságban mi egyszer csak azt mondanánk, fölszámoljuk az Alkotmánybíróságot, és a parlament alkotmányügyi bizottsága gyakorolja a normakontrollt. Ez a helyzet körülbelül Finnországban. Vagy hogy egy másik szép példát mondjak: Finnországban az akadémia az oktatási minisztérium felügyelete és irányítása alatt áll. Képzeljék el, ha úgy zártuk volna le a magyar akadémiáról szóló vitát, hogy egész egyszerűen az oktatási miniszterhez – ez nem történik meg, kedves Kásler miniszter úr, de képzeljük el mégis – telepítjük az akadémia felügyeletének és irányításának jogát. Vagy képzeljék el azt a finn jogállami állapotot, amikor a bírákat az igazságügy-miniszter javaslatára a köztársasági elnök nevezi ki. Az igazságügyi miniszter javaslatára a köztársasági elnök. Tehát idegrendszer, jó idegrendszer kell ahhoz, hogy a bennünket majd jogállamiság szempontjából firtató és kérdezgető finn barátainknak ne mosolygással, nevetéssel, hanem kellő tisztelettel, udvarias válaszokkal tiszteljük meg őket, illetve ezeket adjuk meg nekik.”

Helyesen tette, mert a poszter is hiába hetel, hatol, bizony a finnek fékjei és ellensúlyai hiányoznak, a kinevezési gyakorlatuk kapcsán pedig már itt lennének az eu. csapatai megmenteni a demokráciánkat.

Olyasmikért pampognak nekünk rosszarcú hazug seggfejek, komisszárok, maoisták, kommunisták, amijük nincs és nem is volt soha.
www.magyarhirlap.hu/belfold/20190717-mashol-nem-annyira-kenyes-tema-a-biroi-fuggetlenseg

Ezt persze a poszter szépen le is írja (a bírák kinevezését gondosan kihagyva), ráaggatva a vörös farkincát, miszerint a finnek olyan nagy arcok, hogy ők leszarhatják a rajtunk számonkért jjogállamiséégi kritériumokat, értékeket.

Köszike!
Nem szarhatják le.
Vagy egységes a mérce, vagy leszarjuk a kettősmércéteket kedves poszter.
Demokratikusan.
Széles konszenzussal 2006 ősze óta.
Hazánkban is egyre többen választják a kerékpározást, mint alternatívát a városi közlekedésben, a kényelem, a gyorsaság, a sport szeretete vagy éppen a környezetkímélő mivolta miatt. Magyarországon az elmúlt időben olyannyira elterjedt a kerékpárt fő közlekedési eszközként használók aránya, hogy az…..
Éhesló 2019.06.22 19:57:21
@Eugene Horse: álmodban bringás kazuár.
Éhesló 2019.06.22 20:29:02
@Eugene Horse: összekeversz a nyomorult apáddal bringás kazuár.
Hiba.
Éhesló 2019.06.22 20:43:11
@Eugene Horse: összekeversz a nyomorult apáddal seggarc bringás kazuár.
Hiba.
Csütörtök este  az európai politikában a zöld klímacélok érdekében volt egy elég komoly vita. Ugye, így, nyáron mi is érezhetjük, hogy a globális felmelegedés veszélye nagyon is komoly (feltéve, hogy nem vagy Donald Trump), tehát biztos, hogy szükséges európai szinten egy…..
Éhesló 2019.06.22 18:38:50
@Kovacs Nocraft Jozsefne: miért tagadná bárki, hogy az ember hat a környezetére?
Bolond lenne.
Hat rá, amióta ember az ember.

Nem ezt tagadom, hanem azt, hogy ez a hatás a földi klímára számottevő lenne.
Az antropogén klímaváltozás egy hoax, az emberi tevékenység hatása a földi klímára elhanyagolható, nem mérhető és nem bizonyítható.

