Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WoodooKilla

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden belépő hátuljára felkerül ez a felirat, ami annyit tesz magyarul, hogy "az autósport veszélyes". De még mennyire, különösen hölgyek számára... :D..
WTCC Hírblog Műanyag a Fordnak is 2012.05.15 10:39:06
Talán néhányan emlékeznek még arra, hogy jó másfél hónappal ezelőtt a BMW-s csapatok mellett a Ford is beadott egy kérvényt, hogy a Focus oldalüvegeit és hátsó szélvédőjét lexánra (plexi) cserélhessék. Az indok mindkét márkánál ugyanaz volt, ha az FIA húsz kilós…..
WoodooKilla 2012.05.15 16:55:16
@gazdinf: Hááát, jó lenne, de Gabi alatt nem áll össze az istennek sem a vas. Szerintem bőven jó, ha úgy nézzük, számára az egész év tesztelés lesz, és ha pontot szerez, az erőn felüli, örülni kell, ha nem, nem szabad bosszankodni. Találja meg a beállításokat, szokja, ahogy Norbi tavaly, és jövőre már sima elvárás lehet a Q2, és a top10
Ezer éve az volt az (egyik) oka annak, hogy elkezdtem írni ezt a blogot, hogy nem találtam olyan tartalmat a nagy magyar internetben, ami a legóról a magamfajta egyszerű, a legóért távolról rajongó embereknek szól. Olyanoknak akiket igazából nem érdekel, hogy mi az a snot, mit jelent…..
Melyik nagyokos találta azt ki, hogy csak a tökéletes az igazi? Ez az igazi legózás, minden más csak az öregedés holtbiztos jele :D..
Kovács "Enyhénszőrös" András Péter vezényletével csak egy kicsit pirítottak Nagy Ferón a Roast első adásában. Kiss "Mindenhúszéveslányálma" Ádám, Dombóvári "Életébencsakkétpuncitlátott" István, Rekop "Kiafaszom" György, Zalatnay "Sittes" Cini,…..
WoodooKilla 2012.04.17 19:31:09
@dombovariistvan: Nekem bejött, Ádám is nagyot ütött, de erősebb égetést vártam, vártunk, emellett iszonyú rövid lett, de szerintem ez a formátum erősebb kifejtést érdemelne.
Meg azon filózom, ki van még olyan laza, mint a Feró, hogy házhoz menjen a következő poénokért. (Viszont itt jegyezném meg, tán egy picit többet kaphatott volna az öreg, és kevesebbet a többi égető.. ha már róla szólt volna..)
Písz
Abban a tüneményes Balaton-parti kisvárosban ahol felnőttem, van egy kedves népszokás: a helyi fiatalok minden évben egyszer, március utolsó péntekjén összegyűlnek a templom előtti téren, hogy tikos szavazással kiválasszák maguk közül a legrátermettebbet. A voksolást követően…..
Most, hogy learattuk a babérokat az Indavideón, hogy sikerre vittük a tavalyi év legnehezebb szüléseként megélt filmünket az M1-en (és lenyomtunk vele több, agyonreklámozott aznapi műsort), ideje, hogy a világ legigényesebb és legkritikusabb nézőközönsége elé vessük Michelisz…..
Vissza-visszatérő kérdés a blogon, hogy miként is kellene a LEGO-klónokhoz, vagy éppen a kompatibilis kiegészítőgyártókhoz viszonyulnunk rajongóként. Összeépíthetjük-e, keverhetjük-e az eredeti kockáinkkal, elfogadható-e a használatuk, és egyéb nem túl érdekes kérdéseken…..
Nem is olyan rég mutattuk be nektek a tavalyi év Technic zászlóshajóját, az Unimogot. Akkor néhány olvasóban maradt némi hiányérzet. Minifig88 úgy érezte, ő ki tudja tölteni a rajongók lelkében keletkezett űrt. Kritika újratöltve! Mikor megláttam az első képeket, nagyon…..
