Regisztráció Blogot indítok
Adatok
x0n3

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert ha nem, drasztikus változás állt be a korábbi kommunikációs stílhez képest. Ez volt régebben: Ez meg most: Meg ez is: A találatért Cadixnak vagyunk hálásak.  UPDATE: az RTL szerint nem törték fel az oldalt, akkor ez az új irány...
Előszó: Szeretném leszögezni, hogy minden jelenség alól, minden fotóstípusra nézve vannak kivételek, vannak, akik gyönyörű dolgokat csinálnak, de nem szeretném folyton odaírni, hogy "tisztelet a kivételnek", mert aki ezt az írást érti, aki ismeri a jelenséget, az pontosan tudja, ki kivétel, és ki…..
x0n3 2014.09.02 14:33:28
@Urban Gorilla: Én pl. amatőr vagyok, mégis van belső szűrőm és nyilvános csoportokban nem osztok meg szemetet. Privát fotós csoportokban, ahol tényleg a fejlődés a lényeg, oda feltöltök próbálkozásokat is, hogy átbeszéljük az irányt.
Az RTL II lerántotta a leplet a Való Világ 6 első adag beköltözőjéről, akik, micsoda meglepetés, hatan vannak. Igen, jól tetszett olvasni, az idei kiadásban nem lesz beszavazás, a csatorna a jelentkezők közül önkényesen válogatva állította össze a mezőnyt, majd meglátjuk,…..
Southfork festői látképét egy ótvar nagy fúrótorony színesíti, ahol a munka annyira megy, hogy csak azt látjuk, ahogy valaki éppen egy durva szövésű pokróc alatt szunyál, majd mire a nagyon intelligens számítógép pittyegni kezd, egyből felpattan és közli velünk tudatlan…..
x0n3 2012.08.30 19:08:48
@Eltévelyedés: Most miért kamuzol? Rebecca Sue Ellen nagyanyja, akit Doki küldött vissza a jövőből.
A Motorola nagyot szeretne dobni a második generációs tabletjével, a Xoom 2-vel. Legalábbis a hírek szerint ez lesz az első Ice Cream Sandwichet, az Android következő verzióját futtató tablet. Ez eddig oké, valakinek az elsőnek kell lennie és már a Honeycombnál is az elsők között…..
Az első gondolatom a vége főcím láttán az volt, hogy nagyon hosszú várakozásnak nézek elébe. Azt hiszem, sokan vagyunk így. Ezt a sorozatot elnézném még jó sokáig. A regényeket ugyan olvastam, de a film készítői egyértelműen hozzá tudtak tenni olvasmányélményemhez, s a…..
Kezdhetném itt a szokásos Facebook magasztalással, de a közösségi oldal már valóban annyira meghatározó lett sokunk életében, hogy erre talán nincsen szükség. Azonban ahogy növekszik a felhasználók száma, úgy ütközünk nap, mint nap idegesítő ismerősökbe, teljesen…..
x0n3 2011.02.18 22:30:07
Egy kedves kommentelőnknek köszönhetjük a nap képét: VV Anikó öltözködés közben nem figyelt oda az egyik mellbimbójára, ő viszont igen...
A megbízható jelzőt lassan epitheton ornanskét viselő DigiTimes szerint elég jól esély van arra, hogy a következő iPhone processzora már kétmagos lesz. Több jel is utal arra, hogy ilyen váltásra lehet számítani: egyrészt az intenzív grafikai számításokat igénylő játékok,…..
x0n3 2011.01.27 15:59:48
@kultúrpesszimista: régen ezt mondták az 3110-es nokiára is...
Nesze!szer Test-túra 2010.12.30 15:26:00
  A Google interaktív emberi anatómia oldala részletes betekintést enged testünkbe.A Google Lab újszerű test-túrát ajánl nem csak feltörekvő orvostanhallgatóknak, de minden – boncolási lehetőségtől megfosztott – nesze!szer olvasó számára, amely…..
