Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nolik

73 bejegyzést írt és 351 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok,   Ez a blog nem igazán élte el a célját és részemről nagyjából eddig tartott, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy egy időben nem élveztem volna az írását, bízom benne, hogy ti pedig olykor az olvasását:-).  Az volt az eredeti elképzelésem, hogy a…..
Nolik 2009.09.03 16:09:06
@Tsabi: @champ76:
Tsabi, a blogodra majd ránézek, ohne némettel izgalmas lesz: ) ksz Champ és neked is Chazz
@Mitya Ivanov:
A szó szerint és átvitt értelemben is béna médiahekk-kisérlet, ami jobb is, hogy nem durrant. Ízléstelen, bántó dolog, persze nem jelenti azt, hogy egy csomóan nem simán "katasztrófaturistaként" követték, mint valami bizarr valóság show-t. Szóval bele se kellett volna kezdenem, mentségemre szolgáljon, hogy míg tartott az átverés, felvetettem, vigyék tovább mások a blogot egy nemes, szakmai és mindenekelőtt átverésmentes blogként, ami meg is történt.
Nolik 2009.09.08 12:31:06
@deuscreator:
Kössz szépen, remélem olykor jót kuncogsz magadban, amikor a munkahelyeden valaki "arankásan" "gusztisan" netán "marikásan" viselkedik:-).
Nolik 2010.11.19 23:44:16
A mai poszt rendhagyó lesz, mivel nem én írtam, hanem Levéltáros, én csak kitettem úgy, ahogy kaptam. Köszönöm az írást.   Négy fiatal férfi utazásáról szól a könyv, a Don-kanyartól hazáig. A szerkezete szigorú, a szerkesztés hiányzik, az író nem író. Talán ezek a…..
Nolik 2010.08.19 01:11:10
@szamárfül/pável:
Stimmel Murcikám.Örülök, mert távolról sincs túlhájpolva a könyv. Levéltáros korrekten fellistázta, hogy részben miért:-)de azért valamicske kritika idővel akadt. Pl ez: ekultura.hu/olvasnivalo/ajanlok/cikk/2010-07-21/nolik-antal-a-lefagyasztott-hadsereg.
Illetve interjú:
ekultura.hu/olvasnivalo/egyeb/cikk/2010-07-28/interju-nolik-antal-iroval