Néha a LEGO maga spoilerezi ki, mire számíthatunk a jövőben: szakacsaezen a Friends készlethez kapott füzetkén jól bekarikázta nekünk, hogy szerinte milyen készletek felbukkanása várható a jövőben. Leopold Getz némi jelmezgyártás és csibészes legó-rajzolgatás után úgy…..
WoodooKilla 2012.03.10 14:17:00
@leopold getz: A lufi, a doboz, a kamera, E.T....
Egészen kicsi, néha minifigura-kompatibilis, a 70-es 80-as évek hangulatát árasztó és őrült kedves autókban utazik SouKoyamada. Megalkuvás nélkül tenném a többéségét a – most már bizton állítható: soha el nem készülő – városomba. (A kisebb modellek stabilitását…..
WoodooKilla 2012.03.10 13:40:31
Kedveled vagy megveted? Megveszed vagy a polcon hagyod? Ha a második kérdésre igent mondtál, a készletet március 1-től 40 Euróért magadévá teheted. | A magyar helyesírás rendíthetetlen őrei pedig ne bántsanak: ezért írtam úgy a poszt címét, ahogy. |..
Borzalmasan sokat kellett várnunk arra, hogy legóék rendesen felmelegítsék a kórházas vonalat. A készletek sora (?) egy olyan mentőautóval kezdődik, amely őszintén meglepett a formájával, arányaival. Simán eszembe juttatja a 20 éve elmúlt aranykor készleteit, még akkor is, ha…..
Subba Nescafe vs 9GAG Army 2011.12.19 13:04:00
Podi hívta fel a figyelmünket erre a remek sztorira, bravó Nescafé!"Egy Szolnoki János nevű srác pályázott a Nescafé 3in1 Effekt lájkversenyén, a sérült kisöccsét szerette volna támogatni a megnyerhető főnyereménnyel (1 millió forinttal). Segtségül hívta a 9gag…..
WoodooKilla 2011.12.19 18:45:58
@lassnenezz: Ha látnál, nem csak néznél, és olvasnál, akkor látnád, hogy ilyen felvetésük is volt. Te is tájékozottan okoskodsz.
Csobolade attól fél, gyerekesnek tartjuk, ha a 27. szülinapjára egy minifig-alakú tortát kap. Dehogy tartjuk! Szimplán csak irigykedünk rád!A közönségszavazás már nem sokáig tart. Valaki nagyon elhúzott, ideje mozgósítani a haverokat is! :DEgy kis ízelítő a jövő évi…..
Valahol a túlbonyolított építés határán van ez a holdjáró (moon rover), de az összkép van annyira jó, hogy kedveljem. Pasukaru76 alkotása. Luis Baixinho-tól gyakorlatilag megszoktuk már a különleges repülő szerkezeteket. Ha lehet, ez az Unda Vehiculum még különlegesebb.…..
WoodooKilla 2011.11.16 19:26:24
@tutuka: Pontosan ezt éreztem én is, ahogy ránéztem. A kerekek sem ismerősek, bár az ilyen 80-as évek, 90-es évek elejével nem vagyok teljesen tisztában, max onnan lehet, már ha lego egyáltalán.. Kétségeim vannak.
WoodooKilla 2011.11.16 19:28:02
@WoodooKilla: Áááá, hülye vagyok, rájöttem! A kerekek a Cars-témából vannak; lh4.googleusercontent.com/-LAi7D9t-sHc/TXFslw-f8NI/AAAAAAAAAnQ/MIg8LEU4g9M/LEGOCars2.png
Gyakorlatilag a blog indulása óta visszatérő kérésetek/ötletetek, hogy rendszeresítsünk valamiféle apróhirdetős felületet a blogon.Most végre megtaláltuk a megfelelő embert és formát arra, hogy ennek a vágynak normálisan eleget tegyünk.Ma délelőtt elindítottuk a hirdetős…..
