Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wwenigma

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pártunk és kormányunk felismeri a problémákat. De olyan sokszor láttuk azt, hogy a valós problémák megoldásának ürügyén a jó helyen állók mesés összegekkel gazdagodnak.  Most egy egy új, valós problémát láttak meg: a romák kilátástalan helyzetét a munkaerőpiacon.…..
wwenigma 2015.01.30 23:21:02
  Közérdekű közlemény: innen se vásároljon, aki jót akar magának. Kedves Homár és Olvasók! Belefutottam egy termék megrendelése kapcsán a banggood.com honlapba, ahonnan karácsonyra rendeltem egy ajándékot, még novemberben. Utánanéztem az interneten a cégnek, amennyire…..
wwenigma 2015.01.23 10:04:20
@AtiSnatch: ha adatszivargas van valahol, akkor olyanmindegy. 1x vasaroltam shell kuton cigit jópar éve kártyával, 2 hónap mulva hivott K&H support hogy akkor ha nem probléma lecserélnék a kártyámat mert gebasz van... :D Ez benne van barhol a pakliban.
Alig nevezték ki a nyíltan kirekesztő és antiszemita Siklósi Beatrixot a közmédia vallási műsorainak élére, egyházi nyomásra máris visszahívják, írja a Hvg.hu. A Népszabadság birtokába került ugyanis egy Szabó László Zsoltnak, az MTVA vezérigazgatójának írt tiltakozó…..
wwenigma 2014.12.11 11:44:40
Bizonyára neked is van olyan ismerősöd (,szomszédod, vagy annak a kiskutyája), aki vette a bátorságot (mert ugye ehhez hatalmas bátorság is kell) fiatalként (Y generáció tagjai) székhelyet váltani angliába. Eleinte nem retúr, csak oda. Aztán a városi legendák elkezdtek terjedni, ahogyan a Londonban…..
Meghal Brian, a Family Guy kutyája. (Ha valaki esetleg nem tudná: a Family Guy egy amerikai rajzfilmsorozat, Quahog városában játszódik és egy öttagú család mindennapjait követi nyomon. A család kutyája volt Brian, az egyik legnépszerűbb szereplő. A sorozat…..
Gábornak elsőre nem akarták kicserélni frissen vásárolt alaplapját az A4Teamben, mert szerintük barbár szereléssel tört le egy processzortüskét, amitől az egész kuka. A szakvélemény megerősítette ezt az állapotot, de akkor sem cserélték. Az NFH nem tudott segíteni, mert cégre…..
wwenigma 2013.06.21 14:58:48
@ColT: mivel fizikailag sérült ezért visszadobták (3 erintkezo). Egy szakvélemény mennyibe kerul amiben bebizonyitjak hogy a gyárból jött ki selejtesen?
A Britain's Gont Talent tehetségkutatót kiütéssel megnyerő Attractiont nem mindenki ünnepli itthon kitörő ovációval. "Odamegy ez az Igazi Akciónak elnevezett, 90-es években is ciki hülyegyerek, előad a kis brancsával egy hatásvadász produkciót, ami egyértelműen a győzelemre…..
Amikor 2006-ban a köztévé székházát pár forradalmár hazafi anyaszomorító nyomorult megrohamozta, köztük egy ismert futballedzővel, és minderről az a tévé, mármint a közé, aminek a székházát éppen rohamozták, elegánsan hallgatott és egy Bud Spencer-filmet vetített…..
A hőskorban már megtanulta minden bemondó: "Tilos rögtönözni, a leírt szöveg felolvasandó" - énekelte néhány évtizede az LGT. Ilyen messzire nem nyúlunk vissza, de a tegnapi Híradós bazmegelés kapcsán összeszedtünk három emlékezetes káromkodást a magyar televíziózás…..
K. K.-t váratlanul betámadta a Telenor smsben, hogy fél éve fennálló 1 forintos tartozása miatt nemsokára korlátozzák, aztán felmondják a szerződését: A Vodafone internetjével volt komolyabb gondom, most mégis egy telenoros esetet küldök be, SMS-ben jött: "Tisztelt…..
A jelek szernit már nem kötelező céges egyenruhában feszíteni egész nap a biztonsági őröknek az Aldiban, úgyhogy mindenki abban dolgozik, amit reggel találomra kivesz a szekrényből. Például árpádsávos kapucniban: A mai napon az Aldiban vásároltam, és fizetéskor vettem…..
wwenigma 2013.04.22 11:02:52
@vénszivar: Megéri visszanézni néha. :D
wwenigma 2013.04.23 13:23:22
@Tormas Torontal: neha seggbetesznek téged, ki a f*szom lenne irígy rád? ;)
wwenigma 2013.04.26 13:14:19
@Tormas Torontal: Nicsak, ki az aki még azt se tudja mi az a faszverés? :D
Annak idején a 24 első évada nem indulhatott el időben és úgy, ahogy szerették volna, mert a pilotban a 9/11 miatt meg kellett változtatni a zárójelenetben látható repülőgép felrobbanását mutató képsorokat, szóval sejthető volt, hogy a Boston maratonon felrobbant két bomba…..
wwenigma 2013.04.23 13:22:03
@Thrasher: Mondanám hogy "neked is", de nem ereszkedek le a Te szintedre. Illetve értelmes emberekkel akár vitatkoznék is, de veled szemben ez sem áll meg mivel fegyvertelen vagy...
wwenigma 2013.04.24 10:34:14
@sixx: Én kezdtem el anyázni? Gratulálok. Hány embert öltek meg az amerikaiak ártatlanul? Emlékeztetőül, ajánlom ezt a videót: www.youtube.com/watch?v=5rXPrfnU3G0

Eszet/észt , furcsa nyelv a magyar.
