Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barbredi

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csehszlovák Kém jelentette: Budapesten az állami csatornán a Rosickýt, még mindig RoSickynak ejtik. Nem baj, 1996-ban jártunk a Hősök terén utoljára, akkor is így hallottuk a közszolgálatiban, ezek szerint a gyerekek még mindig azt hiszik, hogy császárok itt Közép-Európában, meg…..
Annyi történt, ahol balhéztak, ott búcsúztak is. Így alakul: aki nem tud viselkedni, hazamegy. Ugyanakkor az írek csütörtökön megmutatták, hogyan lehet emelt fővel búcsúzni, szombaton a cseh játékosok, szurkolók köszönték meg a hazaiaknak a bíztatást. A sors azért lassan…..
   Négy év után újra Európa-bajnok birkózója van Szlovákiának! Köszönjük a Lévai testvérpárnak, akik Magyarországról érkeztek hozzánk. Elfogultság nélkül mondhatjuk: a kötöttfogású birkózók belgrádi Európa-bajnokságának legnagyobb szenzációját a fiatalabb…..
barbredi 2012.03.21 16:30:59
@Csehszlovák Kém: A Kúr-kupa milyen tevékenység versenye?
Sokan megsiratták a lángoló várat Szlovákiában és Magyarországon is, amelynek a nevét még ti is szlovákul mondjátok. A különböző médiumok és technikai eszközök széleskörű használata miatt, a szélesebb nyilvánosság talán először szembesülhetett a térségben egy…..
Ugyanazon a napon, mint Magyarországon, március 5-én, indult útjára Szlovákiában (Joj TV) és Csehországban (Prima) is a csehszlovák Éden Hotel, azaz a Hotel Paradise. Kamerák keresztüzében, fiatal, szép, de nem túl intelligens embereket gyűjtöttek össze a Dominikai…..
DopeManTV Látod, látod TV2? 2011.10.13 13:19:00
 Anno a TV2 azért nem akart foglalkozni a DopeManTéVével, mert az állítólag nem fért bele a családi csatorna koncepciójába. Most ezzel az igazán családias, gyermeki lelket építő HP produkcióval, az Összeesküvőkkel folyamatosan alul maradnak a nagy nézettségi háborúban.…..
barbredi 2011.10.13 23:43:12
barbredi 2011.10.13 23:43:12
hogyvolt Aranypart - 1x15 2011.09.15 08:29:00
A tegnapi, viszonylagos nyugalomban és lelkizéssel töltött epizód után remélem, ma már történik is valami, mondjuk 95D nekimegy Pittának rettentő csöcseivel, Levi meg összehányja az egyelőre még érintetlen táskákat a lakásba. Ezzel szemben egy olyan jelenettel nyitunk, amit már…..
Nagy Duett-ben, a Tv2 új show-jában indul Bereczki Zoltán és Peller Mariann is: korábban mindketten a rivális csatornán vezettek műsort. A Nagy Duett újabb szereplői Bereczki Zoltán énekes és Peller Mariann (a képen): előbbi kapta a feladatot, hogy utóbbit segítse, tanítsa, hogy…..
barbredi 2011.03.23 14:17:49
A jól sikerült hazai bemutatkozás után szerdától Iglón szerepel a Miskolc. Három szlovák másodosztályú csapattal vesznek részt a négyes tornán, három órakor a HK 32 Liptovsky Mikulás lesz a rivális. Kettejük mellett még az iglói és az eperjesi gárda van jelen a kupán. Első…..
"Szeretnénk minden ellenfelünknek komoly riválisai lenni a jövőben!" – jelentette ki határozottan Egri István, a Miskolci Jegesmedvék elnöke. A klub vezetője nem a levegőbe beszél, kollégáival tesznek is azért, hogy hatalmasat lépjen előre a sportág a városban.…..
Képzeljétek, interjút készített velem a Playból! Most küldték el a cikk várható tartalmát, szerintem tök jól sikerült. Abban a számban jelenik majd meg, amelyiknek a meztelen Whoopi Goldberg lesz a címlapján, de Ti már most olvashatjátok. Remélem a ghánai nép büszke lesz…..
A rendkívül megterhelő gyászmunkát szakítsuk meg egy kis baromsággal: a Daily Mail újságírója komoly oknyomozó munkával arra jutott, hogy Wayne Rooney, a bibliai Sámsonhoz hasonlóan, a szőrzetében hordozza az erejét, nem csoda tehát, hogy legyantázott mellkassal nem ment neki a…..
barbredi 2010.06.29 11:49:12
Eszme és elvtársak, eddig tartott, míg feldolgoztuk a sokkot. A népi Korea kiesett és valljuk be, Elefántcsontpart ellen is kevéssé mutatták azt az arcukat, amit a brazilok ellen. Nem tudhatjuk hogy mi történt a dél-amerikaiak elleni meccs után, mi az ami megváltozott, de egyértelmű…..