Semmiféle ismert tudományos bizonyíték nincs ennek ellenkezőjére, csak primitív jóslatok olyanoktól, akik egy hétre se tudnak pontos beválású prognózist adni és akik a hamisításaikkal, tudománytalan baromságaikkal már megbuktak tucatszor is és akiket csak a folyamatos hisztéria lát el forrásokkal, újabb jóslatokhoz és manipulált modellek elkészítéséhez.
A klímahoax erről szól: pénzről, konferenciákról, médiáról, tanszékekről, professzori és akadémiai állásokról.
Majd 10-20 év elteltével nevetünk rajtuk, mint azokon, akik a globális jégkorszak beköszöntét jósolták a hatvanas-hetvenes években, vagy akik a fosszilis energiahordozók kimerüléséről hazudoztak, jósolgattak.
Nem olvastam egy "tudóstól" sem, hogy mea culpa, tévedtem!
Ez nem jellemző a bandájukra.
Éhesló 2019.06.22 18:41:58
@gotenson: miért ne lenne felkészülve bármire egy olyan civilizáció, amely primitívebb és sérülékenyebb korszakában a jégkorszakot és az azt követő felmelegedést is túlélte?
Majd ismét túlélt egy kisjégkorszakot és a fejlődése nem esett vissza akkor sem, majd az azt követő felmelegedés során sem.

Eszednél vagy?
Nem gondolnám.
Éhesló 2019.06.22 20:19:42
@NemNick: nos ha úgy lenne, ahogy hazudod, akkor mire vered magad?
Leszarlak.
Még mindig.
Orbán Viktor keresi a konfrontációt a saját pártcsaládjával: azokkal, akik eddig megvédték. Nem tetszett a véleményük, amit addig ignorált, hogy felfüggesztették; s így már nem tetszik a Néppárt által Európai Bizottság élére szánt Weber sem. Orbán Viktor hallgatja Sargentini képviselő asszonyt az…..
Éhesló 2019.06.21 17:52:06
@math0: a homoerotikus fantáziáidat a családodnak tartogasd elmebeteg buzimatyi.
Az EP választást 2019-ben elbuktátok.
Nem kicsit, nagyon.
Pont, mint az eddigi 11 országos választás is buktátok.

A többi pedig a jövő zenéje, amiről gőzöd nincs.

Orbán azt tesz, amit tud, vagy amit akar: a felhatalmazása meg van hozzá itthon és az ep-ben is.
A döntések pedig a tanácsban születnek, ahol, úgy tűnik, nem weber szopatja orbánt, hanem fordítva, mikron és a v4-ek szopatják angelát és a webert:
nepszava.hu/3040168_halvanyulnak-manfred-weber-eselyei

Hazudozhatsz, majomkodhatsz még pár napig, a végén majd beégsz, mint szoktál. Amikor már a népszara is téged hazudtol meg, akkor nagy a gáz, az tuti.

Addig pedig megbaszhatod a szar családod minden tagját buzimatyi, vagy fordítva, leszarom, nem érdekelnek a beteg vágyaid.
Nekik tartogasd, stasimaminak vagy a weber haverodnak.

Gondoltam, csaxólok.
Éhesló 2019.06.21 18:09:24
@math0: a homoerotikus fantáziáidat a családodnak tartogasd elmebeteg buzimatyi.
Az EP választást 2019-ben elbuktátok.
Nem kicsit, nagyon.
Pont, mint az eddigi 11 országos választás is buktátok.

A többi pedig a jövő zenéje, amiről gőzöd nincs.

Orbán azt tesz, amit tud, vagy amit akar: a felhatalmazása meg van hozzá itthon és az ep-ben is.
A döntések pedig a tanácsban születnek, ahol, úgy tűnik, nem weber szopatja orbánt, hanem fordítva, mikron és a v4-ek szopatják angelát és a webert:
nepszava.hu/3040168_halvanyulnak-manfred-weber-eselyei

Hazudozhatsz, majomkodhatsz még pár napig, a végén majd beégsz, mint szoktál. Amikor már a népszara is téged hazudtol meg, akkor nagy a gáz, az tuti.

Addig pedig megbaszhatod a szar családod minden tagját buzimatyi, vagy fordítva, leszarom, nem érdekelnek a beteg vágyaid.
Nekik tartogasd, stasimaminak vagy a weber haverodnak.

