Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anulu

3 bejegyzést írt és 431 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár se látott még ilyen zsokételefont, mindenesetre a Ténél úgy gondolhatták, a mobiltelefonnal nem rendelkező/telefonkártyagyűjtő lakosság minden bizonnyal 4-6 éves lehet: Pénteken jót mulattam mikor megláttam eme férfit. Már ő is behódolt a T-mobile-nak. Rögtön…..
Nem mondja a Homár, hogy az OKJ-s tanfolyamoknak nincs semmi értelmük, de érdemes körültekintően választani, ha nincs más megoldás, mert a 2F "iskolában" például elfelejtettek vizsgáztatni az amúgy sem túl aktív oktatók: A 2F iskolával kapcsolatos bosszúságaimat…..
A jövő jó biznisz lehet, először a sonka, most meg egy hitel. Rolo október 12-e óta tartozik a Raiffeisennek és most nem tudja, mit csináljon. A képet pár perce csináltam. Nem nagy szám, ha gondolod, tegyétek ki. Az mondjuk a Raffinál normális, hogy júliusban felvett 3 000…..
Ez sem lesz rövid olvasmány, de mindenkinek forrón ajánlom, ugyanis még a Homár is ritkán kap ilyen erős, mondhatni letaglózó levelet. A Magyarországon befogadott, állítólag rasszista görögöktől eljutunk a Homéroszt tanító szkíta mágusig, közben olvasónkat egyszerűen…..
Belsőség Anya, hajó! 2009.10.06 06:47:00
Bármennyire is feszítette a szakmát az új Punto, nem kell hozzá nagy látnoki képesség, hogy észrevegyük, a bemutató helyszíne is közrejátszott, hogy ilyen szép számban jelentünk meg. Az olasz haditengerészetnek (Marina Militare) 2008-ban átadott Cavour az olaszok büszkesége.…..
Anulu 2009.10.06 09:14:13
Adrienn története igen hosszú, azért posztoltam be mégis, hogy aki az olvasók közül még nem vett föl lakáshitelt, de ilyesmire készül, az láthassa,mire számítson. Adrienn története ugyanis nem extrém: szolid alázások, laza szopatások, rutinszerű várakoztatások és…..
Anulu 2009.10.06 08:48:11
Az utóbbi időkben elszaporodott vodafoneos ügyek közül a 130 ezer forintos nyaralómobilnet ügye is megoldódott, ahogy naiv ügyfél jelenti. Ami hirtelen nem tiszta, hogy ez a biznisz alapcsomag ugye nem azonos a Start csomaggal, aminek nyáron 10x-re emelkedett a tarifája? A mai napon a…..
Azért, mert valami teleshop, még nem feltétlenül kéne átverésnek lennie, de pórul járt naív ügyfelünk mégis valami hasonlóba futott bele. A megrendelését augusztusban küldte el a cégnek, akik azóta sem szállították ki neki a felfújható matracot, ezzel tökéletes indokot adva…..
Mit érdemel az a júzer, aki nem tiltja le a felugró hirdetésoldalakat? A magyar és a külföldi internetet exponenciális iramban szennyező Celldorado "ingyenes SMS-játékát egy N97-ért"! Naiv ügyfél ki tudja milyen tudatmódosult állapotban szopta be és rendelte meg tudta…..
Avagy megvan a gombhoz a kabát. Elérkezett az idő, mikoris lakatosom végzett az egyéb operációkkal a Halálosztón és nekiugrott az AMG widebody conversion-nek. Ki van cserélve a komplett hátfal, a hátsó szélvédőkeret, a csomagtartó alja mindkét oldalt komplett. Visszakerült a…..
Anulu 2009.10.05 08:36:51
@Dagiszabi:
Nem vetem meg. :D
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..
Heccelésből teszem be Balázs levelét, aki elmeséli, mi történt a minap, amikor a Waitrose lánc egyik szupermarketjében váratlanul hosszú sor alakult ki a kasszák előtt. Annyit segítek, hogy nem nevették ki a vásárlókat, nem tettek rájuk félhangosan megjegyzéseket, és nem is…..
Extrém, sőt perverz oktatási szituáción ábrándozik Szekértábor: a BKV tanul a MÁV-tól. Azaz tanulhatna, mert olvasónk végre talált egy közlekedési céget, amelyik még a MÁV-nál is érzéketlenebb arra  furcsa tényre, hogy úgynevezett ügyfelei vannak, akiknek a kedvében…..
