Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ITteddy

2 bejegyzést írt és 123 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy baj van csak a puncival. Soha nem lehet tudni, hogy titkon mi kerül bele... Ott van például a törülköző-szösz. Zuhanyozás után ugye puncit is kell törölni, és az ajkakra szinte minden alkalommal kerül szösz. Minél élénkebb színű a türcsi, annál nagyobb a veszély, hogy egy…..
Napi MaszturbáláSokk Kézrepisi 2012.06.11 14:24:00
Tudtam, hogy Gyerek se egy elveszett fajta, na de azt nem hittem volna, hogy ilyen korán kezni, különösen azt nem, hogy az apjával... Szóval Teddy megmutatta Gyereknek, hogyan kell a vécébe pisilni. Gyerek néhány pillanatig figyelgetett kedvesen, majd kihasználva, hogy az apja kezei…..
Napi MaszturbáláSokk Kiverjem? 2012.05.27 13:33:29
 Teddy túl szerény volt...Apa üzleti úton van egy messzi, ázsiai országban, és ha már ott van, gondolta kipróbálja a helyi specialitásokat......mint például a masszázst...Kellemes két órát töltött a hölgy karjai alatt, amikor is a hölgy Teddy ágyéka körül matatva…..
ITteddy 2012.05.30 17:27:53
@alisarboissay: ha valaki kivancsi az en verziomra is, annak megirom privatba :D
Tegnap jelent meg ez a zsinór, amitől mindenki szívrohamot kapott, ugye mi a franc kerül egy madzagban 50 dollárba? Az iFixit aztán szétkapta és kiderült: az, hogy ez nem egy kábel, hanem egy rendkívül összetett elektronikai metropolis. Hogy más ne mondjak, csipek vannak benne. Két…..
Azt már lehetett tudni egy ideje, hogy a Parlamentben népszerű az Apple tabletje, sok képviselő csak úgy a maga örömére vásárolt iPadet, Szájer József egyenesen a táblán írta az alkotmányt, valamint döntés született arról is, hogy a kormány tagjai helyettes államtitkári…..
Rengeteg helyen megírták, hogy XVI. Benedek pápa twittelni kezdett. Első rövid üzenete a következő volt: „Kedves Barátaim! Épp most indítottam el a News.va-t. Áldott legyen Jézus Krisztus Urunk! Imáimmal és áldásaimmal, Benedictus XVI” Arról azonban kevés hír esett,…..
ITteddy 2011.06.29 16:31:35
Korábban rendszerint irigykedve szemléltük azokat a tűzhöz közeli bloggereket, újságírókat, akik egy mobiltelefon kereskedelmi megjelenését megelőzően rátehették a kezüket valami újdonságra, pláne ha még be sem jelentették az adott kütyüt. A BerryBlog most belépett ebbe a…..
Mobiltelefon nélkül nem tudnék élni - egyre több ember szájából hangzik el ez a riasztó mondat, ami nyilván költői túlzás, de tény, hogy a mobilt ma már nehéz nélkülözni (pláne, ha egy BlackBerryről van szó). Nem csak azért, mert nélküle megszűnik a kapcsolati hálónk…..
A BerryBlog történetének első olvasói levele következik alant, amiben HGy ír nekünk arról, miért vásárolt BlackBerryt. A dolog pikantériája, hogy éppen egy iPhone-ról váltott, amiből nem kell messzemenő következtetéseket levonni - így döntött, mindenkinek szíve-joga ezeket a…..
ITteddy 2011.05.14 20:31:41
@drmosza2: ha levelezesre es telefonalasra szeretned hasznalni akkor a bold tokeletes valasztas lehet, ha inkabb jatekra es netezesre akkor van jobb valasztas is mint bb vagy nokia...szerintem
Aki megélte az OS5-OS6 váltást a BlackBerry platformon, többnyire hajlamos egyetérteni azzal, hogy a RIM gyakorlatilag minden szempontból továbbfejlesztette, használhatóbbá tette az operációs rendszert, és a kezelőfelületet. Egyetlen funkciót kivéve, ez pedig nem más, mint az…..
ITteddy 2011.05.12 22:40:36
A keddi napot heti BB-celebünkkel kezdjük, akivel történetesen minden napot kezdeni kéne, olyannyira, hogy egyenesen hatóságilag elő kéne írni, hogy Hayden Panettiere minden nap feltűnjön a képernyőn (legyen szó tévéről, monitorról, vagy a telefon LCD-jéről). A Hősök című…..
Érdekes fiaskóra derítettek fényt a korai PlayBook-tulajdonosok a legújabb, 1.0.3-as rendszerszoftver telepítése után: többen jelezték, hogy a tabletjük akkumulátora a megszokottnál jóval gyorsabban lemerül a frissítés után. Persze az efféle panaszokat nem árt fenntartásokkal…..