Gondoltam, csaxólok.
Éhesló 2019.06.21 19:27:58
@math0: vicces vagy buzimatyi, de eluntalak.

Küzdjön veled az ápolód te szerencsétlen hazug szarházi!
Államvilág Ököljog 2019.06.21 02:13:32
Egy hete derült ki, hogy Semjén Zsolt nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért és házirénszarvas-gyilkolásért felelős minihelyettes kezdeményezésére a kormány elvenné a véleményezési jogot is az iskolai diákönkormányzatoktól, szülői szervezettől, iskolaszéktől és tantestülettől (azaz…..
Nem rég jelent meg a 73 éves Bródy János legújabb lemeze bakeliten is, melyről az ATV élő adásában beszélgetett a napokban. [A fiatalabbak kedvéért kiemelném, hogy Magyarország egyik legkiválóbb, leghumánusabb veterán zenészéről van szó.] Szóba került az „Akit a hazája nem szeret” című dal is,…..
Éhesló 2019.05.02 18:38:17
@Le a spammerekkel: hamar megöregszel trágár agyhalott!
Éhesló 2019.05.02 18:40:41
@anyadmajma: no nézd csak, megjött a trágár agyhalott banda legmocskosabb pofájó majma.
Kiengedtek a zárkádból?
Óvatosan nyomulj, mert szurit kapsz megint, oszt bekómálsz egy hétre ismét!
Éhesló 2019.06.21 15:15:34
@ételizésítő: kicsit megkésve, de jelezném neked, hogy ma már közismert tény, hogy tgm, körmösbauer, rajk, demszki és a többi kommunista, mind mind nyomorult maoista ávósfattyú.
Ráadásul csak a magadfajta mesügék hazudnák azt, hogy ezek az ávósfattyak fideszesek lettek volna bármikor is.
Ezek sajnos a mára már kukázott magyarellenes zsidófészek szadeszben pusztítottak, míg tehették.
Mára nem tehetik, mert szabad választésok során lettek elhajtva a fenébe és a pártjuk - zsidó módra - jelentős tartozást maga után hagyva megszűnt.
Persze ezek a férgek szétáramlottak és ma is ott pusztítanak, ahol tudnak - hozzájuk hasonló aljas alakok oldalán.

Nos ebbe a brancsba passzol a magát tininek hazudó haverotok és a zsidó ribanca is.
Veled együtt faszfej.
CHIKANSPLANET Harc a műanyag ellen 2019.03.14 11:44:19
A műanyag összességében még nincs is oly régóta jelen az életünkben, hiszen 1838-ban állították elsőként elő, és bár vitathatatlanul hasznos anyag, a felhasználási lehetőségei pedig rendkívül változatosak, mégis röpke 180 év alatt olyan károkat okozott, amelyek miatt a klímaváltozás mellett az egyik…..
Éhesló 2019.03.15 12:17:31
Mielőtt ezt a halom marhaságot ide másoltattad, rossz szoksáod szerint forrásmegjelölés nélkül - érdemes lett volna a házunk táján körülnézned:
polimerek.hu/2018/10/26/magyarorszag-muanyagipara-2017-ben/
A hazai ipar termelése és az előállított termékek minősége, feldolgozottsága is nő.
Az Eu.-ban detto.
www.plasticseurope.org/en/resources/market-data

A legnagyobb bővülés a járműiparban van:
www.piedmontplastics.com/blog/65/automotive-industry-investing-in-plastics

A szennyezés fő forrása a 3. világ, ahol nem a környezetvédelem a társadalmak alapproblémája, hanem a demográfiai katasztrófa, az éhezés és a koraközépkori viszonyoknak megfelelő közegészségügyi helyzet.
Ez a világ immunis a méregzőld marhaságokra.

