Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mó, a gyalogos

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Frissítve a szerző saját felvételeivel!! Prágában jártam, ahogy mondják, Prága mindig jó ötlet, bár azt hiszem, az eredeti idézetben Párizs van, de az mindegy. Prágába különböző okokból szoktak ellátogatni, várost nézni, templomokat nézni, nagyokat enni, shoppingolni,…..
Mó, a gyalogos 2012.07.13 19:07:17
@vészmadár (pica pica): És min múlik? talán azon, ki mit gondol rólam? az határoz meg egy embert? Amit megéltél, annak Te vagy a tanúja, de így is viszonylagos. Lehet hogyha valamit Te jónak érzel, másnak nem az.
Nincs kinyilvánítható igazság, vagy nem igazság, mivel mindenkinek igaza van a saját nézőpontjából.
Hogy Te ezt vallod, ez nyilván Rólad ad egy képet, az hogy én másképp látom, rólam ad. Szerinted butaság, de ez engem nem érdekel, mert Te nem ismersz engem, nem tudod, mit csinálok, honnan jöttem, milyen utat jártam be, milyen hitrendszerrel értem el azt, amit elértem.
És én sem tudom Rólad ezeket.
Az hogy ez a véleményed, a Te dolgod, ettől függetlenül én értékesnek érezhetem magam, és azt ism, amilyen hatással a világra vagyok.
Ha Te nem érzed magad annak, az a Te dolgod, ha nincs egy ÜGY.-ed, amit viszel, amiben hiszel, az nagyon rossz Neked. Vagy jó, mert nihilista vagy, és nem hiszel a világ jobbá tételének lehetséges voltában, én úgy gondolom, ezzel Te vagy kevesebb.. Úgy gondolom, ebben a blogban nem túl sokat kommenteltem, és ezután pedig még kevesebbet dogok.
További szép napot Nektek, higgyetek, amiben jól esik, és ami örömet, boldogságot, jó érzéseket ad Nektek, nekem ez ad, én ebben hiszek, és nem érdekel, hogy kinek van igaza.
Mó, a gyalogos 2012.07.13 21:21:51
@RomBold!: ja, és ez nem sértődöttség.
Csak szerintem egy embernek szelektálnia kell, mi az amit beenged magába, mi az, amit nem.
Mi az, ami ad nekem valamit, és mi az, ami elvesz.
A nihilista gondolkodás elvesz.
Ha mondjuk tudatosan akarom élni az életem, nem gondolkodom olyan módon, ami rombol, szvsz.
De mindenki úgy él, ahogyan akar, és oda jár, ahova akar, és kap valamit, ami építi őt.
Hölgyek Öröme A hideg ára 2012.06.24 16:03:00
  A kánikula idén sem maradt el – jött, látott és győzött. Jött, mert tudja, hogy szükség van rá, és nem képezheti át magát hóviharrá. Ahogy rövidülnek és enyhülnek a telek, megnyúlnak és forrósodnak a nyarak, a tél szelekciós szerepét lassan átveszi a…..
Mó, a gyalogos 2012.07.04 15:50:48
@vészmadár (pica pica): Ha kimész az utcára, el kell viselned, sajnálom. MUSZÁJ!
Vagy nem mész sehova.Azt is választhatod, hogy hűvös lakásod foglya maradsz-de fogoly, mert nem akarsz valamit elviselni, mert függsz attól, hogy a komfortérzeted mindig tökéletes legyen.
Igenis bizonyos dolgokat el kell viselni, gyengék lennénk, ha nem tudnánk elviselni még ennyit sem.
Mó, a gyalogos 2012.07.04 22:14:03
Hölgyek Öröme Egymásra hangolva 2012.06.25 18:31:00
Mikor az ember már együtt él élete párjával, akkor jóval egyszerűbb összehangoltan megjelenni. Persze, állítólag léteznek olyan férfiak, akik képesek magunknak bármilyen alkalomra tökéletes outfittet összeállítani, de ezek mindig MÁS férjei, apái, fiai. Indulás előtt két…..