Kössz Levéltáros, tanulságos, fair kritika.
 "Magyar vagyok és turista, tehát lopok"Vadonatúj világútlevelére büszke polgártársunk a rendszerváltás környékénTask force meeting. Do not disturb! - állt a kis műmárvány-műanyag aranyszegélyes táblán, ami a Nagyfőnök párnázott ajtaján, a kilincsen…..
"Okos szóval, türelemmel"Ranschburg JenőAz, a kurva anyját. Duzzogott Kinga félhangosan, csak rájött, hogy tiszta hülyeség önmagát szidnia. De azért mindennek van határa. Fel kellett, hogy caplasson a hegyre, a város másik végére, ráadásul olyan flancos környékre, ahol…..
"A Trainspoting II-t  ügyfélszolgálaton forgatjuk"Danny BoyleA miniszter megint kért valamit a Nagyfőnöktől. Élettársa nagyfiát kellene állományba venni. Másnap megjött a Dani gyerek. Olyan vékony, fiatal harmincas, rombuszmintás, V nyakú pulcsis, réveteg tekintetű…..
"Mmmm, de jó belenyalni!"Stahl Judit  Ugyanazt, amit mi. Mint az idegenvezető is mondta az egyik turistacsoportnak, amikor az egyik fontoskodó, okostojás hájseggű kanadai rákérdezett. Mióta a megszorító csomag része a P+P alapú projektek között a hivatal részleges…..
"Budait és Boldvait, kérem töröljék a jegyzőkönyvből, lázasan mondtam"dr. Tocsik MártaA Kisfőnök Arankával kiosztatta a Nagyfőnök részéről is ellenjegyzett UB-40/OO formanyomtatványt. Ahol az OO nem a békebeli illemhely jelölés, hanem a nagyon is trendi „Office…..
"Minden dolog mértéke a 3.14 szám"Korrigált kispályás ókori görög matematikus Vanda kapott egy plüss hörcsögöt. A kis játékállatkának a cukipofijára rózsaszín masnit kötött a gyártó. A mellkasára pedig a „Pina” feliratot hímezte az ipari hímzőgép.…..
"Az én oroszországi lottó játékszervezésemhez bezzeg nem jár állami támogatás!"Demján SándorAzon ritka alkalom jött el, amikor mindenki izgatottan várta az értekezlet kezdetét. Most senki se csempészett suttyomba az ölébe keresztrejtvényt, horgolni valót, …..
HOGYAN VÁLIK EGY ÁTLAGEMBERBŐL MÉDIAHEKKER? Nolik Antal vagyok. Hobbiíró. Egykötetes önköltséges ponyvaíró. Nem író, ami lentebb egyértelművé válik. Üdvözlöm az egybegyűlteket. Andrisé, majd „Andrisé” után, íme az én történetem: Családi…..
Nolik 2009.08.03 09:30:36
@L-LY:
Hhu, kössz, erre már rá se kerestem. Végtére is tipikus cenzori attitüd:-). Nekem az fájt leginkább, hogy előtte nem küldtek egy nyamvadt e-mailt, mert már korábban is felvetették a törlésem, csak udvariasan leleveleztem, hogy önfinanszírozóként más felület nem áll rendelkezésemre.
Akkor megértettek. Ha most valaminek a módosítását kérték volna, nyilván megegyezünk.
Nolik 2009.08.03 09:38:31
@A Hannibal Lektűr-attitűd:
olyasminak indult, csak a finisnél összeroppantam. Persze lehet, hogy így még sorsszerűbb. Most kezdem magam a széthullott puzzle darabokból visszarakni. Nem az ízléstelenséggel van baj, ha azzal olyan ember szembesül, aki ezen könnyen túlteszi magát. Nem kötelező az "ingyencirkusz", legtöbb katasztrófaturista akkor lett volna a legelégedettebb a bizarr valóság show-val, ha a végén a Bátor Segítő fehér csukláyval a fején bekapcsolja a webkamárat és megteszi a kötelezettségét. Hanem az a kevés ártatlan, tiszta lelkű, gyakran sérült ember, akik nem ezt érdemelték. Rádöbbentem, nemes cél nemtelen eszközzel nem hirdethető.
            Köszönöm az ötleteket a blog továbbvitelével kapcsolatban. Mmk. ötletét tartom a legjobbnak, persze ahhoz meg kell találni az Erős Kezű Vezetőt (huhh, milyen félelmetesen hangzik) vagy valami más módon megoldani az…..
Nolik 2009.07.30 20:00:41
@igorka: csak ne itt nézd, hanem a blogspot.com-on
most talán tiszta:-)
@RobDN: :-) kössz már megvolt a cumming out
 "Bevállalod?"dr. Csernus Imre (előtte)Péderke, mint a Másik Hivatal meleg riportere dr. Csernus Imre pszichiáternek, a drogfüggők és az egyéb, főleg lelki gondokkal küzdők valóságos sztár lélekkurkászának, a hazai bulvár egyik fenegyerekének és nem utolsósorban…..
Nolik 2009.06.10 12:49:33
@golyo1974: @Tsabi:
Nem megmondta Aranka, azok a sunyi düsseldorfi önkormányzatisták már a spájzban lopakodnak. Uniós euró százezrekből tolják itt a mocskos píár-dzsíár propagandát!

Hogy tolná nekik Magda Goebbels az anyai jóéjtpuszit az ampulla mellé! :-)

Golyó, ne hagyd magad behálózni! Ruhr vidék! El a kezekkel a mi óarany(barna) kalászon ringó BAZmeg Szabolcs és a többi megyénkről!