A szlogenjeiteket és azok hatását az iparra, a világra érdemes lenne ellenőrizni, mielőtt idehányjátok a zöld hülyeségeiteket.
Itthon vagyok, na nem egyedül, hanem megszámlálhatatlan gyermekeimmel együtt eszem a szalmaözvegyek kenyerét. Nagyon nem jó dolog miatt ment Magyarországra a kedvesem, meghalt sajnos apósom, kis nyuszikám apukája. Bélapapa, nyugodj békében! Béla papa és Bence vagy 12 éve Szegénynek pár héten…..
Éhesló 2019.03.11 16:44:39
Továbbra is sok a bizonytalanság a brexit körül, a jelenlegi helyzet szerint megállapodás nélkül lép ki az Európai Unióból az Egyesült Királyság március 29-én. Theresa May brit kormányfő minapi bejelentése szerint ugyanakkor a parlament szavazhat a megegyezés nélküli kilépés…..
Éhesló 2019.03.03 07:46:05
@felucca02: miért hazudsz?
„Az emberiség megszokta a szegénységet s nem is tud másként; erőteljes egyéniségek aztán időnként megmagyarázzák neki, hogy időszerűen milyen célból szegény, s ezt legtöbbször hálásan el is hiszi; de ez aztán miden. Bölcselmi szempontból teljesen közönyös, hogy az emberek egy új termelési rend…..
Éhesló 2019.03.02 18:09:46
@chrisred: nem érted a magyarul leírt szöveget?
Nem lesz családi pótlék emelés a dologtalan cigányoknak és a lecsúszott elcigányosodott lumpen rétegeknek. Helyesen.
Nem lesznek hátrányosan megkülönböztetve azok a dolgozó emberek, akik jó helyen dolgoznak és azt jól teszik, sikeresen teszik.

Nem tér vissza az a kor, amikor az átlagbér maximális adókulccsal adózott alattatok.
Ti sem tértek vissza:
www.kozvelemenykutatok.hu
Éhesló 2019.03.02 20:48:37
@chrisred: neked értelmetlen.
A ballibbant fajtádnak is.
Ezért buktok 2006 óta, minden országos választáson.
Holnap is buknátok:
www.kozvelemenykutatok.hu

De jól van így, értetlenkedj tovább.
Még valami: én nem taposok senkin. Sosem is tapostam. Ez a beteg fajtád szokása. Ne maszatold rám!
Éhesló 2019.03.03 07:39:18
@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: elmehetsz a kurva anyádba nácizni, te balfaaz magyargyűlölő ávósfattyú!
Az ávóslotyó anyád köpött volna ki ahelyett, hogy a világra szart!
Gyurcsány Ferenc megint nagyot húzott. Azzal, hogy Dobrev Klárát jelölte a Demokratikus Koalíció európai parlamenti listavezetőjének, nem csak saját pártját helyezte új megvilágításba, de az egész ellenzéki oldal, sőt a Fidesz számára is erős kihívást fogalmazott meg. Nyilván, a puding próbája az…..
Nagyszabású beszédet mondott Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara hagyományos gazdasági évadnyitó rendezvényén. Hat pontban foglalta össze a kormány gazdasági terveit közép és hosszútávon. Többek között elhangzott, hogy Magyarországnak az EU öt legjobb országa közé kell kerülnie, ahol a…..
Figyelmeztette a kancellárt, hogy már nem tűrheti tovább „Orbán gazemberségét”. Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán osztotta meg a német kancellárnak írt levelét. Jelezte, régebbi vitáik ellenére, nagyon sokra tartja azt, amit Angela Merkel Németországért és az erősebb Európáért tett és…..
Éhesló 2019.03.01 13:43:19
Amióta film létezik, azóta kedvelt téma a vallásosság. Különösen így van és volt ez az Egyesült Államokban, amely minden felmérés szerint a legvallásosabb ország. Ez azzal a tanulsággal jár, hogy a vallásosság mértéke nem áll ellentétben a demokrácia tiszteletével. Sőt, nem kevés szociológus…..
Éhesló 2019.02.25 14:39:06
Én csak élni szeretnék! Lehetőleg a saját hazámban… Élni, és nem csak túlélni! Azt azonban nehezen tudom életnek hívni, ha napi 12-16 órányi munkával is csak annyit lehet elérni, hogy fedél van a fejed felett és esetleg étel az asztalon. Nem vitatom, hogy ezek az élet alapszükségletei közé…..
Éhesló 2019.02.23 12:36:34
@Orion65: szar az életed.
Valóban.
Magadat okold.
Ne mást, másokat.
Éhesló 2019.02.23 14:10:06
@Orion65: a saját nyomorult életedből tévesen vonsz le következtetéseket másokra.
Rám is.

