Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ttapu (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Percekkel ezelőtti hír, hogy New York állandó magyar tudósító nélkül marad, a Magyar Televízió nehéz gazdasági helyzetére hivatkozva január elsejétől hazarendelte Bombera Krisztinát. A Times Square-en és a Blahán már gyülekeznek az elkeseredett népek.  (Update.…..
Már ellőttem az összes patronomat, amikkel megpróbáltam elterelni a figyelmeteket arról, hogy megint elmarad a műsor, ezért most csak úgy szikáran mondom, hogy ma is egy régebbi adást ismétlünk. Tudjátok, mit? Találjatok ki valamit, amivel jóvá tehetjük roppant bűnünket.…..
A hétfő reggeli adás most kivételesen felkerült az archívumba (és a podcastra), de ebből nem lesz rendszer. Két okból sem. Az egyik az, hogy szeretnénk ha a gombapresszó mellett, melyet lassan többen hallgatnak felvételről mint élőben, lenne egy klasszikus élő műsorunk is, amit -…..
Szalagos magnóm sose volt, pedig egy AKAI GX-630-ért tuti odaadtam volna a hugomat (talán még ma is odaadnám), így én már kazettákra gyüjtögettem a hétfői kívánságműsorból felvett kincseket (műsorvezető Gálvölgyi János!), aztán jött a CD, ami nem sokáig tartotta magát,…..