Regisztráció Blogot indítok
Adatok
2c5c7bfd

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A téli bringázás egyik alapproblémája a csontig hatoló hideg és az órákkal a bicajozás után is sajgó térdek. A +5-10 fokokban még lehet, de a mínuszokban van aki többre vágyik a melegebb nadrág, jégeralsó vagy éppen forró nyári napokat idéző leggingses trükköknél. Most…..
Fidó, a Budapest Jövője bloggere nem haragudott meg, hogy képrejtvénynek használtuk legutóbbi posztját, sőt ezt írta:   Na, akkor küldök még egy képrejtvényt. A megfejtést ne tedd fel rögtön! Szóval: hol készült a kép? PG Kérése szerint a megoldás csak holnap lesz…..
2c5c7bfd 2009.05.06 15:10:36
Kerékagy Pofátlanul hazudik a BKV 2009.03.31 12:41:00
Múlt héten beszámoltunk róla, hogy egy buszvezető több száz méteren át életveszélyesen előzött egy kocsisort, kis híján elütötte a szabályosan haladó újságírónkat, e sorok szerzőjét, majd mikor az újságíró, azaz én egy közeli megállóban lefotóztam a buszt és a…..
2c5c7bfd 2009.04.01 14:38:30
Nem is olyan rég írtunk róla, hogy divatba jöttek a lakásoknak indított honlapok, blogok (sőt azóta is ajánlottatok figyelmünkbe egy újabbat), de azzzal, hogy ezek milyen eredménnyel segítenek az értékesítésben még nem foglalkoztunk. (Meg úgy tűnik nagyon senki más sem.)…..
Megnéztem, hogy a photohall.hu oldalon mennyire könnyű egy fényképezőgépet megvenni. Milyen a vásárlási folyamat, mennyire kellemes vagy éppen nehéz?Az oldal első benyomásra lényegesen jobb, mint a mediamarkt.hu. Szellős, designban is frissebb. A logó jó helyen van, bár nem…..