Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fakabát

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Awku nicknevű olvasónk küldte az alábbi képet, amit itt talált, és amin egy megfejthetetlen RTL Klubos rejtvényt láthatunk. A lelkes gyakornok, aki összehozta, egy jól sikerült mozdulattal tiporta sárba Quentin Tarantinót, David Lynch-et és Kurt Russellt - ez azért nem semmi,…..
Ha a Barátok közt a TV2-n menne, akkor már réges régen tudnánk, hogy mi lesz a Fodor Zsóka által megformált Magdi anyus sorsa. A Jóban Rosszban karaktereiről ugyanis már hetekkel a terrortámadás előtt kiderült, hogy melyik nem fogja túlélni. Az RTL Klub ennél profibb, így ma…..
Dudált a kispapa, válaszul persze eltörte a fogát a taxis. Az áldozat rendőrt hívott, a személyszállító megjuhászodott, de már későn. A kismama kiborult, és megírta a Homárnak, hogyan kezelte az ügyet hivatalból a rendőrség. Véres részletek alant. Nem vagyok egy nagy…..
fakabát 2009.06.12 08:32:17
@Blogger Géza: Viszonylag sok sebből vérzik a hozzászolásod, nagy valószínűséggel taxis vagy. Teljesen mindegy ott volt e vagy sem illetve át élte vagy sem ilyet semmilyen körülmények közt nem lehet tenni. Egyszer kellene egy gyors birói döntést hozni és elitélni 3 hónapra azonnal átgondolná az összes paraszt aki ilyet és hasonlót tesz
Miután Hollóháza legfontosabb műintézményét tegnap már meglátogattuk, nem is maradt más hátra, minthogy megtekintsük a porcelán múzeumot. Ki gondolná, hogy még sakktáblát is csinálnak e nemes anyagból, gondoltam, tesztelem, vajon kifizettetik-e a látogatóval, ha beledől egy…..
fakabát 2009.06.10 09:41:08
comment:com A fal adta a másikat 2009.05.05 08:01:00
Nagyon úgy tűnik, hogy a hazai tévézés beállt a külföldi sikersorozatok vagy éppen a bukott ótvarok átdolgozására, ennyivel is kevesebb pénzt kell kihajítani a kreatívok üvegasztalára felcsíkozott kokóra, vagy mittudomén, lehet az ötlet fogyott ki a magyar fejekből, mindesetre…..
Bombaként robbant a magyar éterben a hír, hogy a következő szezontól 3 éven keresztül a TV2 is ad majd Bajnokok Ligája meccseket. "A kereskedelmi tévé kedd esténként a legizgalmasabbnak ígérkező mérkőzést fogja élőben közvetíteni, majd összefoglalót ad a többi aznapi…..