Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ördög5

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lelketlen szolgáltatókon edzett primitív homárszívünk is megremegett két gyermelyi asszony levelét olvasva, akik borzalmas körülmények között kénytelenek napi 80 kilométert utazni. A zsámbéki medencében járatokat üzemeltető Kontakt-Busz Kft járműveinek néha meg kell állniuk,…..
Ördög5 2009.01.15 18:13:34
Ezt a buszos problémát nem csak a Volánbusz és alvállalkozói figyelmébe ajánlom, hanem Széles Gábornak is.....
Sajnos van szerencsém ehhez a romhalmaz buszhoz. Budapest-Kékestető útvonalon utazom. Téli gumi nincs a buszon.... Szerencsére Én azzal a változattal utazom, melyen van fűtés. De nem mindenhol. Az utolsó három sorban nincs radiátor. Nem tudom miért.
A buszvezetők panaszkodtak a vezető ülésekre, rövid az ülőlap, nem lehet eléggé hátra tolni, így a magasabb gkv. megszívta.
Első utazásomkor lefejeltem a belső tükröt... (december közepe) Ha nem figyelek, akkor ez minden felszállásnál sikerül.
Ja, a színösszeállítás finoman szólva nem európai, ha elképzeli valaki a világoskék plüss üléshuzatot, szürke műbőr fejrésszel a "piszkos" fehér műanyag kapaszkodót, a fekete filc háttámlát és a nikkelezett lábtámaszt.... egyszóval hányadék!
A busz műszaki színvonaláról annyit, hogy félautomata váltós Ikarus-Scaniakat cseréltek le mechanikus váltós buszra. A váltás 4-5 fokozat között külön élvezet, mert a váltókulissza 4-es a váltó viszont 8 fokozatú. Tehát az 5-be kapcsolás röviden: 4-ből üresbe, váltókar balra, pneumatikus szelep nyit, váltó jobbra, majd jöhet az 5. fokozat. Mindezt a Mátrai emelkedőkön... A buszra nem szállhat fel csak 11 álló utas, de ők sem mehetnek a hátsó ajtó utáni részre, mert nem lesz jó a busz tengelyterhelése. Viszont a gkv-nak mindenkit el kell vinnie.
A leghátsó üléssorból kivettek egy ülést, hogy a tengelyterhelés .....
Ugye milyen korszerű ez a lim lom?
A kényelemről meg annyit, hogy igyekszem nők mellé ülni, közülük is a vékonyak mellé, mert két átlagos termetű ember nem fér el vállban!!!
A két üléssor között nem lehet csak élével közlekedni, itt egy anorexiás giliszta sem fér el!!
A háttámla szöge olyan, hogy kénytelen vagyok dönteni, de ekkor a mögöttem ülő megszívta.

A buszok meg nem újak, általában 35 ezer km-t futottak mielőtt megvásárolták őket. Ne felejtsük el olimpia volt Kínában.

Összességében ezeket a buszokat nem lett volna szabad megvásárolni.
A PR kollégák meg próbálják megmagyarázni, ledugni a torkunkon ezt a szemetet.