Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baduka

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyensúlyt! Tea, mint üdítő 2014.07.09 12:17:58
Sokáig rendszeresen ittam különböző bolti üdítőitalokat. Szénsavas dolgok, gyümölcslé, energiaital. Egyáltalán nem érdekelt, hogy mi van benne, ez az egész terület nem volt tudatos a mindennapokban. A hűtőben szinte mindig volt kóla és gyümölcslé. Heti 1 üveg a fekete…..
Futóblog Unfair play 2014.06.20 08:31:20
Kell-e a versenyszervezőknek a csalásra készülni? Kellenek-e az amatőr versenyeken bírók? Kell-e a bizalom vagy egy két csaló nem számít? Vagy mennyire mindegy, hogy 100. vagy 101. helyen végzel, vagy az 1000. vagy 1001. vagy? Minden fordítóba kell időmérő kapu? Szerinted? Sajnos…..
Másfél év... megközelítőleg ennyit készültem a Balatonmanre. Azt kell, hogy mondjam, hogy az én szintemen, az én tudásommal, hiba lett volna odaállni kevesebb készüléssel. Sokan elkövetik ezt a vétket: kitalálják év elején (akár újévi fogadalomként), hogy egy fél…..
Egyensúlyt! Menni, vagy maradni? 2014.06.13 11:21:09
Ez itt a kérdés. Ismét. Még mindig nincs munkám és egészen kilátástalannak látom a helyzetet. Hiába küldöm a CV-met száz helyre, egyszerűen nem jeleznek vissza. Ha visszajeleznek és be is hívnak, akkor nem engem választanak. Két diplomával, nyelvtudással ott vagyok, ahol a part…..
Durván egy 10 hónappal ezelőtt meséltek nekem először az Ultrabalatonról. Tetszett nagyon, és teljesen be voltam sózva hogy nekem is mennem kell idén. Majd utána néztem és láttam azt, hogy van ennek biciklis része is. Egyértelmű volt , hogy mivel a fő sportágam a bicikli így…..
Egyensúlyt! Kinesio tape 2014.06.08 12:32:48
Bizonyára már nektek is feltűnt a sportközvetítésekben, edzésen, vagy egyéb helyen, hogy egyesek tele vannak ragasztgatva különböző testrészeken, különböző színű és formájú szalagokkal. Meg kell mindenkit nyugtatnom, hogy ez nem egy divathóbort, ennek megvan az oka és a…..
Egyensúlyt! Tápióka puding 2014.05.27 07:06:08
  Manapság, már egyre több helyen kapható tápiókából készült étel, ital. De mi is az a tápióka?  A tápióka gyöngy egy iparilag előállított granulátum. A manióka gyökérből kivont, szárított keményítőlisztből készítenek.  Alapanyaga lehet desszerteknek,…..
Baduka 2014.05.27 21:02:51
@vanda0731: Köszi Vanda! Imádom az Ázsai bt-t már vagy 20 éve, de a megközelítése nem egyszerű NEKEM :-) Jó lenne, ha nyitna még 1-2 boltot, mondjuk közelebb hozzám :-)
Kellenek a kihívások, ezt eddig is tudtam, ráadásul minden mindennel összefügg, kapcsolódik, hat és visszahat. Sohasem tudhatja az ember, hogy milyen feladatot kap az élettől. Én most Feritől kaptam a következő feladatot, ráadásul nem most, hanem még a Minicittá után, amikor azt…..
Baduka 2014.05.27 21:01:22
@Körticsek: Akik ezt "értelmezik" azok korántsem biztos, hogy ismernek, inkább csak látnak. Nehéz elkülöníteni a féltést és a féltékenységet :-)
A blogomon írtam, hogy ugyan kevés sikerrel, de a feleségemnek, Timinek próbáltam drukkolni a Vivicittán a félmaratonon. A céltól 800 méterre lehettem, amikor a járdán szép lassan, háttal a cél felé araszolva néztem a beérkezőket és kerestem köztük Timit. Ekkor valaki…..
Baduka 2014.05.26 12:00:36
@Nyirati Rita: De bezzeg neked óbégathatok akárhogy :-)
Egyensúlyt! Sajtleves 2014.05.19 07:40:32
Ezúttal egy olyan receptet osztok meg veletek, ami nem bio, nem teljes kiőrlésű, ráadásul nem is kalóriaszegény. Mégis miért kerül fel ide? Mert nagyon finom. Az egészséges életmód számomra azt jelenti, hogy igyekszem az élet minden területén egyensúlyba kerülni. Ha étterembe…..
Egyensúlyt! Kulcscsont törés 2014.05.17 10:20:31
Most egy darabig teljesen legálisan vehetem félvállról a dolgokat. Nem kívánom senkinek, hogy úgy járjon mint én, de talán hasznos, ha leírom hogy van -e élet félvállal. Megnyugtatok mindenkit: van. A kulcscsont (clavicula) különleges csont. Ez csont köti össze a felső végtagot…..
