Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fehéregér

7 bejegyzést írt és 503 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha április elseje lenne, talán úgy gondolnánk, ez az egész csak vicc. Kirskó Zoltán azonban tényleg beperelte a Marvelt azért, mert úgy gondolja, ellopták a Linda főcímdalát. Ha a Marvel nem lenne elég nagy falat egyedül is, Kirskó a FOX-ot, az Apple-t, a Disney-t és az Amazont is megtámadta, mert…..
fehéregér 2019.10.13 08:22:38
Mandiner blog Előre szóltunk 2016.04.26 09:01:00
Vendégszerzőink, Békés Márton és Böcskei Balázs esszéje „Minden elmozdult a helyéről s most mindennek új alapot kell vetnünk.” (Kassák Lajos: Az igaz költőkhöz)   „A nyolc az új hét” – ez nem a Népszínház Karnevál jelszava (bár azé is lehetne), hanem a Negyed7Negyed8 Fesztivál beharangozója. Ha…..
Dinamó Műhely Beépülve 2015.11.03 07:54:32
Nem akarok álszent lenni. Tényleg igyekeztem megérteni őket. De bezárult előttem a világuk. Igaziból nyitva se volt soha. Régebb óta bohóckodom a leszakadó középosztály bajaival. Hol Facebookon osztom a szomorú történeteket, hol szimpátiatüntetek mellettük, hol meg eljátszom,…..
  Imádok a Lidliben shoppingolni, és nem csak azért, mert a heti akcióknak köszönhetően minden alkalom igazi kaland, hiszen a bolt középen található kincses szigetekben mindig pompás új cuccokat lehet vadászni. Van itt minden Jézuskától géppuskáig, olyan jutányosan ráadásul,…..
Gutema Dávid a Magyar Képzőművészeti Egyetem negyedéves Intermédia szakos hallgatójának a Szatyor Galériában, Slideshow címmel megrendezett kiállítása a napjainkban mindennapossá vált társadalmi problémákat boncolgatja. „A vetített képek vonalainak összességéből egy…..
Pedig, talán, nem nekem kéne! Tegnap, sétáltam az Andrássy úton. Sütött a januári nap. Mentem, kávét venni a Nespressohoz. Már az Oktogonnál láttam, rendőrök kettesével sétálnak, a Nagymező utcánál is posztolt egy főtörzs és egy őrmester. Visszafelé tűnt fel, hogy a…..
Gyorsan bejárta a világhálót az a néhány kép, amelyeken Lázár János pózol, illetve mulat néhány arisztokrata, újgazdag, illetve csaknem ezer lelőtt fácán társaságában. Az esemény egy vadászat volt, a képeket a Facebookra kiposztoló egyik résztvevő szerint Lázár János…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
fehéregér 2012.10.07 11:04:39
@mfbill: okos, pontos látlelet. Kár, hogy elég kevesen gondolkoznak így, kár, hogy elég kevesen értékelik megfelelően a történteket. Annyi butaságot találni a kommentekben (nem csak itt), hogy öröm volt téged olvasni.....noha az általad vázolt kép cseppet sem örömteli. Sőt.
fehéregér 2012.10.07 11:07:44
@kuki123: te mekkora öntelt farok vagy, miközben alázni próbálod a "tanulatlanokat", dermesztő sötétség árad a soraidból. És, ha még egyszer leírja valaki, hogy "picsogni", azt megverem. Hülye.
 "a beavatkozás után sokkal jobb lesz” (Gíró-Szász - Frankenstein doktor) Mi az a Napóleon-konyak? -kérdezte a Kádár-korabeli népi bölcsesség.  Az az ital-hangzott a válasz-amit a magyar nép választott képviselői útján fogyaszt. Azaz ők isznak, te meg szívsz. A macskák…..
fehéregér 2012.10.07 06:50:43
@veracity: "Ha őszintén belegondolunk, jelenleg messze a legjobb választás a Fidesz. "

Egek! És én még azt gondoltam, hogy a Ionescu meg a Mrozek abszurd író, közben basszus, realitás, sőt..... tényleg orrszarva nőtt itt egy rakás embernek. Idézet az Orrszarvú írójától:
"Azt akartam bemutatni, hogy a kollektív őrület, a kollektív vakság közepette mennyi esélye marad az embernek, hogy lelkiismeretében megőrizzen némi igazságot" Máshol Ionescu azt mondja: „Az emberek egyszerre csak tűrik, hogy valami új vallás, tan, fanatizmus lerohanja őket... Ilyenkor valóságos szellemi mutációnak lehetünk tanúi... S amikor az ember többé már nem tudja megértetni magát velük, akkor az az érzése, mintha szörnyekkel állna szemben."