Nolik 2009.07.30 19:02:44
"Allah nagy, Guszti még nagyobb arc!" ismeretlen alkoholista Guszti sírba viszi a hazai történelmi egyházak vezetőit, de lassan más a kisegyházak is besokallnak tőle.  Buzgó, templombajáró istenhívő, de csak ő és a magasságos tudja, hogy momentán éppen melyik…..
"Nincs összefonódás a szervezett olajbűnözés és a politika között."Pintér SándorA Nagyfőnök, a miniszter és néhány műtrágya forgalmazó-, meg egyéb nagyvállalkozó társaságában „Azok a csodálatos kilencvenes évek – HTO Utalvány Retro Party"…..
 "Nobel-díjat Gusztávnak!"sir David Attenborough - Samu csupa ideg volt már reggel óta, mert megbetegedett Tyson, a pirányája. Az állatorvos is tehetetlen. Vanda jót röhögött ezen a hal-állatorvosdin, mert olvasta, hogy lebukott egy halspecialista állatorvos. Egy…..
Nolik 2009.03.25 14:50:32
@golyo1974:
Bízzunk benne, habár ezek a hal-állatorvosok gyakran halál slendriánok:-).
Nolik 2009.03.25 14:52:30
@Tsabi:
Hát, van annyi pénz amennyiért Geronazzo Máriás nénis film forghatőkönyvet is megírnak Kovi emberei, de nem is tudom. Majd ha napi ötmillió feletti lesz a látogatottságom, így ok?
Nolik 2009.07.22 11:40:00
@ZöPö (inda):
Javítva és ZÖPÖnek örök hála, betöltetlen szaklektori pozícióhoz warmly welcome:-).
A nyomtatókhoz sík hülye vagyok, valami rémlik, hogy az Oki is nyomtató, de az se kizárt, hogy inkább egy zsíros-fingós valóság show szereplő.
pont elég Spiegelmann Laura könyve körül lassan csillapodni látszanak a hullámok. Akik gyűlölködtek, már nem foglalkoznak vele, akik pedig védték, -támadás hiányában- szintén csendben vannak. A harmadik csoport, akik fennhangon dícsérik, nos ők nem léteznek. A blogból…..
T. Hivatal Ügyfelek és egyéb Olvasók! Ma ismét Tiboru katonasztori blogján haknizunk A felfüggesztett péderbál címen jegyzett  poszttal ismét  egy közel 20 évvel ezelőtti sztorit elevenítek fel. Klikk a…..
Nolik 2009.07.22 10:49:13
@tiboru: @Tsabi:
Ja, de a "beutalós úri huncutságos" péderbálban meg az a legjobb, hogy jobb dolgod úgy sincs, a centit meg valamivel fogyasztani kell.
Szkeptikus blog Ember a Holdon? 2009.07.20 07:10:00
Harminchét éve nem járt ember a Holdon! Soha nem járt ember a Holdon! A ma élők milliárdjai – a negyven év alattiak – számára a két állítás közötti különbség nem tűnik nagynak. A Hold ma is ugyanolyan távolinak és elérhetetlennek tűnik, mint a hatvanas években. Ez mintha azoknak az elméletét…..
  Kalandos körök után a Petronas tornyok szomszédságában tett ki a taxi. A sofőr úgy vezette fel a klubot, mint a hely, ahol élet is van. Nem túl nagy fantáziával a Beach Club nevet adták neki, és ha nem lett volna tömeg körülötte önmagában biztosan nem tűnt volna fel…..
Nolik 2009.07.18 17:44:38
@anarchitecture:
:-))))
és a poszt is jó, gr. jó tollú a srác
Öt évvel később, 2009-ben már alig emlékszik valaki a Magyar Jövő Csoportra. Diána sem szívesen. Ma már költő, vallástörténész író és bajkeverő, a szellem embere, aki júliusban is bundás csizmát hord.   Öt kötetesre tervezett Nimród sorozatának első darabja…..
Nolik 2009.07.16 14:48:34
@murci/szamárfül:
"tekintetbe véve egy kisiklott, bár tehetséges osztrák zsánerképfestő példáját, adjuk meg neki az összes ösztöndíjat."
Örömmel tölt el, hogy olvasmányélményeid beépíted egyébként is nívós érveléskészséged szintjének további emelésére:-).
Nolik 2009.07.16 15:33:46
@murci/szamárfül:
Ja, nekem is az egyik kedvenc számom, és Amy se komplett, de azért lássuk be vállalhatóbb:-) Figyu, muelőtt szétoffolnánk ezt a blogot, nincs kedved egy totális blog Off-olás kisérletre?