(A poszt nem vidám. És van egy pár nem túl szép fotó. Csak saját felelősségre...) Mindig más karambolozik. Mindig mást ér baleset. Mindig mást ütnek el. Mindig másért víjjog a mentőautó szirénája. Mindig azt gondoljuk, hogy velem ez úgysem történhet meg. Én is ezt…..
Sok versenyről írtunk már beszámolót. Ezek elsősorban az élményekről, tapasztalatokról szólnak. Most jöjjön egy, ami néhány belső gondolatot mutat be. 4:15A fenébe, már megint hamar felébredtem. Nézzük csak, mit is mutat az alvás-elemző program. Az alvás minősége…..
Gyalogkörte Told az utat! 2014.03.14 09:48:45
A tegnapi nap igazi áttörés volt. Nem, nem fedeztem fel egyetlen súlyos betegség ellenszerét, és nem forradalmasítottam a labdával dekázva hátrafelé futás technikáját sem. A sajátomét viszont igen, és ennek annyira örülök, meg annak is, hogy a tegnapi edzés fantasztikusan jó…..
Adásunk tartalmából: Maratont futni -38 °C-ban. Beszámoló a Gyermekvasút 20/8 teljesítménytúráról és a 2. EgyensúlyOM edzésről. Néhány rövid tanács a téli kerékpáros öltözködéshez. Lencsés Éva néni 75 éves. 45 évesen kezdett sportolni. 61 évesen, 17 év…..
Egyensúlyt! Az alma 2013.10.02 13:38:25
"Gyógyszered legyen az ételed, s ételed legyen a gyógyszered." Sokszor bele sem gondolunk, hogy mindennapi ételeink gyógyszerek. Ha az almát, a paradicsomot, a retket vagy a szőlőt olyan hiper-szuper marketing köntösbe öltöztetnénk, mint azt Norbi teszi az Update cuccaival, akkor…..
Kevesebb, mint két hónappal ezelőtt estem egy méreteset. Bár már jóval korábban beírtam a tervek közé a BUÉK 20 teljesítménytúrát, de ott hirtelen úgy tűnt, semmi sem lesz belőle. Szerencsére a vártnál jóval hamarabb használhatóvá váltam. A felépülés még tart, de…..
Ahogy a cc is felháborodva jelezte, idén karácsonykor Reszkessetek betörők! nélkül marad az ország. Eddig majdnem az összes csatorna leadta karácsonykor, most meg egyik sem. És ha ez nem lenne elég, az RTL Klub még viccelődni is képes volt azon, hogy a nézők Macaulay Culkin nélkül…..
A Tv2 általában rá szokott feszülni saját gyártású műsoraira, előjön belőlük egyfajta vizsgadrukk vagy valami ahhoz hasonló görcsös para. Most tegyük oda, kollégák, de tökösen, hangozhat el a vezérlőben, mutassuk meg ennek a másik kertévének, hogy mi is tudunk jó műsort…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Ahogy az lenni szokott négyévente, a csapból is az olimpia folyik. Percről-percre frissülő hírek mindenütt, a Facebook üzenőfal elárasztva a magyar vonatkozású aktualitásokkal. Lehet kövezni: engem meg oly kevéssé érdekel. Az Olimpiai Játékoknak évezredes hagyományai vannak:…..
Baduka 2012.07.31 13:11:33
@Szöszkeboszi: És a hangverseny????
Én meg hányok a Barátok közt-től4 És akkor mi van? Nem nézem!!! Akit nem érdekel, nem nézi, akit meg érdekel, hát nézze!
Mondjuk ha beszól, hogy valaki miért csak 6., na az bunkóság. Valószínűleg ő soha semmiben nem volt 6. a világon. Bár régebben is ez a közhangulat volt. Érdekelne, hogy hányan tudnák felsorolni az utóbbi néhány olimpia ezüst és bronzérmesei!
Burzsuj Golfozzon mindenki! 2012.07.24 18:00:00
Melyik a legburzsujabb labdajáték (a lovaspóló után) a világon? Természetesen a golf. Vegyél egy eléggé természetellenes mozgást igénylő mozdulatsort, egy ütőalkalmatosságot és hozzá egy viszonylag kisméretű labdát, majd ez utóbbit próbáld meg nagy távolságból minél kevesebb ütéssel egy szintén nem…..
Fotó: graff.blog.hu Épp az Urbanista kürtölte világgá, hogy nagy átalakulások elé néz a Filatorigát környéke. Lesz ugye új Árkád, meg Budai Promenád, esetleg drága lakóingatlanok, gyalogoskapcsolat a Duna-felé, sőt még akár a HÉV is föld alá kerülhet Óbudán. Ennek egy…..