Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Notram Dávid

29 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap Dwain Chambers, akit ugye eltiltottak két évre dopping miatt, megnyerte a 60 méteres síkfutást a fedett pályás EB-n. a dolog érdekessége, hogy míg korábban, amikor az egész Balco-labor kémiai háttere mögötte állt, csupán 6,55-re volt képes a távon. A 30 éves sprinter…..
A válság óta sok Economist-cikket átvett a magyar sajtó, de a legutóbbi drogos melléklet valahogy nem jutott el a tudatukig. Fura, pedig az összes drog legalizációjára szólítanak fel. Alcíme: a tiltás megbukott, a legalizáció a legkevésbé káros. Igaz, ezt mondták 20 éve is, de…..
Kétségbeejtővé vált a helyzet, nincs már egy ép nadrágom, amit felvehetnék. Legutóbb például a CIB Bank miatt búcsúzhattam el egy remekbe szabott darabtól, a csudás jubileumi kötvénykibocsátásuk miatt ugyanis megint kinyílt a bicska a zsebemben. Nem elég, hogy a bank frankón…..
Sergio Romero argentin szappanopera sztár az AZ Alkmaar kapusa egy elvesztett kupameccs után olyan erővel ütött a falba, hogy eltört a keze. Szép volt csökkent elméjű focista barátunk! Az Alkmaar magasan vezeti az Ere Divisie-t, emellett jó látni, hogy a kupasorozatra is ekkora…..
Tegnap hallgatom a rádiót és a sporthírek között bemondják, hogy Asafa Powell 10.23-at futott Melbournben. Gondoltam rosszul hallok, biztos 10.03 volt az. Mint kiderült tévedtem, ma írásban is láttam, hogy annyit futott a korábbi világcsúcstartó, mint a magyar rekord plusz másfél…..
Ígérem leállok a kosaras hírekkel, de emellett nem tudtam elmenni szó nélkül. A Mizó-Pécs 113:20-ra verte a Savaria BC-Szombathely csapatát a női NB I-ben. Ráadásul itt még nincs vége, a harmadik negyedben 0, azaz nulla pontot dobott a szombathelyi gárda. Lányok, hát mit mondjak,…..
A 77,777.77 dolláros retró dobás. Utána valószínű el is költötték a pénzt a tag pszichiátriai kezelésére, amikor másnap is ugrándozva ment dolgozni. Az utolsó ember, akire emlékszem és ezt a technikát alkalmazta Rick Barry volt, aki mindmáig a leghatékonyabb büntetődobó az…..
Tornából Felmentve AZ ELZÁRÁS 2009.02.27 09:28:00
Az amerikai egyetemi kosárlabda nem annyira népszerű itthon, mint az NBA, de a Duke-ról azért talán van aki már hallott. Mike Kryzzsev$z#@kyyyy a fenti képeken csibéjéért aggódó tyúkanyó edzőről biztosan, őt a Team USA edzőjeként ismerhettük meg a legutóbbi VB-n és olimpián.…..
Mark Selby a Welsh Open-en, játszma közben kapott idézést volt menedzserétől, aki mintegy 14,000 fontot követel rajta. Azért szerencséje van George Bamby-nak, hogy profi bokszolókat nem menedzsel. Megnézném mi történne, ha a negyedik és ötödik menet között akarna valaki átadni…..
A volt horvát szövetségi kapitányt, Zlatko Kranjcart részegeskedés miatt kirúgra a Dinamo Zagreb. „Minden nap részegen jött tréningre” – mondta a menesztés okáról a klubelnök Zvonko Zubak a horvát újságoknak. Akkor telt be a pohár, amikor egy idegenbeli…..
Hallottunk már itthon is horror mobilnet roaming történetekről, de Wayne Burdick és az AT&T messze viszi a pálmát. Miamiban mobilnet és slingbox segítségével nézte a Chicago Bears - Detroit Lions meccset mintegy két és fél órán át mielőtt hajóra szállt. Wayne csapata a -…..
Hallottátok a koppanást? Ilyenkor szerencsésnek érzem magam, hogy az eszem nagy részét már elsöröztem. A sisak meg buziknak való!..