Egy izlanid blogon kommentelőként írogathatnánk egymásnak. A magyar ékezeteket felismeri, teszteletem. Csak felülre írd be azt, hogy Murci alá pedig egy bármilyen (akár kamu) e-mail címet és már küldheted is a kommented.

Érdekel, hogy menniy idő után csap le ránk az izlandi nemzetbiztonsági hivatal, al-kaidát szimatolva.

Íme a blog:
rjominn.is/2009/05/06/reykjavik-the-blood/

Megelőző kérdés és válasz:
-Nolik, te teljesen meghibbantál?
-Igen, de a legjobb helyen vagyok, nem?
 "Düsseldorf, Deutchland, Deutchland!"Haj musical átdolgozása (Diether Bohlen és dr. Komároni István)Aranka a megtestesült anyaoroszlán. Főleg ha a saját érdekeit védi. - Jó az öreg a háznál!- meg - Én már csak tudom, ezer éve a hivatalnál vagyok!- és hasonló…..
Nolik 2009.03.19 09:08:16
@Tsabi:
Kicsi a világ. Pedig már kész volt a mai adag, amikor kiderült, hogy a No1 törzsolvasónál bejátszik a német szál, és erre kiderül, hogy azon belül is ennyire közel. Most már bajosan mosom le a vádakat, hogy megrendelésre író bértollnok vagyok:-)
Nolik 2009.03.19 16:36:16
@Hepciás:
Ok. Suszternak lyukas a cipője. Írom itt 1000-el a humoros blogot és közben elvesztem a saját nikkelezett humorérzékem:-(.

Köszi a megrendelést, nemsoká visszaigazolom.

Ja, sajna a Mozillán béna, majd át kell hegeszteni, csak nagyon láma vagyok az ilyen IT dolgokhoz (kb. mint Guszti: jé, a tévét összekötötték az írógéppel) a srác aki "alattam" a webet fejleszti éhbérért meg pusziból, meg már nincs pofám basztatni.
Nolik 2009.07.16 14:57:58
@Tsabi:
Ja, régi szép idők:-)
A Nine Inch Nails agya ezúttal a zenekar weblapjának fórumán posztolt egy hosszút a témáról. Mint írja, sok olyan kérdést kap, hogy azok a zenekarok, akik még nem ekkorák, mint ők, mit tehetnek a sikerért mostanában. Szerinte el kell dönteni: globális gigasikert akarunk-e aratni -…..
Nolik 2009.07.15 09:08:45
@kitzz:
"Persze, igazat adok annak, aki azt mondja, hogy az ő helyében igencsak könnyű az észt osztani."

Szerintem meg dicséretes, hogy világsztárként foglalkoztatja az ilyesmi. Hátradőlhetne a medence mellett mojitot szürcsölgetve és röhöghetne a sok feltörekvő lúzeren, akik most szeretnének befutni és ő mégis agyal a gondjaikon.
Ami a Reader’s Digestből kimaradt Stratégiai együttműködés az Egyik Hivatal és a Reader’s Digest között,  2. szám   A „Fájni fog” költségvetési  takarékossági csomag jegyében az Egyik Hivatal, mint a Másik Hivatal újonnan induló,…..
Nolik 2009.07.03 09:59:30
@Tsabi:
:-) A Frei videóanyag most teljesen előttem van.
Nolik 2009.07.14 20:59:43
@tki: stimmel. Nálunk egy orvos előbb követne el harakirit sebész szikével, homlokára hennázott hippokratészi esküvel, mintsem, hogy közpénzen beszerzett több tíz milliós műszerekkel felszerelt műtőben magánpraxisozzon zsebre és netán még a TB támogatást is felvegye. Ne keverd a botrányos norvég közállapotokkal a mi idilli társadalmunkat.
 "Nem csak a húsz éveseké a világ!"Iggy Pop Aradszky László Úgy tűnik a Nagyfőnököt totálisan bedarálta a kapuzárás előtti pánik. Milánóból importált luxus prostiktól kezdve útszéli utcai harcosokig bezárólag a bérnők teljes szociológiai palettáját…..