Amit eddig csináltunk, abba nincs értelme több pénzt belerakni, mondta blogunknak Egri István, a Miskolci Jegesmedvék JSE újraválasztott elnöke. Nemcsak ő, az eddigi elnökség is pozícióban maradt a keddi közgyűlésen, így újabb négy évig Kis Attila, dr. Lukács György és dr.…..
Miletics Csaba egy korszak ikonja volt. A legkeményebb hokis körül mindig történt valami, jelenléte garanciát jelentett a balhéra. Az "Üss, Mile, üss!" rigmus kitörölhetetlenné vált a magyar hokitörténelemből. 1981 és 1995 között játszott az FTC felnőttcsapatában,…..
Fura módon csak tegnap voltam először a Donatella'a Kitchenben a Király utcában, de szerencsére nem vagyok kajablogger, így nem volt kötelező másfél éve kényszeresen elzarándokolnom a helyszínre. Rohadt sokan írtak már az étteremről, így csak annyit, hogy a dizájn bravúros…..
barbredi 2009.06.23 09:33:51
A 2010-es világbajnokságokkal kapcsolatban ismét sok kérdés megoldódott. Legutóbb foghíjasak voltak az adatsorok, de mára újabb tényeket tudunk közölni. Minden idők legtöbb indulója jött össze a férfiak felnőtt mezőnyében, 48 ország jelentkezett. Két világbajnokságunk…..
Nemcsak a jégkorong, az egész horvát sport kivételes sikere, hogy a Medvescak Zagreb az EBEL csapatai közé került, fogalmaz cikkében a tekintélyes zágrábi sportnapilap, a Sportske Novosti. Szerzője úgy véli, mindez a zágrábi klub elmúlt két évben nemzetközi szinten nyújtott…..
Magyarország az IIHF kongresszusán elnyerte a divízió 2-es u20-as világbajnokság rendezési jogát. Ez azért jó, mert a hazai publikum is láthatja a közvetlen utánpótlást, ne kiabáljuk el, de a keretbe minden bizonnyal meghívják majd a minszki U18-as vb hőseit is. Azt már tudjuk,…..
Szuper Levente teljesített a svájci világbajnokságon a legjobban a magyar válogatott játékosai közül, állítják olvasóink. Több mint ezer szavazat érkezett viszonylag rövid idő alatt, ebből 393-an első számú kapusunkra voksoltak. A győztessel beszélgettünk. Köszönöm a…..
Pat Cortina még nyeretlen csapata a kiesés elleni körben folytatja. De ott is küzdeni fog. És a magyarok egyet már bizosan elértek: ők a szív világbajnokai, olvastuk a svájci sajtóban. A válogatott és szurkolói továbbra is főszereplők a nemzetközi médiában. A Fehéroroszország…..
barbredi 2009.04.29 20:58:53
Közelebb vagyunk ma a fehéroroszokhoz, mint néhány éve a franciákhoz és a britekhez, amikor úgy nyertünk ellenük, hogy néhány kontrával megzavartuk állandó támadásaikat. Ez a válogatott a miénk, és jó, hogy abban a korban élünk, amikor ezt láthatjuk. Amikor alig több mint…..
Nem túl örömteli végignézni, hogyan játszottunk 0-9-et a 24-szeres világbajnokkal, de megvannak a tanulságai. A magyar válogatott ennél sokkal többet tud, és ezt minden bizonnyal már kedden megmutatja. Alant St. Louis mesterhármasa és még hat gól. ..
barbredi 2009.04.27 10:23:35
@Walmer: ezt írod: Az EBEL és az NHL azért több fényév,a MOL Liga-NHL relációról nem is beszélve.
Utána meg egy nhl negyeddöntőt hozol fel pédnának állításod igazolására. Kicsit sántít az egész.
Nem volt sem sportszerű sem érthető Upshall cselekedete, szerintem.
barbredi 2009.04.27 11:12:03
@Walmer: Benk sérülésére írtam a választ. Lehet, csak Te láttad szabályosnak az ütközést, mert ugye Upshall nem játszik még a szlovákok ellen sem.
A tegnapi meccsel nekem semmi bajom nincs, jobb Kanada és kész.
Benknek jobbulást!