Hölgyek Öröme Pánikszoba 2012.05.18 07:40:00
Tegnap benéztem az adminfelületbe, és mit látok, visszaszámlálás. Bár alapvetően optimista vagyok, inkább a franciák laza vagy olaszok könnyed, derűs életszemlélete áll hozzám közel, (bár a franciák néha kitakaríthatnának) nem a németek poroszos merevsége, az ilyen…..
Most, hogy temetkezési vállalkozóként munkánk révén gyakorlatilag mindennapjaink részévé vált a halál,  folyamatosan figyelem, ki hogy próbálja elkerülni napi szinten a halál emlegetésével járó kényelmetlen érzést.  Az egyik koporsó forgalmazó például nem koporsókat, hanem következetesen "dobozokat"…..
Mó, a gyalogos 2011.10.02 09:29:15
Mó, a gyalogos 2011.10.02 10:37:22
@IQ_nuku: Nem rossz ötlet.....És ha felhígítjuk, életre kel?:)
Temetkezéssel kapcsolatban viszonylag ritkán jutnak eszünkbe környezetvédelmi szempontok, különösen közeli hozzátartozónk halála esetén. Fontos tudni azonban, hogy a jelenleg Magyarországon is használt valamennyi temetkezési forma jelentős terhet ró környezetünkre, beleértve a…..
Mó, a gyalogos 2011.07.14 08:56:39
@LéIekhajó: Valszeg nem, a fakopi lobbi kicsinálta őket....:)
Mó, a gyalogos 2011.07.14 18:40:26
Persze, hivatalosan ilyen nem létezik. Elég, ha valaki kinyitja a legnagyobb közösségi oldalt, és máris hömpölyög belőle kifelé a szarfolyam – egy kis szalonzsidózás itt, egy nagyobb zsidózás ott. Mondhatnánk, mit akarok én ezektől az emberektől, nyilván csökkent…..
Gazsi bácsi a TSZ-iroda magasságában kezdte el hallani a zenét. Azt hitte, valahol bekapcsoltak egy rádiót, de a hogy szétnézett, ugyanazokat a csukott ablakokat látta, amelyeket minden nap. Ablakokat, amelyek mögött parasztokból lett Áfész-dolgozók nyugtalan, zsíros álmukat…..
Rántott hús illatfelhő lebeg a Bakonyalján. Miközben a vasárnapi ebéd örömeibe merülnek a családok, no meg a kanalak a húslevesbe, egy csomó elszánt ember, pontban déli 12 órakor, a harang szavára futni kezd. Így indul a Sárkányi őrület nevű félmaratoni futóverseny. Hogy…..
A sors az egyik kezével ad, a másik kezével elvesz. Én nem tudom ez egy mondás-e, vagy ha az, akkor bölcs mondás-e, de mindenesetre tegyünk úgy, mintha az lenne: egy bölcs mondás. Hiszen minden így működik, hogy feltételezünk valamit, például azt, hogy önmagunkra nézve igaznak…..
  1990-ben szültem első gyönyörű fiamat :) Áldott állapotom 55  kilóról indult és meg sem álltam 86-ig.  A szüléssel lement 8 kiló :) és igazából az a” kis” maradék sem zavart amíg szoptattam.  Hét hónap után a fiam teljesen áttért…..
Quimby: Androidő Idetehetném a szöveget is, de jobb végighallgatni.  "- Hiszen te élsz!? - Én nem, csak működöm!"Jól, vagy rosszul, az más kérdés. De csak ott működöm, ahol jól érzem magam. 4 év telt el és már kicsit sem mondhatom, hogy jó ott. A mérleg már…..
A a címben szereplő kicenzúrázott mondat egy buszvezető száját hagyta el, miután egy idős úr a megállóban álló buszra, már az ajtók bezáródása után szeretett volna felszállni. Az úr megnyomta az ajtónyitó gombot, majd felszálláshoz készült. A kedves szavakat hallva…..