T.E.-t külföldről hazaérve a 10000 forintos roamingszámla nyomán vette észre, hogy telenoros üzleti csomagjuk legújabb tagjához automatikusan aktiválták a TravelSure díjcsomagot. Azért írok, mert szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy hogyan húztak le rólunk a Telenorosok…..
App Store FREE app of the week-nek hála csak most limitált ideig ingyen le tudjátok szedni az Angry Bird Rio iPhone és iPad változatat is!A játékot itt tudjátok megvenni / letölteni:https://itunes.apple.com/us/app/angry-birds-rio/id420635506..
A magyar bulváripar lendületesebben kezdi az évet, mint Overdose azt a pár futamot, ami előtt nem sántult le, VV Boglyasfejű Évi videóklipje például nagyon odabasz, meg is mutatjuk, tessék: Csobot Adélból revüsztár lett az Ofreumban, és jobban járt az egész X-Faktorozással,…..
wwenigma 2013.01.02 15:10:08
Vasárnap este Jared Gurman és csaja, mint minden rendes ember, a The Walking Dead félévadzáró epizódját nézte otthon, és addig, míg a tévében a zombik vegzálták a jónépet, még senkinek semmi baja nem volt. Amint vége lett a résznek, a pár vitázni kezdett, mint később…..
wwenigma 2012.12.06 15:57:29
@doggfather: meg nem tudjuk hol-merre fut. :)
Folyamatos veszekedésekről, majdhogynem tettlegességig fajuló vitákról számolt be levelében a kerékagy egyik olvasója. „9to5”-nek egyedi tervezésű, összehajtható kerékpárja van, amivel naponta ingázik a vonaton Cegléd és Budapest között. A vasutasok azonban nem nézik jó…..
wwenigma 2012.11.30 14:08:05
@vasziljevics: bakker, felszallsz es lesz*rod ha igazad van. Hívjon rendőrt.
Egy brazil rejtett kamerás műsorban úgy gondolták a készítők, hogy a horrortémájú átverés nagyon menő. Ha velem basznának ki így, úgy verem volna pofán a helyi Balázst a végén, hogy soha nem rakják helyre a szájszervét. ..
Kaotikus állapotokat jelentenek a számhordozni igyekvő ügyfelek az összes mobilszolgáltatónál. Ha épp nem utasítják el a kérelmüket, akkor sem történik semmi. Úgy látszik nem sikerült felkészíteni az infrastruktúrát a 48 órás átvezetésre: Minap olvastam a…..
Fél éve egy ilyen hír még csak valamilyen Horthy-szobor miatti tüntetés tudósításának egyik erőltetett mondata lett volna, de az élet úgy hozta, hogy a Szegedi Csanád zsidó lett, és ez nemcsak a Jobbikban, hanem Dániel Péter mindennapjaiban is változást hozott. Sokat idézik azt…..
A nikotin tartalmú e-cigaretta utántöltők szabad forgalmazhatóságáérthttps://www.change.org/petitions/a-nikotin-tartalm%C3%BA-e-cigaretta-ut%C3%A1nt%C3%B6lt%C5%91k-szabad-forgalmazhat%C3%B3s%C3%A1g%C3%A1%C3%A9rtOnline petíció, amelynek címzettjei:- Egészségügyért Felelős…..
Kínos az, amikor az ember le van maradva egy versenyben, és bármit csinál, úgy tűnik, mintha a konkurenciát nyúlná. A TV2 például ma indítja el új kábeladóját, a végtelenül hülye nevű SuperTV2-t, amit pont úgy promóznak az anyacsatornán, mint az RTL Klub tette az RTL II nevű,…..
wwenigma 2012.11.02 11:19:32
@sixx: DIGI-n a TV2 és a SuperTV2 is elérhető SD/HD minőségben is.
@karbalán: Mondjuk ja, az igaz hogy valamit fel kene mutatnia hogy nyakadba vedd a város.
wwenigma 2012.11.03 10:49:06
@Mákony Béla: Nincs diginél plusz HD csomag, csak az UPC-nél maximum...
Robi facebookos hirdetésében megszaladt a szkript, és két nullát hozzácsapott az általa megadott értékekhez. Így a 10000 forintos keretű hirdetés 1000000-ig futott volna, ha nem kap észbe. Azt is valószínűleg onnan vette észre, hogy a kártyájáról leszedték az első 50 ezer…..
Nyílt egy új fórum, aminek nem tudom, hogy mekkora esélye van az ECF mellett: http://www.evaper.info/ Fórum aláírásokban szokott kép lenni, amin az utolsó elszívott cigaretta dátuma, pénzbeli spórolás, stb. látható és általában frissülnek is maguktól. A következő oldalakon…..
wwenigma 2012.05.19 08:46:51
@Serrin: Köszönöm. :)