Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TTTA

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lelketlen szolgáltatókon edzett primitív homárszívünk is megremegett két gyermelyi asszony levelét olvasva, akik borzalmas körülmények között kénytelenek napi 80 kilométert utazni. A zsámbéki medencében járatokat üzemeltető Kontakt-Busz Kft járműveinek néha meg kell állniuk,…..
TTTA 2009.01.22 20:24:08
Igen, mint látom mindenkinek ugyan azt a választ írták.
Hisz szegény ügyintéző mi a csodát tehetne. A valósat nem írhatja meg mert neki is szüksége van fizetésre.

Már olvastátok hisz másnak is ez az üzenet érkezett:
Köszönjük bejelentését. Nagyon sajnáljuk, hogy utazásai során kellemetlen tapasztalatokat szerzett.

Társaságunk kiemelkedő hangsúlyt fektet az alvállalkozók által üzemeltett járművek megfelelő műszaki állapotára, felszereltségére is, melyet rendszeresen ellenőrzünk, az esetleges hiányosságok megszüntetésére azonnali intézkedéseket teszünk.

A King Long XMQ 6121G típusú autóbuszok közül 99 db végez szolgáltatást a VOLÁNBUSZ Zrt. részére. Az említett járműveket 2008. júniusa óta közlekedtetjük. A tavalyi év novemberétől érkező – fűtéssel kapcsolatos – reklamációk kapcsán, alvállalkozónk intézkedéseket tett a probléma kiküszöbölésére, extra ventillátoros hőcserélőkkel látja el a buszokat. A 99 autóbuszból eddig 32 busz átalakítása történt meg, a hőcserélők beszerelése ütemezetten – hetente 8-10 jármű – folyik, így a teljes autóbusz állomány átalakítása várhatóan február közepére, végére befejeződik, addig is szíves türelmét és megértését kérjük

A történtekért szíves elnézését kérjük! Bízunk benne, hogy az intézkedések eredményeképpen a későbbiekben megelégedéssel tudja igénybe venni szolgáltatásainkat.


Budapest, 2009. január 22.

Üdvözlettel:

Kommunikációs iroda
Volánbusz Zrt.


Már nagyon kicsi nekem is a türelmem, hogy fáradtan átfagyva érek haza.

De mint látom igazából semmit nem tehetünk.
Kicsit elszomorító!!!
TTTA 2009.01.14 23:33:35
@CssC: ha megakarok írni bármit azt megteszem én magamtól is