nos?
1934. szeptember 20-án született Rómában. Filmes pályafutását mindenki ismeri, Oscar- és Golden Globe-díjat is kapott érte, ezért ezt most nem részleteznénk. Sofia Villani Scicolone néven jött világra, édesanyja Romilda Villani volt, apja Riccardo Scicolone. Még a pocakban volt…..
Ami a kommunizmusban rossz volt, az nem feltétlenül csak a diktatúra miatt volt az. Teszem azt a természet és a környezet védelmére a fejlett nyugaton is nagy ívben tettek a háború utáni évtizedekben, de nekünk mégis a komcsik jutnak az eszünkbe, ha mondjuk Hanság…..
fehéregér 2012.09.21 09:05:23
@Gondolkodni Próbáló Birca:
Nagyon frusztrált lehetsz, hogy egy építészeti téma kapcsán is csak "komcsizni" tudsz (mondjuk gyaníthatóan elég felületes, és szinte kizárólag az előítéletességedhez társítható ismeretek alapján). Ha a család komcsi volt, és ezért a frusztráció (gyakori jelenség), próbálj már megbocsátani nekik, meglátod, mennyire megkönnyebbülsz majd. Egyébként kommunizmus nem volt Magyarországon, vicces vagy, ahogy rendre egy marxi bejegyzést lobogtatva próbálod ezt vitatni.
fehéregér 2012.09.21 09:15:35
@kewcheg: jó meglátás. Egyetértek... egy kivétellel, én nem tenném múlt időbe a dolgot, ha a szóhasználat változott is, az "elv" szerintem ugyanaz.
Örülünk, Vincent? Nevem: Senki 2012.09.20 15:56:15
Lelkesítő olvasmányra bukkantunk ezekben a pillanatokban. Illetve csak olvasmányrészletre, állítólag a Magyarországon világhírű filozófus, név szerint Lánczi András a Heti Válasz nevű hetiválaszban mondanivaló híján velünk foglalkozik: "Ki az a Vincent? A névtelenek senkik…..
Vendégszerzőnk, Szabó Tímea írása, a családon belüli erőszakról szóló parlamenti vitáról A tegnap esti családon belüli erőszakról szóló parlamenti vita nem azért volt a legalja, mert a Fidesz nem támogatta az önálló büntető tényállássá emelést. Ezt már korábban…..
Minősíthetetlen hangon beszéltek a lányommal („gyere be te hülye, nem érünk rá”), majd az asszisztens megragadta a karját és be akarta húzni és egy pofonnal fenyegette meg.ha tovább hisztizik. Tisztelt Praxis blog!   Friss történettel jelentkezek. gyakran olvasom…..
Csak ők lehettek, mert elképzelhetetlen, hogy ilyesmit valamely hivatásos szerv kiadjon a kezéből. Nem illik kritizálni más munkáját, főleg, ha az láthatóan a legjobb szándékkal készült, de amit a Blaha Lujza téren látni, az sajnos hervasztó. Nem a terület általános…..
Subba Radics Gigi 2012.08.28 14:36:17
..
fehéregér 2012.08.29 09:00:35
@egyszer élünk örökké: te szánalmas egysejtű, remélem nem szaporodsz.
Az ATV kamerája véletlenül rögzítette az esetet, sőt azt, ahogy maga Ferenczi mondja: „A mieink dobtak fejbe.” Az eset azért pikáns, mert a szélsőjobboldali média, és maga a sértett is körbehaknizta a médiát, ki nem mondva - illetve a szélsőjobboldali portálokon kimondva -…..
fehéregér 2012.08.08 11:06:32
@élesi: te vagy a rühes, idióta rasszista barom.
Ugye ez kereskedelem. Ha jobban megy, mint a parlamentes, a zsinagógás, a Hősök terés vagy a Tarlós-fejes, akkor a pucér nőset kell kirakni. Sőt valójában a pucér nőset bármilyen városban ki lehet rakni. Budapest és a szex kapcsolata persze azért köztudomásúan elég erős,…..
Sziasztok! Recepciósként dolgozom egy olyan helyen ami tulajdonképpen egy családi vállalkozás. Egyetlenegy váltótársam van a főnök icipici unokája aki egész nap a kisujját sem mozdítja tehát gyakorlatilag mondhatjuk h nincs váltótársam m az ő munkáját is én végzem.…..
fehéregér 2012.07.04 08:52:16
@TH: akit leugatsz, szinte az egyetlen normális hozzászóló. A többség hatalmas bunkó, tipikus mai magyar, aki a nyomorult helyzetben levőnek ugrik neki, helyesírásra, meg ilyenekre "okítja", és "köpőcsésze tisztításra " sem használná, mondjuk aki ezt írta, azt én alighanem egész nap szögbeverésre "használnám". Alig hiszem, hogy van még egy ilyen elb*szott nép, amelyik a saját nyomorultjain veri le a frusztrációját.
Filmdroid Sztriptíz a filmekben 2012.07.01 21:36:00
Channing Tatum és Matthew McConaughey minden kínálkozó alkalmat megragadtak filmes karrierjük során, hogy megmutassák izmaikat. Előszeretettel dobták le magukról ingeiket, ami után majd a csajok azonnal a szék alá folytak. A héten mutatták be Amerikában a Magic Mike-ot, amiben a két színész ismét…..