WoodooKilla 2011.11.15 15:09:28
Ennyi erővel egybeolvadhatna két felület; legopiac.freeblog.hu/

KisFisto csinálja, ha jól tudom, és szép lassan azt teljesen át lehetne költöztetni. Netán ebben is az Ő keze van? :)
WoodooKilla 2011.11.15 15:43:45
@tutuka: Értem, és köszi a választ. :) Egy tuti, jó szokás szerint ezt is figyelni fogom, hátha akad jó vétel (számomra), de egyet ígérek; nem hírdetek, egyszerűen nincs, amitől könnyű szívvel meg tudnék válni :D
A napokban Budapesten, a 9. kerületben végzi az éves lomtalanítást a Budapesti Közterület-fenntartó. Az utcákon a felhalmozott szemét mellett megjelentek a lomizásból élők is. Sokan keresgélnek a felhalmozott hulladék között, hogy pénzhez jussanak. Általában vas után kutatnak.…..
WoodooKilla 2011.10.28 19:55:35
@Gyurma73: Teljesen jogosnak tartom, de a nyápic közteresek nem fognak odamenni emberkedni, amikor vannak vagy 10-20 közötti létszámmal / utca. És valamiért a rendőrség sem nagyon foglalkozik az ilyesmivel, itt, ilyenkor, ilyenekkel, bezzeg ugya a hajléktalanokra előszeretettel csaptak le nem is olyan rég.. Ez az igazi szégyen..
WoodooKilla 2011.10.29 02:43:22
@billy reed: Te miről beszélsz, te szerencsétlen? Fel bírod fogni azzal a madáragyaddal, hogy ezek szabolcsból, meg honnan felszökött népek, akik egy hétig a kibaszott iroda előtt élnek, úgy, hogy este nem mersz hazamenni mellettük, nehogy meglopjanak, megverjenek? És érezzek együtt velük, mert kiraknak az utcára 3 láda könyvet, néni odamegy, hogy kiválassza, ami tetszik, ezek meg elkergetik, ha nem fizet darabjáért 500 forintot?! És én sajnáljam őket, mert képes voltam eljutni oda, hogy irodában dolgozhassam, ezek meg mindennemű tanulás helyett az én adómból élnek?!
Gyanítom, Te is guberálásból fizeted az ADSL-ed, vagy csak egy jómagyar liberalista vagy, aki ilyen komment után minden vagyonát szétosztotta a szegények között, én meg elnézést kérek, amiért biztonságban, normálisan akarok élni. Az ilyen idióták miatt vagyunk ott, ahol..
Kétségtelenül az év ajánlatával örvendeztette meg a blogot klarky. Azt nem tudom eldönteni, hogy tényleg van-e ennyire hülye eladó, vagy hogy az eladó gondolja azt, hogy létezik ennyire hülye vevő. A hirdetés részletei itt (illetve a képre kattintva), egy fotó pedig…..
WoodooKilla 2011.10.25 17:12:24
@AtomTej: Baszki, és pont ezt a megfejtést akartam én is elküldeni, erre tessék!! Gondolatolvasó... :)
Lássuk miből élünk jövőre! Bár egyre rondábbak a személyautók, azért ezek közül keveset utasítanék vissza: Ez az új rendőrségi vonal, hát ez valami elképesztően klassz. még az sem érdekel, hogy az autók (kivéve a bordó dzsipet, ami szuper) már-már undorítóak. És…..
Szerintem ugyan semmi legó(s) nincs a végeredményben, és nem is túl szép, de azért csak itt van a helye ezen a blogon is. Ráadásul a videó tanulságos. Építetted volna? (A nagy mű a Legoland Floridába került.) ..
Az eheti összeállítás nagyon Magnum-ízűre sikeredett (nem az édességről van szó, amiért előre is elnézést kérek). Talán ez a késő nyárias idő hozta ki belőlem.Még nem szereztem be egyet sem a 2011-es Creator-készletek közül, pedig van jó pár jelölt, többek között a…..
Elméletileg és gyakorlatilag is teljesen up-to-date a végigjátszás adatbázisunk (a bal oldali menüsávban találod!), úgyhogy keresgéljetek, olvassatok és írjatok végigjátszásokat.Most azzal a linkkel kezdem az e heti válogatást, amitől a legjobban tátva maradt a szám, és azóta…..