Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Infection

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Portyázó Kar Kosha lovasok(Hangulatzenéért kattints ide.)Krisztus születése előtt a kilencedik században az eurázsiai barbarikum urai a kimmer-szkíta lovasnépek voltak. Nem állván egységes vezetés alatt, sohasem alkottak birodalmat, ám Turkesztántól egészen Itáliáig szabadon…..
Infection 2010.05.06 08:11:03
Polármackó Kérdés 2010.04.05 16:20:00
Infection 2010.04.07 07:44:34
 „Jószerencse, semmi más!”(Hangulatzenéért kattints ide)A Carcosákat a kampány kezdete előtt tizenöt évvel érte a legnagyobb csapás a család történetében: ősi hatalmi központjuk bevétele és lerombolása, melynek során az idősebb nemzedék csaknem teljes…..
Infection 2010.03.23 08:04:08
A Carcosa-kampány egy több mint két éve zajló szerepjátékos történetfolyam, amely epizodikus felépítésében a népszerű tévésorozatok mintáját követi, tartalmában pedig túlmutat a kalandozó-kliséken, inkább – a Pendragonhoz vagy az Ars Magicához hasonlatosan –…..
Infection 2010.02.16 09:52:08
Egy kedves leányzó hívta fel a figyelmemet erre a bandára. Biztos véletlen, hogy megtudtam, hogy léteznek, ugyanis imádom az 50-es évek zenéjét. Mindegyiket, a rockabilly-től a rythm & blues-ig.  Ezekre legalább tényleg igazán jót lehet mulatni, és lehetőség nyílik arra,…..
Nnnnna, végre! Sikerült 4 hónap után megint eljutnom egy mozira. Úgy tűnik, hogy nekem a régi jól bevált egyedül mozizás fog csak menni megint, mert nem jött össze, hogy valaki eljöjjön velem. Pitonné Anyjánkkat én ugyan próbáltam elcsalni, de az igazság az, hogy most úgyis…..
Mivel sokan cseszegett Közkívánatra de főleg Anyjánk unszolására a Blog újra megnyitja kapuit!NESZTEK!TI AKARTÁTOK, MOST TESSÉK ELVISELNI A KÖVETKEZMÉNYEIT! A blog újdonsült pofájáért a Hófehérke Hepiápdét INC. vállalja a felelősséget! (A…..
Infection 2009.09.05 13:10:03
Nem szeretem, ha manipuálnak. Mondjuk, szerintem senki nem szereti.Tegnap egy kicsit berúgtam, és mondtam olyanokat, amiket magamtól soha nem mondtam volna. Nem beszéltem hülyeségeket, csak olyan dolgokra hívtam fel a figyelmet, amire máskülönben eszembe se jutott volna.Persze ez mind…..
Kábé egy hónapja találtuk ki egy régi szolnoki cimborával, hogy augusztusban végignyomjuk az El Caminót. De máris mindenki úgy aggódik értünk, mintha 1866-ot írnánk, és mi Livingstone-nal akarnánk megkeresni Afrika döglégybűzös szívében a Nílus forrását. Ma kaptam meg…..
Infection 2009.07.06 07:46:34
Nárcisztikus neurózis Ömlesztve 2009.06.24 01:08:02
Már van vagy 11 napja, hogy nem írtam, szóval gondoltam írok. Nem azért mert most pont 0.42-kor rámjött az ingerencia, hanem mert muszály ébren maradnom, pedig holnap hajnalban (5.30-kor, igen nekem ez hajnal), kelnem kell, mert menek munka. Igen, bár mily meglepő beléptem én is a…..
Tudjátok, van a neten egy ilyen alkalmazás, ahol lehet egymást értékelni.Nos, nekem a minap vált reprezentatívvá, vagyis 100 ember értékelt.Vicces eredménye lett:..
Főleg női olvasoim segítségét szeretném kérni, abban, hogy segítsenek nekem. Mégpedig abban, hogy olyan kérdéseket írtok nekem amit ha ti kapnátok egy sráctól, akkor arra biztosan válaszoltok. Ormányosan furmányos kérdések kellenének, egy hölgy megkörnyékezése…..
Tegnap előtt volt ugyebár születésem napjának 23-ik évfordulója.Sikeresen be is rúgtam egy picit nagyon. Meg volt ott egy vörös démon is, csak hát nem tudtam vele zöldágra vergődni, mert már volt a fejemben rendesen, meg rendetlenül, de legalább megnyertem vele az alkoholitit. Aki…..
Szerintem a tegnapi sör-maci fröccs kombótol még mindig nagyon részeg vagyok!Szegény én!!!!Nem baj, ma este is megyek Rádayba.Vidrának üzenet az éterbe, hogy kitartás pajtás, nincs hajtás, lazítás!..
"MINDENKIT UTÁLOK!!!" hetet hónapot tartok! Ha nem írok, ne válaszoljatok.....
Infection 2009.02.17 16:28:00
Elnézést, hogy csak most, de mindent elfelejtek. Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa! Ha azt veszitek észre, hogy egyel több szemem van, mint eddig volt, akkor ne tessék csodálkozni. Az csak azért van, mert Mételyanyu innentől kezdve az egyik szemét a kettőből rajtam - a…..
Infection 2009.01.28 07:34:41
):>