Android Angry Birds retró 2010.12.13 23:25:00
A világon jelenleg tomboló Angry Birds mániát nézve csak idő kérdése volt, hogy mikor áll elő valaki nyolcbites verzióval. Sajnos a képek csak fake screenshotok, nincs hozzájuk játék, de így is nagyon jópofák. Külön vicces az 1992-es dátum, mégis milyen telefonon futhatott…..
  ..
x0n3 2010.09.26 18:01:09
@SándorSzabolcs: az nem kifejezés...
Amióta csak létezik a YouTube, mindig voltak olyan böngésző-kiegészítések, alkalmazások, melyek segítségével gyerekjáték volt mp3-ban lementeni egy adott YouTube-videó hangsávját. A Dirpy annyival tud többet, hogy regisztráció nélkül használható, instant transzkódolja a…..
Tegnap este jelentették be két igen nagy rajongótáborral bíró sorozat visszatérésének konkrét időpontját, örömködjünk együtt: A Lost hatodik, egyben záróévada 2010 február 2-án érkezik a tévébe, tehát már csak hetvennégyet kell aludni, és visszatér egyik kedvenc…..
x0n3 2009.11.20 13:25:16
@Bettie Page: adjál be petíciót, hogy igenis kezdjék el jövő7en adni... egy próbát megér :)
A tegnap esti baki után viszonylag hamar jött a meaculpázás, de szerintem ez csak enyhe kanosszajárásnak megy el, az igazi ruhamegszaggatás elmaradt. Biztos úgy van vele a csatorna, hogy a villámgyorsan eltávolított (aztán azóta visszatett) videó miatt nem is olyan nagy a baj, bár…..
Tetszenek még emlékezni a Z+ emlékezetes botrányára, amikor jókedvű és minden bizonnyal jó szándékú technikusok kiszivárogtatták azokat a videókat, amiken a tévé akkori üdvöskéi, köztük az azóta egész szép tévés karriert befutott Lilu meg Sebestyén Balázs illetve a…..
Az amerikai tévéakadémia a hagyományoknak megfelelően az idei díjkiosztón is óvatosan bánt a meglepetésekkel, így hiába kapott számos újonc jelölést az egyes kategóriákban, egy-két kivétel nélkül azok nyertek, akik tavaly, a legjobb reality-vetélkedőért járó szobrot pedig…..
A rossz hírrel és az Intercommal kezdjük a szeptemberi dvd-megjelenésekről szóló híreket: úgy tűnik, nemcsak az eredetileg augusztusra ígért 24 Redemption megjelenése csúszik, a jelenlegi állás szerint ugyanis a szeptemberre belengetett 7. évad sem szerepel az Intercom megjelenési…..
Nu, az előző részekben tisztáztuk az alapfelállást, összeszedtük a bandát, elloptunk egy kártyát, rájöttük, hogy ez csak egy a hatból, megismertünk egy bazinagy feka bérgyilkost, és megtudtuk, hogy T-bag még embert is képes enni. Ha mindez nem lenne elég, Michael…..
Nekünk Commodore 64-ünk volt, azt hiszem Ausztriából hozták a szüleim. A kazettás verzió volt, és nagyon irigyeltem azokat a barátaimat, akiknek floppyjuk is volt. Volt egy úgynevezett Turbó kiegészítője is, ezzel gyorsabb volt. Először a kicsi fekete-fehér Junoszty tévén…..
A SkipScreen egy ingyenes Firefox kiegészítő, ami megkímél az idegtépő várakozástól a fájlmegosztó oldalakon, mint a RapidShare, Zshare, MegaUpload, és a Sharebee. A letöltések azonnal indulnak majd és neked nem kell többet a hajadat tépni a bárgyú reklámok és az elpocsékolt…..
Információink szerint az RTL ma délelőtti sajtótájékoztatóján nagy durranásokat jelentenek be sorozatfronton: a visszatérő nagy kedvencek (Vészhelyzet, Grace klinika, Dr. Csont) mellett négy olyan sorozattal kedveskednek a műfaj kedvelőinek, amiket vétek lenne kihagyni. Bővebben a…..
x0n3 2009.01.15 08:48:41