Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rottenfield

74 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legutóbbi Callejon lemezt („Zombieactionhauptquartier”) - az utóbbi esztendő folyamán - finoman fogalmazva is rongyosra sikerült hallgatnom. Bár az áprilisban megjelenő „Videodormmal” még csak most barátkoztam össze, annyit már egészen biztosan…..
 Hali! Sajnálom mostanában nincs időm többre a talpalávalóknál :/   ..
 Az új Callejon odab@sz! Ja!   Callejon Kinder der Nacht (Official Video)Callejon [ANOTHER SONG + VIDEO ONLINE] | MySpace Music Videos..
Rottenfield 2010.02.18 20:24:24
 Ahoy! Az Attiláról már esett szó régebben. Nos, márciusban koncert Bécsben, nagyon filózok kimenjünk-e. Ez a videó viszont meggyőző erejű. Asszem. (Nem fix, de lehet lesz interjú ^^)   ..
UnderView Koncertajánló 2010.02.17 21:39:54
 Nézegetem az iwiwfalam, látom az egyik marha kedves baromarcú kinyomott egy linket és jópofának ható megjegyzésekkel igyekszik növelni a státuszát. Egye fene belementem a játékba, lássuk a medvét. A medve ez esetben Gaahlnak bizonyult. Itt lecsekkolhatjátok miről is…..
 Na de milyen albuma? Elöljáróban megsúgom: nem a legjobb ^^ ! Már maga az együttes neve és a lemez címe is beszédes, a minőség pedig... Fogalmazzunk úgy, hogy kásás! Egyetlen egy valami viszont nagyon értékes, mégpedig a dalszövegek! Ezek a rosszfiús nyolcvanas évek és ez…..
 Hali! Sokat agyaltam rajta melyik CD-n avagy DVD-n (adott esetben mindkettőn) megjelent lemezeket tudnék ajánlani nektek nyugodt szívvel. Végül három anyag mellett döntöttem: Az első - fiatal korom miatt - a Kai Hansen által vezetett Gamma Ray 2004-es "Skeletons In The…..
 Igen, ez is megtörtént, ám a hír koránt sem olyan jó, mint hihetnénk! A zenekar csupán négy kaliforniai buli elejéig állt újra össze. Fene! Repülőjegyre az adományokat kommentben ajánlhatjátok fel, köszi!Apróbetűs kérdés: Szerintetek is Live DVD szagú a…..
Tisztán emlékszem arra a pillanatra, amikor jó pár évvel ezelőtt egy giga metalcore torrent packben ráakadtam az ausztrál banda nevére. Előállt az a bizonyos: "tetszikanevük csekkoljukhátleőket" szituáció és bimbódzó kapcsolatunk azóta is tart, a többi pedig már…..
 Hali! A pénteki düreres Caran Padma buliról ajánlanék nektek egy videót, amiben Kennedy (fedőnevén: Hortobágyi Gábor) kollégám is résztvesz. Enjoy!   ..
Szépjóreggelt/délutánt/estét! Az imént hivatalosan is lepötyögtem kommunikációs szakdolgozatom első sorait. Megszállt a kisangyal  (vagy a kisördög ?) és végre tudom miről is kellene írnom. Legalább is azt hiszem... Mára eredetileg egy Dark Funeral lemezajánlót tervztem…..
 Ahoy!Ma tök véletlenül feltévedtem a Carana Padma myspace oldalára és majd kibökte a szemem az a "DOWNLOAD" felirattal ellátott gomb, ami új EP-jükhöz irányít át. Érdemes meghallgatni a muzsikát, ráadásul a múlt heti EXIT magazinban leírtakkal ellentétben nem…..
UnderView UnderView - megint(?)!!! 2010.01.26 21:55:48
Ahoy, Tisztelt, Pusztulás avagy ki mit szeretne azt válassza! Sokáig nem jelentkeztem semmiféle irománnyal, legalább is ide soha nem jutottak a dolgaim. Ennek több oka is van: meló (múltidő), suli, lustaság, na meg a nagybetűs élet (egyesek legalább is ezt mondják). Lényeg, ami…..
Kőkemény, technikás, fülbemászó, színvonalas mégis a végletekig pimasz és paraszt. Pár jelző abból a tucatnyiból, amiket bátran rányalhatnánk az új Lamb Of God albumra anélkül, hogy úgy istenigazából elragadtatnánk magunkat. A végkonklúziót előrevetítve: a…..
UnderView Turkáló - Dead by April 2009.09.16 15:40:38
A Dead by April legénysége 2007-ben izzította be a fémzene világ rájuk eső kohóját. Azóta túl vannak már egy demón, három kislemezen elérkezett tehát az idő egy nagylemez elkészítéséhez. Az Universal kiadóval a hátuk mögött - valljuk meg - nem volt túl nehéz dolga a svéd…..
A massachusettsi környék underground metál színterére bizony nyugodt szívvel rásüthetjük az „irigylésre méltó" kifejezést, hisz olyan bandák származtathatók innen, mint a Killswitch Engage, az Unearth vagy az All That Remains. Ehhez a hármas fogathoz köthető negyediknek…..
UnderView Kettő az egyben akció 2009.09.04 18:04:25
Hali!Már régen beígértem két interjút, nos mára el is készültek, így kettő az egyben akcióban már olvashatjátok is őket! Jó szórakázást!Five Finger Death PunchNemsokára itt az ideje az új Five Finger Death Punch korong megjelenésének. Gondoltuk ezen alkalomból felkeressük a…..
UnderView Turkáló - IWABO 2009.08.25 13:12:39
Idén már volt szerencsénk beszámolni egy ízben a louisianai grind-, deathcore formáció - még 2007-ben piacra dobott - bemutatkozó kislemezéről. Annak az írásnak a befejezésénél nagy reményekkel vártam a nyári friss lemezdömpinget, hisz többek között ekkorra lett beígérve az…..
UnderView Turkáló - C.O.F. 2009.07.18 22:15:25
http://www.youtube.com/watch?v=8Pd_etVZRC0..
Hail to All!Előljáróban kezdeném azzal, hogy a mai napi dalcsokrot Barbinak küldeném sok szeretettel szülinapja alkalmából! Mindenféle mellébeszélés nélkül következzék két vadiúj Five Finger Death Punch nóta ("Bulletproof", "Hard To See")és egy Hardcore…..
UnderView Turkáló - Endstille 2009.07.09 14:24:18
Ti mit vártok egy lemeztől abban az esetben, ha csak a következő információk állnak előzetesként rendelkezésetekre: A cucc címe „csábítót" jelent. Német bandáról van szó, akiktől közel sem áll távol a második világháború feelingje (pillantsatok kapásból a…..
A legendás progresszív metál alakulat a héten Budapestre is beugrott, hogy a magyar Dream fanok között is népszerűsítse új - „Black Clouds & Silver Linings" névre elkeresztelt - lemezét. A koncert előtt két órával sikerült elkapnom a banda egyik alapító tagját,…..
Hali!Vége a vizsgáknak, úgyhogy kössétek fel, következzék egy gyors frissitéses korszak..."úgylegyen"...Ez a mai nap életem egyik legfurcsább huszon x órája volt. Szarul folytatódott csak úgy, mint már egy hete tart folyamatosan...És akkor délben - amikor az ember…..