A szaralakozásod elvtarsazasod nem pótol se szavazatokat, se demokratikus legitimációt, sőt, érveket sem.
Egyedül arra utal, hogy nem csak egy nyomorult elcseszett életű balfék vagy, amint arról itt (is) értekeztél a szánalmas kommentedben, aki másokat okol a nyomoráért, hanem egy korlátolt trágár barom is.

Vígasztaljon a nyomorodban, hogy bár fogytok mint tavasszal a jég, de még nem vagy egyedül, mert a 2006 óta elszenvedett vereségeitek sokatokat nyomorított ilyen szerencsétlenné, aminek hidd el, őszintén örülök.

Akárcsak annak, hogy holnap is elkennék a pofátokat sec perc egy demokratikus választáson.
Amiben egyetértünk: a magadfajta nyomorult, trágár, a saját nyomorukért másokat hibáztatókból egy is sok.
Elhúzhatnátok a pokolra a kurva anyátok után, hogy a neked is érthető és ballibangkonform stílusodban válaszoljak.
Mert még viccből se gondold te szánalmas balfasz, hogy a sértegetés és a trágárkodás valamiféle előjogotok lenne.
Mosdó = törölköző.
Elvtárs pedig maximum az ávós apád volt te nyomorult fattyú, meg az ávóslotyó anyád!
Palkovics László innovációs és technológiai miniszter elég régóta próbálja átverni a tervét és az elképzelését a Magyar Tudományos Akadémián. Elég sok pro és kontra érv hangzik el, nézzük meg egy kicsit alaposabban, hogy hol tartunk, és hova juthatunk: - 2018-ban kiderült a költségvetésnél, hogy az…..
  Korunk hősével, Nagy Blankával akar találkozni az EB alelnöke, arcát az MKKP pedig pénzre nyomta. Ez pedig sok szempontból aggasztó. Elsősorban azért, mert ezen kívül a legtöbb ember tudomása szerint nem sok mindent tett eddig. Félreértés ne essék, Blanka beszéde arányos és jogos volt, mivel ezt…..
Éhesló 2019.02.21 05:41:55
@élhetetlen: hiába kombinálod, kavarod, a tények hiányoznak a kommentjeidből.
A trágár hülyepicsa maszopos ügyvédje csatát nyerhetett a Figyelő ellen egy bírónál, vagy ítélet nélkül szimpla fenyegetéssel, nem tudhatjuk, ahogy azt sem mire képes trágárka, ha nem trágárkodnia kell.
A ripost nem igazított helyre
Éhesló 2019.02.21 05:46:53
@élhetetlen: ezért gondolom azt, hogy türelemmel várjuk ki.
A "diákparlament" mint azt a PS is bemutatta egy rossz vicc. A szokásos soros féle blöff, ahol tucatnyi leválthatatlan libbant zsizsegő senki manipulál párezer lelkes hülyét. Maszatolhatod, mentegetheted, de a tények világosan bizonyítják: magukon kívül nem képviselnek senkit a diákságból.
Éhesló 2019.02.21 05:47:42
@Zabla Viktor: mivan seggarc, megint kibújtál a féreglikadból okádni?
Ezèrt felesleges volt!
Bújj vissza gyorsan!
Külföldről sok okból lehet hazaköltözni, ezek közül az egyik az, ha az ember a külföldi cégtől elsőre rendkívül jónak tűnő ajánlatot kap. Ez történt Dave-vel is, aki Ausztriában, a magyar határhoz közel kapott németországi anyacégén belül egy lehetőséget. Majd hazaköltöztek… Te is hazaköltöztél?…..
Éhesló 2019.02.20 12:03:53
@Határátkelő: legyél hálás, kattintásra fizetnek a blogodért, a címlapból és az itt kommentelőkből élsz, azokból, akiket hálából ezért még sunyin cenzúrázol is.
Éhesló 2019.02.20 13:34:30
@Fülig José: mindig meg akartam kérdezni: legalább jól fizet a párt a cenzor háta mögül idetolt gyűlöletkeltésedért?
Meg lehet ebből élned, vagy ez csak az előszoba, hogy egyszer te is a híres-neves sorossameszok galaxis -szerte csodált elképesztő gazdagodásának részesei lehessetek?
Vagy csak egy frusztrált, kisebbrendűségi - komplexussal rendelkező, alacsonyan iskolázott és igencsak módjával intelligens trágár senki vagy?
Téged tényleg nem zavar a 7/24 ben szórt gyűlöletetek? Magyarországon már nem lehet tévét nézni / rádiót hallgatni, mert miondenhonnan 4 éve a soros terv migráncsapokalipszisa, vagy az o1g-zéstek ömlik, amivel semmire nem mentetek egy választáson sem.
Országszerte és az eu komisszárjainak szobáiból is a szellemi vezéretek, ez a baromi ronda öregember vigyorog, a társaival, mint a MGM oroszlánja Flisntonék előtt, legalább a szindikróford lenne a gazdátok.
Történelmet sem ártana tanulni baromságok oribálása helyett, azért, mert a boldog globalizmusotok - alternatív dimenziójában azt tanítja a negyvezír, hogy mi MAGYAROK senkik vagyunk és emiatt kollektíve fel kellene számoljuk a keresztény kultórát, a saját nemzeti hagyományainkat - szerencsére nem nyerte el a magyar választók bizalmát. Az usa-ban sem aratott nagy sikert vele.
Írták itt feljebb: minél jobban bizonygattok valamit, annál kevésbé lesz hihető.
"Az ország jobban teljesít, nő az életszínvonal, fellegekben a közoktatás-szintúgy az EÜ, mindenki hepi".
Én nem írtam ilyet, általában pár forrást adok arról, miként látnak minket "független" szemlélők.
Például ők:
www.portfolio.hu/gazdasag/ultra-optimista-lett-a-magyar-gazdasaggal-kapcsolatban-az-oecd.287198.html

