Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tilinka

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas káoszt okozott a főváros közlekedésében, hogy a tervezettől eltérően mégsem indult el ma reggel a 4-es metró már utasokat is szállító próbaüzeme Dél-Buda és a Kálvin tér között. Az első napon ugyanis hét szerelvény ki sem tudott állni a kocsiszínből, további…..
Tilinka 2009.09.22 13:12:02
Tilinka 2009.09.22 13:13:10
@spangol: Ha uncsi, akkor minek vagy itt? Nem kell elolvasni. Vagy kényszerít valaki?
Olvasónk Székesfehérvár felé szeretett volna utazni még hétfőn a Déli pályaudvarról. Két kijelzőre is az volt írva, hogy a 10-es vágányról indul a vonat, ezért több utastársával együtt felszállt és helyet foglalt. A vonatnak 17:43-kor kellett volna indulnia, ám csak ekkor…..
Tilinka 2009.08.26 11:10:01
@Jegkoko: A posztoló szerint a vonatra is az volt kiírva, hogy Székesfehérvárra megy. Ezért nyugodt szívvel felült rá, de időközben megváltoztatták az útirányt.
Az ártatlan megcsalás így változhat tízéves horrorsztorivá, amiben a férfi elveszíti mindenét a gyerektől az autóig, de soha nem lehet már boldog. Az utóbbi idők legkeményebb sztorija. Úgy döntöttem, leírom ezt a történetet, véleményeket várok, hogy mennyire vagyok hülye…..
Tilinka 2009.07.07 14:48:53
@nyünyőke: Teljesen egyetértek Veled. Azért vannak ilyen nők, mert van rá "igény". És ugye köztudott, hogy azzal lehet megtenni bizonyos dolgokat, aki hagyaj magát. Ez sajnos a posztoló gyengesége (és vaksága).
Olvasónkat a MÁV kalauza azért akarta megbüntetni, mert a szerdán, amikor ingyenes az IC pótjegy csak oda útra váltott pótjegyet, a visszaútra elfelejtette. Beismerte, hogy hibázott, de szerinte abszurd, hogy egy 0 forintos jegy hiánya miatt ezer, vagy 6 ezer forint büntetést kelljen…..
Információink szerint az RTL ma délelőtti sajtótájékoztatóján nagy durranásokat jelentenek be sorozatfronton: a visszatérő nagy kedvencek (Vészhelyzet, Grace klinika, Dr. Csont) mellett négy olyan sorozattal kedveskednek a műfaj kedvelőinek, amiket vétek lenne kihagyni. Bővebben a…..
Tilinka 2009.01.15 09:15:29
@cimpa: Az sem rossz, de szerintem a feliratos sorozat nem lenne túl népszerű.
Magyar ember nagy átlagban nem szeret feliratos filmet nézni... szal megölné a sorozatot a felirat.
Tilinka 2009.01.15 09:42:01
@petya.bacsi: :D mondjuk ebben is van valami, az ember vagy olvas, vagy nézi a filmet.. :D