Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sam1115

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság mindenből divat toplistát gyártani, még abból is, amiből nem lehet, ez a hóbort pedig minket se került el, így természetesen az alább elterülő, kizárólag a Viagra szerkesztőinek meglátásait tükröző lista relevanciája is igencsak megkérdőjelezhető, akár a rajta…..
A város középső harmada a TV-toronyból. Magyarországon és Európában is több város van (Egertől Drezdáig), amikre a környező dombokról, kisebb hegyekről, mint egy magas toronyból, szépen rá lehet látni. Olyan település viszont jóval kevesebb akad (többnyire az Alpok…..
Mielőtt a fene belém esne a ködös jövő helyett tisztább képek után nézek, és megpróbálok kiolvasni valami biztatót egy kristálytiszta puerh főzetből. Ma lélekelixír és szívgyógyszer kell a várakozáshoz. Várakozásban csapnivaló vagyok, túlburjánzó ginseng gyökérként…..
A tealevelek sütésével az ízhatások jelentősen fokozhatók, a tea karaktere bámulatos módon alakítható, tisztára mintha megbűvölnék. Számos zöld, oolong és vörös teát ízesítenek ezzel az eljárással. Ha csak enyhén sütik, a tea íze pirított mogyoró és gesztenye irányba…..
Óriáskerék, hullámvasút, dodzsem és sok más egykor emberektől nyüzsgő játék, melyet ma már a gaz borít. A következő elhagyatott helyet ezúttal  nem képek, hanem egy videó mutatja be.   A Joyland Vidámparkot (Joyland Amusement Park) 1949 június 12-én nyitották…..
sam1115 2011.06.11 00:57:30
B-oldal TOP10 halandzsa dal 2010.12.09 07:35:00
A Nekrológ blog álhalálhírekkel foglalkozik. Több neves vagy éppen hirhedt blogszemélyiség vagy éppen közéleti személyiség lelte már méltó halálát sorai között. Ezt a vendégposztot a Nekrológnak köszönhetjük, ezek szerint a temetéseken szokott lenni zene... A kilencvenes…..
sam1115 2010.12.09 17:06:10
A labdarúgás szerelmesei megannyi játékot űzhetnek számítógépen és különböző konzolokon, de sajnos azt vettem észre, hogy az EA Sports FIFA sorozata mindent visz, és csak a hozzá hasonló programok után kullognak a sokkal izgalmasabb, szellemi kihívást jelentő focimenedzser…..
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
Dragonforce - Through the Fire and the Flames (lyrics)On a cold winter morning In the time before the light In flames of death's eternal reign We ride towards the fight When the darkness is falling down And the times are tough or right The sound of evil laughter Falls around the world tonight…..