Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wiiccard

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki Magyarországon online vásárol, az 8 napon belül bármiféle indoklás nélkül visszaküldheti a megvett árut, aminek az árát a kereskedő köteles visszafizetni. Nincs tehát mérlegelés, a cuccot ki lehet bontani, lehet használni is, sőt az sem törvényi feltétel, hogy az eredeti…..
 Már beszéltünk róla, hogy a forex-re, azaz a devizapiacra-devizatőzsdére mi traderek elektronikus brókereken keresztül tudunk felcsatlakozni és kereskedési megbízásokat adni.Ezek a brókerek keresnek rajtunk. Elméletileg két módon kereshetnének, egyik a spread, tehát a vételi…..
wiiccard 2009.01.22 11:23:48
@raptor_:
De azért jól értem, hogy nem volt SL beállítva? ;)

No a tegnapi naphoz nekem is van storym. Ugyanaz: USD/JPY.

Elkezd zuhanni, de arról lemaradtam. Aztán amikor lelassult az esés, akkor az (általam vélt) támasznál: LONG, BUY. /Majd jól visszatesztel/

De nem tette.

És jött a kezdők hibája: zuhan tovább, én "Hülye" a stop losst elkezdtem leráncigálni... "majd megáll az" gondoltam..aztán ..-30$... megáll az..-50$... -80$ én most már ki nem szállok belőle ez már visszapattan... éshát, -200$-nál "sírva" zártam a pozit.

Szerencsére sok dolgom volt az irodában, így elkaptam a 17:30 utáni rally-t, így este 8-kor még így is pozitivban zártam.

S ha jól számoltam, és valaki elkapta az esést és aztán a rallyt, akkor 4 óra alatt abszolválhatta a tőkéje 140%-át.

Az el kelle mondani, hogy bár a rallyt - biztosra menve - kis skalpolgatásokkal abszolváltam, és az Oanda bizony mindvégig korrekt volt.

wiiccard 2009.01.22 11:24:23
@WikFx:
Engem is érdekelne miért rugtak ki! :(