Fülöp Marci hétvégi remek teljesítménye mellett apja filmszerepe miatt került be nemrégiben az angol sajtóba. Fülöp Ferenc, az MTK volt klubigazgatója, a Menekülés a győzelembe című focis-háborús filben a rosszfiúk középcsatáraként két gólt lőtt Sylvester Stalone-nak. Az…..
Igen, köszönjük, a felvételt továbbítjuk a FILA-nak. Ha már birkóznak nők, annak valahogy így kéne kinéznie (persze a hosszúhajú pontlevonással indít, mert mellesleg nem elég tehetséges). És nem így: ..
Ébresszetek fel, ha megynertük a Bajnokok Ligáját.Ezt a képet nem lehet überelni. Mourinho az egyetlen edző, aki még úgy is nyer, ha átalussza cspata meccsét. A kérdés már csak az, hogy miről álmodhat? A dirtytackle szerint arról, hogy Abramovics könyörög neki, hogy térjen…..
A híres Arany-alak XXI. századi rokona nem épp egy dalia (jobbra)Volt egyszer egy magyar nemes, úgy hívták, hogy Toldi Miklós. Tucatjával csapkodta agyon az ellent, hol pusztakézzel, hol malomkővel. Van egy magyar bunyós, és nevét leszámítva semmiben sem ütött híres elődjére.…..
Az index is megírta, hogy a Clippers csúnyán kikapott a Sunstól (100:140) kedden. Ami kimaradt a tudosításból az az, hogy ehhez nagyban hozzájárult Zach Randolph kidobása a meccsről. Történt az első negyedben, hogy a Clippers bedobója "ellökte" magától Louis…..
A kezi.hu értesülései szerint Kindl Gabriellát honosítja a montenegrói válogatott. A hír kommenetlői eléggé fel vannak háborodva, és megkérdőjelezik Kindl hazafiságát, stb. Nekik a következőket mondanám: Carlos Perez, Nikola Eklemovics, Nenad Puljezevics, Bojana Radulovics, Irina…..
A franciák máris megtalálták a következő Zinedine Zidane-t. Ha nem is a futball szakértők, de a média biztosan. Madin Mohamed fenti felvételei bejárták a francia sajtót, a hatévest ki is kiáltották Zizu utódjának. Ha a jóslatok/vágyálmok igaznak bizonyulnának, még akkor is…..
Tegye fel a kezét, aki követni tudja kedvenc alsódnadrág modellünk kölcsönadási/átigazolási mizériáját! Gondoltam, mert én is elvesztem a nyilatkozatok, ajánlatok és határidők kavalkádjában. Az AC Milan előbb március 9-ig kölcsönvette Beckham-et, aki közölte, hogy ott…..
A képen látható Sarah Blewden-től megtagadta a britt amatőr bokszövetség a versenyengedélyt, arra hivatkozva, hogy a mellimplantátumok növelik a sport egészségügyi kockázatát. A 25 éves volt modell két éve kezdett bokszolni, és miután "felfedezte természetes…..
A kínaiak már a spájzban vannak. Mi sem jelzi ezt jobban annál, ahogy kitoltak az Adidas-szal. A német sportszegyártó és az orosz atélétikai szövetség nemrégiben kötött megállapodást. Talán nem kell mondani, hogy az ruszki szövetség legnagyobb vonzereje a fenti képen látható -…..
Kifejezéstelen, bamba fejet vágok kötött pulcsiban, mert az olyan művészi. Vagy mi.Amúgy engem rohadtul idegesít, hogy Yao Mingnek bérelt helye van az Nyugati csapat kezdőötösében. Nem rossz játékos, de messze nem a két legjobb center egyike az NBA-ben. Ha nem lenne milliárdnyi kis…..
Nate "Steroid" Robinson megnyerte a zsákolóversenyt, már megint. Akér lelkes is lehetnék, hogy a 170-kevés centis játékos 2006 után ismét az NBA legjobb zsákolójának bizonyult, azonban egyrészt Nate Robinson egy ellenszenves kis agresszív fasz, másrészt messze nem a…..
Nem tudom kit mennyire érdekel a néger kézilabda, de nem is nagyon izgat, mert engem szórakoztat. Egyik kedvenc játékosomat, Shawn Marion-t másodszor cserélték rövid időn belül el egy O'Neal-ért. Előbb a Suns küldte Miamiba Shaq-ért, most pedig a Miami vált meg tőle a torontói…..