Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bálnatenyésztő (törölt)

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rédly Elemér pápai prelátus, kanonok, győri plébános, a Győri Hittudományi Főiskola tanára még február 25-én vette át a Parma fidei - Hit pajzsa díjat, és már akkor bejelentette: jövedelméből egymillió forintot ajánl fel a magyar állam külföldi, 20 ezer milliárd forintos…..
Pozitív lett Orbán Viktor választási vizelettesztje, és a többi párt is sáros.  Miután 2010. április 11-én lezárták az urnákat és összesítették a szavazatokat, a jelölteknek vizeletmintát kellett adniuk (a listás jelöltek vizeletét egy közös edénybe gyűjtötték).…..
bálnatenyésztő (törölt) 2011.04.07 15:52:22
@almodhi:
Igazad van! Hazaárulás történhetett! És akkor hol volt a doppingvizsgálat, amikor kilőtték a zemberek szemét az utcán? Követelem, hogy a szemfolyadékot is vizsgálják meg!
Teljesen hülye vagy ember!!! :D :D
Tisztelt terror blog! Megalázásom történetét mesélném el önöknek. Kérem, a nevemet ne tegyék ki az oldalra. Irodai állásra jelentkeztem egy a szomszédos városban található munkahelyre. Egy kis faluban élek, sajnos itt nem igazán van munkalehetőség. Sajnos még gyermekkoromban…..
Két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Stohl András színész-műsorvezetőt az általa okozott közlekedési baleset miatt indított büntetőperben csütörtökön első fokon a Budakörnyéki Bíróság. Az ítélet nem jogerős.Blogunk korábban már foglalkozott a…..
Nem ritka látvány a ValóVilág összefoglalóiban, hogy a villa lakói a teraszon egyik cigiről gyújtanak a másikra. Ezek a jelenetek már a műsor indulása óta aggasztják a Füstirtók Egyesület elszánt aktivistáit, akik mindent megtesznek, hogy ne kerüljön képernyőre Éváék…..
bálnatenyésztő (törölt) 2011.03.31 17:26:10
@Attilajukkaja: Szerencsés alkat lehetsz. Nem tudok leszokásról nyilatkozni, mert még sosem próbáltam. Én is kb 10 éve cigizem és azért néha-néha érzem, hogy cigi helyett inkább többet kéne mozogni. De még nem jött el ez a pillanat.
Mindig átmegy az eredeti téma személyeskedésbe :D
bálnatenyésztő (törölt) 2011.03.31 17:35:08
@spyderman: Zárt helyen nem igazán gyújtok rá, azért kell a friss levegő.
Nyilván én is érzem a szagot, nekem is büdös, ha egy igénytelen van mellettem a buszon. Belegondolva a minap egy rohadt büdös ember állt mellettem, csak áradt belőle a cigiszag, de neki általánosan a higiéniával lehettek problémái. Egy rendesen tisztálkodó embernél szerintem egyáltalán nem vészes a dolog.
Ha egyszer ugyanazon buszon utaznánk, szerintem inkább mellém ülnél le, mint a többi ember mellé a buszon.
  Matematikai modellel bizonyítaná be három amerikai tudós, hogy bizonyos országokban a vallásosság ki fog halni a társadalomból. Hit, társadalom és történelem matematikai levezetése? Mi van? Feltéve, hogy nem csúcsra járatott iróniaméterrel vagy a nemrég általunk is…..
Zuhanásnak indult az RTL Klub nézettsége, mivel közönsége annyira elbutult, hogy már nem tudja bekapcsolni a készüléket.„Már annyira elbutultak a nézőink, hogy azt se tudják sokszor, hol vannak.” – mondta elRényi Ádám, aki tévedésből nyilatkozott a sajtónak,…..
bálnatenyésztő (törölt) 2011.03.31 16:05:23
Bár részletes biográfiát nem eresztett bőlére, alkotásai láttán Terry Rodgers valószínűleg, sokak álmát megvalósítva, hobbijának, szenvedélyének él, gondolom nem is rosszul. Hosszú évek óta nem nagyon fest/fotóz/filmez mást, mint erotikus partikat, illetve azok elejét, vagy…..
Ma van a Föld Órája - amikor is egy órára mindenki leáll az áramfogyasztással, amennyire teheti. A kezdeményezésről biztosan sokan írnak még ma, a legrészletesebb összefoglaló a hivatalos honlapon van róla, ahol kiderül, hogy Budapesten hány intézmény, vállalat csatlakozik.…..
bálnatenyésztő (törölt) 2011.03.26 13:46:43
@petix: A wiki is átirányít a futópálya szóra, ha kifutót írsz be. Nem kötekedésből írtam, csak ez egy rossz berögződés.
bálnatenyésztő (törölt) 2011.03.26 13:57:43
@petix: Szakma szerint futópálya.
Persze mindig az a helyes, amit a köznyelv használ.
Ugyanígy szarul hangzik, ha azt mondom, hogy bekapcsol a turbo.
bálnatenyésztő (törölt) 2011.03.26 14:16:20
@petix: Mindenképp kérdezd meg, de a www.bud.hu-n sem találsz kifutópálya szót.