www.oecd.org/newsroom/magyarorszag-elorelepett-a-gazdasaga-zolditeseben-most-itt-az-ideje-a-batrabb-celkituzeseknek.htm

www.origo.hu/gazdasag/20190131-oecd-jelentes-remek-formaban-a-magyar-gazdasag.html
...csak kegy pár példa.
Gondolom zsebből cáfolod bármelyiket.
2006 óta napjában többször elkántáljátok minden létező csatornán,2010-ig közpénzből persze, hogy orbán a patás és bukik naponta kétszer, vagy négyszer, mert leváltja az eu, washington, vagy az imf.
Erre választást is nyer.
Rekord részvétellel.
Hogy a haverkáknak is csurranjon az rossz szokása a politikának, ilyen volt 3000 éve is, meg ilyen lesz holnap után is, emlékszünk szilvássira, meg a jós öccsére is, no meg a többi ballibbant hősötökre tocsiktól simoron át a pálfordult simicskáig.

Ennek ellenére még ide is kivezénynelnek titeket fröcsögni, nácizni, orbánozni, ugye... kapisi kolléga?
Éhesló 2019.02.20 13:59:46
@Dzseem: nem.
Ismét elvétetted.
Ez csak egy szelíd parafrázis volt füligjosé haverodnak, pont annyi, amit a cenzor átengedett.
Sose keverd össze az okot az okozattal az előzményeket a következményekkel.
A méhekről erősen megoszlanak a vélemények: fullánkjuk miatt sokan félnek tőlük, egyes alternatív terápiás kísérletek azonban a méhek mérgében keresik a gyógymódot. Abban viszont egyetért az emberiség, hogy ha ők nem léteznének, alapvetően borulna fel a természet egyensúlya. Kicsiny jótevőink ők,…..