Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T7

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Az ülőmunka jó szék nélkül öngyilkosság, jól tudja ezt Viktor gondoskodó barátnője is. Épp ezért meglepte Viktort egy jó kis irodaszékkel, ami sajnos pár hét után magától leliftezett. Szerviz széket rendbe hoz, szék hazakerül, Viktor örül. Szék újra leereszt. A sztori végén meg kiderül,…..
Szocialista járgányok különkiadás! 1954. Belaz-525 szovjet troliteherautó...
T7 2015.10.19 09:38:17
Ismét egy olyan témához érkeztünk, ami nagy vitákra adhat okot, hiszen Gáborban is ott a gyanú, hogy az általa támasztott két verzión túl egy harmadik lehet a helyes megoldás. Kinek van igaza és miért? Legelőször Budapesten a Nádasdy és a Vas Gereben utca kereszteződésében…..
Gáborhoz hasonló halálközeli élménye bárkinek lehet egy magyarországi autópályán, hiszen a tapasztalatok azt mutatják, hogy a közlekedők egy része még mindig úgy hiszi, halhatatlan testet kapott és terminátor módjára közlekedik. Január 27-én, kedden reggel 9 körül mentem…..
autózz! Kerékbilincs papírból 2009.03.16 14:03:00
Jobban szeretjük, ha amikor valaki küld nekünk valami érdekes fotót, akkor mellékel hozzá némi véleményt, körülményleírást, magyarázatot, ámde Boylepke néhány képe a különösen szűkszavú levél ellenére mindenképpen kiérdemelt magának egy posztot. Leleményes megoldás a…..
T7 2009.03.16 14:15:25
@trixilw: Vagy kihívja a közterületeseket, hogy szedjék le. :D
Tothos rövidke posztjában arra keresi a választ, hogy mért nem lehet egy kis sáv rendezgetéssel megreformálni a közlekedést. Ti mit gondoltok, jó ötletet adott levélírónk, vagy a jelenlegi helyzet a lehető legjobb verzió? Az M3-on az M0 után befelé a sávok helyzete a következő:…..
T7 2009.02.20 15:04:46
@Cyric_: A belső sávban?
Összehozza az autósokat a hó, én legalábbis ma reggel munkába indulás előtt egész jót beszélgettem hósöprés és jégkaparás közben valakivel, aki egy műanyag vakaróizével próbálta a tízcentis havat eltávolítani az autója tetejéről és felajánlottam neki a kefét. Vanek…..
T7 2009.02.18 11:01:02
@lotht: Csak tippelek, mert szerencsére ilyet soha nem kellett csinálnom: a raktérből a ponyvát megemelve biztos le lehet lökni a hó nagy részét. Dobozos jellegűnél max. ha felmásznak rá, esetleg kamionmosó, de ezt szerintem kizárt, hogy valaki is alkalmazza.
Gyuri egy nemrégiben megjelent cikk kapcsán gondolta úgy, hogy ideje megosztania a gondolatait az esettel kapcsolatban. Ti mit gondoltok, hibáztatható-e a baleset miatt az anya, aki csak gyermeke biztonásgára próbált ügyelni? Hasonló helyzetben felelősségre vonható-e a gyártó?…..
T7 2009.02.17 10:02:51
T7 2009.02.17 21:41:58
@Nyomek: Feltételezem, hogy nem vagy valójában annyira korlátolt, mint mutatod magad, csak polgárpukkasztásból vizelsz széllel szemben.

Viszont, ha egy kicsit számolgatuk, nagyvonalúan persze.Ha én veszek egy új ülést, használom 3 évig majd eladom féláron, amit te megveszel, majd 3 év múlva gyakorlatilag nem fogsz kapni érte semmit. Akkor ki mennyit költött rá végeredményben? Csak annyi a különbség, hogy én veszek egy garanciális, biztosan balesetmentes ülést, te pedig lutrizol. Vagy kapsz egy tényleg jót, megúszhatod olcsón a gyerekülést vagy esetleg veszel egy már balesetest és talán nem nálad fog -ugyancsak balesetben- eltörni.
Én nem fogom pár tízezer forintért azt megélni, hogy a gyerek átrepül a két első ülés között.
A becsületesen közlekedők gyakran szenvednek hátrányt amiatt, hogy igyekeznek a szabályokat betartva előre haladni. Közben meg lehet szörnyülködni azon, hogy a kevésbé szabálytisztelők például a leállósávot használják a gyorsabb haladás érdekében, ami nem csak pofátlanság,…..
T7 2009.02.16 15:29:15
@Norbi: Hasonló rendszerbe futottam Portugáliában. Minden piros után be akartam hozni a lemaradást. Pár pirosig eltartott mire felfedeztem az összefüggést. :)
Nem lehet nagyon olcsó az ilyen méretű gumi, pedig muszáj lesz legalább kettőt beszereznie a lenti benzinfaló szörny tulajdonosának, ugyanis szabálytalan parkolás közben valahogy defektesek lettek az első kerekek. Szerintetek így kell ezt elintézni, jogosnak érzitek a megoldást,…..
autózz! Elég 25 köbcenti / fő? 2009.02.04 14:08:00
Hiányoltátok páran a motoros sztorikat, ez nyilván azért lehet, mert télen kevesebb őrült pattan nyeregbe, nincs szezonja a dolognak. Kivételek persze mindig akadnak. Onlydjz elmondása alapján a lenti képen látható robogó(cska) valószínűleg 50 köbcentis lehet, ami egy emberrel sem…..
Erőszakra éhes és vérre szomjas olvasóink most nyugodtan kattintsanak máshová, ez most nem az ő sztorijuk lesz. Péter ugyanis nem vert meg senkit, mi több, őt sem verte meg senki. Ellenben meglátott egy elcsapott baglyot a padkán gubbasztani, aki valószínűleg nem a gyalogosok…..
T7 2009.01.30 13:14:18
@Dövan: A4. Totál meglepődtem, mert miután végigolvastam a cikket a melóhelyen és megnéztem a linket, hazafelé pont belefutottam ebben a "tuning A4"-be. Kicsi a világ. :)
Újra és újra előkerül a téma, hogy sok autós fittyet hány a zebrára és főként az ott ácsingozó - esetenként már zebrán baktató - gyalogokra, és nem egyszer csak a puhatestűek életösztönén múlik, hogy nem történik nagyobb baj, az anyázást leszámítva. Akik pedig kétség…..
T7 2009.01.19 14:08:46
@Normális vagyok?: Nem az írta, hogy a Nyugati pu.-nál, hanem a Nyugari pu. környékén. Így nem feltétlen igaz a lámpás állításod.
T7 2009.01.19 15:20:16
@Lunitari: Ez csak akkor vicces, ha a szolis homlokát nyalod meg, majd visszafutsz a járdára és ráereszted a fegyelmező tapadókorongot. :D