Hogy ne csak offoljak: Jó lenne, ha mondjuk ma este az összes fényt lekapcsolnák a városban és lehetne látni a fényszennyezettség nélküli égboltot. Támogatnám.
Voltak, akik felhördültek, másoknak mosolyt csalt az arcára, amikor jeles politikusaink közül egyik-másik megemlítette, hogy ingyenessé teszi a fővárosi tömegközlekedést. Bár az intézkedés nem lépett életbe, számos utas kész tényként kezeli az ígéretet és jegy nélkül…..
bálnatenyésztő (törölt) 2011.03.23 12:51:53
@tetro:
"Sajnos azt gondolom, hogy nem az lop, aki bliccel, hanem attól lopnak, aki jegyet vesz."

Mélységesen egyetértek. A legjobb megfogalmazás a mai helyzetre.
Egyre jobban dühít, hogy nem telik el úgy egy nap, hogy valaki ne jósolná meg a világ végét. De míg általában 2012-vel jönnek, a Mokka Habbal című műsorból kiderült, akár már ma elkezdődhet a világégés. Joshi Bharat pénteken meghívta Csillag Lilla (muhaha) asztrológust, aki…..
bálnatenyésztő (törölt) 2011.03.19 15:40:13
@kubatov_kommunista: Fel nem bírom fogni, hogy neked is ilyen képességeid vannak. Szerintem össze kéne fognunk! :D
bálnatenyésztő (törölt) 2011.03.19 15:43:56
@kubatov_kommunista: Fel nem bírom fogni, hogy neked is ilyen képességeid vannak. Szerintem össze kéne fognunk. :D
ADrenalin iPhone: ha nincs, nincs 2011.03.19 11:58:00
„Nincs iPhone-od? Fú, de gáz!” - nagyjából ezt üzeni az Apple legújabb kampánya mindenkinek, aki még nem jött rá, hogy milyen telefont is kéne vennie. A némileg nagyképűnek tűnő kisfilmek szimplán felsorolják, miből marad ki az, aki neadjisten androidos telefont…..
  Ha azt mondják, szálljunk buszra, mert úgy csökkentjük a szálló por mennyiségét, nézzünk körül a buszon. Ha negyvennél kevesebben tartózkodnak rajta, nekünk pedig benzines autónk van, máris megdőlt az elmélet. Vélemények az azonos című cikkünkről...
bálnatenyésztő (törölt) 2009.01.16 08:25:29
Nem érte, hogy ennyi biciklista miért olvas autókról. Tán vágynak autókra? Miért nem a www.totalcanga.hu oldalt nézitek? Pont ezek az emberek pampognak mindenért. Ha nincs Chuck Norris híd, az a baj, ha van, akkor meg minek. Ha nincs friss kenyér a boltba és a pékségig kell menni, akkor meg a Gyurcsány a hibás meg a Winkler, mert szennyezi a környezetet. Minden szar itt és szvsz a bkv lopta a gázt Ukrajnában. Az egész főváros szervezetlen. A bkv szar és drága. Mindenki járjon úgy, ahogy tud! Mindenki maga választja.
bálnatenyésztő (törölt) 2009.01.16 09:18:15
@csongiaparaszt: Vissza a nádkunyhóba! Te ezentúl gyertyával főzzél, mutass példát!