Imádták a kommentelők a Féllábú buszvezető a lehúzós tévévetélkedőben című, két héttel ezelőtt élesített posztunkat, amiben Noranora elcsodálkozott, hogyan jöhetett ki páratlan megoldás - 773 - a "3 kislány utazik egy buszon Londonba. Mindegyikük kezében 4 kosár van,…..
Miss Artenek sikerült egy olyan 40 ezer forintos mobiltelefonba invesztálnia, amelyik negyedévente elromlik a nyitogatástól, így évente +40 rugó lenne a fenntartása: Szomorúan kellett tapasztalnom, hogy a fogyasztó csak addig érdekes, amíg fizet. Nem vagyok naív, tudtam én ezt,…..
Anulu 2009.10.02 11:30:15
Norah fantasztikus lelete a fenti szabadkézi hirdetés Dömsödről. A cucc első olvasásra elég vicces, de az olvasó joggal kérdezheti, hogy mire föl ez a mindenidőközés. Hát arra föl, hogy ha jobban megnézi az ember a táblát, úgy tűnik, mintha valami kosz vagy árnyék lenne az…..
Kevés jobb, előremutatóbb autó létezik ma a Priusnál, mindenki imádja, akinek esze van. A szívvel bírók többsége is általában szereti. Nem adócsaló-hibrid, nem ímmel-ámmal hibrid, mint az Insight, ez a real job, a Hibridnirvána 2009-ben. De, ámbátor, és mindazonáltal a Toyota…..
Az utóbbi időben az emelt díjas számokkal variáló csalók kifejezetten megtáltosodtak és egészen frappáns módszerekhez folyamodtak. Peti a fenti kamu hírlevelet az Extreme Digital nevében kapta, akik viszont a honlapjukon tájékoztatnak mindenkit, hogy  semmi közük a…..
Milán levele megmutatja, milyen az, ha egy áruház jól hangzó pontgyűjtő akciót indít, csak éppen nem szervezi meg rendesen, így a pozitív hatás helyett lesz egy rakás dühös vevője. Érdekes esetről számolhatok be nektek. Családunk belevágott a nyáron a Tesco és a Tefal…..
Rég volt "elcseszett akciós ártábla" műfajú posztunk, úgyhogy íme Peter lövése a csömöri Decathlonból. A tábla egyébként azt jelzi, hogy a Decathlon megitta az igazságszérumot, és ahelyett, hogy a szokásos "7990 5990" képletet alkalmazta volna, őszintén…..
Anulu 2009.10.01 10:33:52
A trágár népművészet Örkény Istvánhoz méltó remeke a csepeli kacatárus üzenete egy balfácán betörőhöz. Ritka, de nem példátlan a backdoor műfajban a bűnözőkkel való kommunikáció. Életem egyik első backdoorját az osztálytársamék halásztelki bungijában láttam, vagyis…..
Anulu 2009.10.01 10:30:37
A Shellnek megint olyan akciója van, hogy a Smartkártya-tulajok tankolás után dönthetnek: pontot szeretnének feliratni, vagy kisebb számlát fizetni. AB ezt nem tudta, a kasszás nem figyelmeztette, hanem kifizettette a pénzárgépben megjelenő teljes összeget. AB, miután megkapta a…..
Dávid egy olyan 37 ezres plusz tételt fedezett fel a gázszámláján, amire nem volt magyarázat, így felhívta az ügyfélszolgálatot. Itt egy mondatába került, hogy ne kelljen kifizetnie, de most kivételesen nem öröm, hogy ennyivel megúszta. Ugyanis ezek szerint tisztában vannak azzal,…..
Anulu 2009.10.01 09:46:31
Úgy látszik elszaporodtak a telefonon zaklató spammerek. Legutóbb kamu nyereményjátékkal csábított a robot, de ennél rafkósabb, amikor egy csengetés után bont, hátha visszahívja naiv kiváncsi ügyfél. Kristóf felhívta:Békésen üldögélek a gépemnél, előttem a mobilom, amely…..
Nem akarok demagógabbnak látszani a szükségesnél, de abban talán az olvasók túlnyomó többsége egyetért, hogy egy önkormányzat kertvárosi övezetben csak és kizárólag amiatt jelölhet ki fizetős parkolási övezetet, hogy valaki ebből pénzt lophasson. A II. kerületi…..