Gyakorlatilag megválasztása óta köztudott, hogy a világ legbefolyásosabb politikusának is BlackBerryje van, alighanem pusztán ettől a ténytől a RIM szerzett pár millió új ügyfelet a tengerentúlon. Az alant látható kép tanúsága szerint azonban az elnök sajnos nem vigyáz…..
A BlackBerry World tegnapi keynote-jának kétségtelenül legérdekesebb momentuma volt, amikor Steve Ballmer, a Microsoft elnök-vezérigazgatója egyszer csak megjelent a színpadon, és átvette a szót Mike Lazaridistől. Abban a pillanatban alighanem minden jóérzésű BlackBerry-tulaj előtt…..
ITteddy 2011.05.04 11:58:21
@version: kifejtenéd bővebben?
Az a rossz az előzetesen kiszivárgott információkban, hogy mire a hivatalos bejelentés aktuálissá válik, jóformán már semmi érdekeset nem lehet elmondani az adott termékről/információról. Legfeljebb annyit, hogy igen, tényleg lesz, mindenkinek igaza volt, annak is, akit korábban…..
Az okostelefonokon futó chatklienseknek köszönhetően vége az aranytojást tojó tyúkot jelentő SMS-nek a legtöbb szolgáltatónál, legalábbis ezt jósolja egy angol piacelemző cég. Éppen ideje volt, a mobilcégeknek gyakorlatilag semmibe sem kerülő rövid szöveges üzenetért jobb…..
ITteddy 2011.04.26 12:54:31
@batt001: mivel a "fiatalabb korosztály" használja inkább az SMSt, nem lennék meglepve, ha néhány éven belül jelentősen csökkenne a forgalma. mint ahogyan te is megjegyezted, mind okostelefonnal szaladgál...
BerryBlog A PlayBook védőbeszéde 2011.04.15 10:22:00
Ahogy arról tegnap beszámoltunk, egymás után érkeznek a PlayBook tesztek a tengerentúlról, melyekben az alapvetően pozitív megközelítés mellett több kritika is megfogalmazódik a RIM tabletjével kapcsolatban. Ezekkel a kritikákkal szembesítette a Bloomberg bájos riportere Jim…..
ITteddy 2011.04.15 12:57:50
Hat hetes gyerekemet egyiptomi nyaralásra cserélném.....
Napi MaszturbáláSokk Foshegyek 2011.01.26 14:44:35
 ...és a vacsorából hazatérve Teddy belenyúlt Gyerek szaros rugdalózójába, mert a félhomályban azt hitte, csak pisi...Ez konkrétan úgy kezdődött, hogy mivel én kurvajó szerelésben voltam és Teddy feltétlenül akart néhány MILF fotót rólam meg Gyerekről, szóval felvettem…..
Napi MaszturbáláSokk Beszarás! 2011.01.06 17:26:49
Rájöttem, hogy a gyerekkel kicsit foglalkozni kell, hogy lehetőleg a pelenkában végezze el a dolgait...Ez mindjárt az első itthoni napon tudatosult bennem, amikor is Babó telibekakálta a pelenkázóasztalt, miután én nagy lelkesen lefejtettem róla a használt - és amúgy szintén szaros…..
ITteddy 2011.01.07 15:54:49
@Gombóc_Artúr: A vegak illatosabbat szarnak?
ITteddy 2011.01.07 16:03:31
@Gombóc_Artúr: tiszta szerencse, hogy nalunk Helen a pelenka felelos :D
"Helen mobiljára néhány kép a farkamról..." Best of Teddy rovatunk következik: Helen olyan jó kis szögből fényképezte le anyósomék kertjét, hogy rá se ismertem. El is kértem a mobilját, hogy én meg majd a farkam hegyéről csinálok pár szépiával készült…..
Díszkivilágításban nem szeretem, ha a kocsi első ülésén cicimasszázst kapok...Helen szivatása rovatunk következik: Talán ötödik randin lehettünk Teddyvel, amikor is kedvünk támadt egy kis didkógyötrésre, jobb híján a kocsiban. Persze a Kedves hova máshová vihetett…..
ITteddy 2010.10.18 13:01:19
@Enchantée: ugorj be egyszer hozzánk... :)
Mondom Teddynek, hogy még mielőtt megfoganna, találjuk ki, mi legyen a gyerek neve...   Helen szivatása rovatunk következik: ...nehogy úgy járjunk, mint anyámék az öcsémmel, aki a születése pillanatáig Zsófinak készült és a szülőszoba előtt, két vajúdás között…..
Kedves mulatság anyóssal ismerkedni... Laza mama: Első ránézésre ő tűnik a legjobb választásnak, aztán miután kiderül, hogy vele ellentétben Te külön mosod a színes és a fehér ruhákat, akkor kicsit gondolkodóba esel, hogy a nyári szünetben rábízd-e az…..