Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chat Géza

992 bejegyzést írt és 675 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harry Potter magyar hagnja már 29 napja narrálja ezt a fost műsort, de még mindig nem tudja megunni a hajnali napsütésben teraszon pucsító párkereső punettik látványát. Ezt ő maga mondja így, jó, nem pont ezekkel a szavakkal. Mindegy, nézzük is meg, de veszettül hirtelen, hogy milyen nagy szerelmek…..
Luna megérkezése volt a  nullás lisztbe való reccsenős belefingás: a titkosnak szánt, majd hangosan felolvasott üzenetekből kiderült, hogy Tícián szeme csillogni kezdett, amikor Pumped Gabo volt nője betoppant. Véletlen? esetleg hirtelen kijött allergiás reakció? Aligha, ez itt olyan csillogás, ami…..
A szétfolyt csöcsű Izom Tibi szívecske formájúra vágja a sonkát, az akciós trappista sajtot, meg a ciprusi sága füstli virslit, amit reggeliként szervíroz is a pudvás seggű plasztik csajok és gyúrós józsik által hupákosra ült napozóágyon. És, ha azt hinnénk, hogy ez ide, a Szerelem Szigetére, a…..
Előre szólok, hogy nem a tegnapi adás volt minden idők legizgalmasabbika. Konkrétan úgy éreztem magam a nézése közben, mintha egy hétről hétre épülő igen fasza sorozatnak egy kivattázott, filler epizódját néztem volna, mint mondjuk a The Walking Deadnél a Glenn fejének szétverése után következő 15…..
Az utolsó hét a villában pont olyan, mint az utolsó hét a suliban. Már minden dolgozat ki lett javítva, aki kétesre állt, az már kikönyörögte, hogy felelhessen a jobb jegyért, matekon, hittanon (katolikus suliba jártam, az Isten szerelmére), magyaron már csak a Mátrix-trilógiát nézzük, egyedül a…..
Chat Géza 2019.02.12 14:20:10
@Sendmailto: A csávó megemlítette a kiválasztáskor, hogy szólt nekik háromszor a nagy testvér a nyomoronc like kitűző miatt. (amit nem értek, hogy miért nem maradhatott a villában.)
A párbaj előtti napi wellness programon Reni megmeditálja a Szív Hídjai Felekezet tagjait. Adri úgy elengedi magát, hogy egyből bekönnyezik. Greg is lemegy alfába, de úgy, hogy épp csak a záróizmai nem mentek át totális nirvánába. Zsu, mert ő is ott volt a szeánszon, inkább elpoénkodta az egészet.…..
Van ez a hülye feladat, hogy párban állva kell nevelniük egy-egy tojást a lakóknak, mintha mindegyikük gyakorló szefós lenne. A feladatnak megfelelően most családi portré készítés van soron. A nettó ki a faszt érdekel szegmensben Adri megmossa a tojás kis kukikáját, Reni és Kebab megállás és agy…..
Chat Géza 2019.01.29 20:14:08
Nem tudom más hogy van ezzel, de szerintem elfáradt ez az évad. Szerintem nem is szabadna 80 napnál tovább tartania egy ilyen beköltözős realitynek. Nézem ezeket az embereket, és látom rajtuk, hogy totál rottyon vannak. Reni eddig se volt teljesen százas, de a mai/tegnapi adásban a szokásosnál is…..
Eddig voltam táppénzen, szabin és rokkantnyugdíjon a vv-s hogyvoltírásból felmentve, de visszatértem, mint a szárazföldi sellőbe oltott, szivárvány unikornis Kebab a szegény ember gladiátorviadaláról, a vasárnapi párbajról. Az első hat percről lemaradtam, de visszanézve RTL Moston megállapítom, hogy…..
Karácsony szenteste mindenki a szeretteivel van. Ezért vagyunk mi is itt a villalakókkal - mondja a csúnya pulcsiba öltöztetett és rénszarvas agancsos hajcsatban végződő búrával Anikó, mire én csak hevesen bólogatok a bejglitől bekábulva és a Karácsony Jimmyvel albumtól megrészegülve. A párbaj…..
Ugyan véget értek a nomádpusztai hétköznapok, de a villalakók teljesen megszokták a kőkorszaki retket, a középkori patkányos parókákat, de annyira asszimilálódtak, hogy a lassan bármely tetszőleges magyar kórház állapotát felvevő, esetleg egy portóríkói putri szintjére süllyedő Való Világ Villában…..
Anikó már pizsiben felvezeti az első blokkot, ami az esti kajacsata utáni édes ébredés pillanatait örökítette meg On The Spotba oltott David Attenborogh-i stílusban. ..
Anikó a fényesre lenyalt hajában jelenti pipaszár lábakkal állva a blue box díszletben, hogy gratulázik Puskás Petinek, amiért stabil légszomj mellett is levezényelte élete első VV párbaját. Node csaptyunk bele a lecsóba/-be, lássuk, hogy mi volt vasárnap before the tetemre hívás!..
Chat Géza 2018.11.20 15:21:12
@,,: kosz, majd megnézem akkor.
Chat Géza 2018.11.20 18:26:10
A nevek már stimmelnek. DEVISZONT! Azt írjátok páran, hogy ebben az adásban több volt. Az adás negyede azzal ment el, hogy Reni most akkor tényleg alig fürdik-e vagy sem. Ugyanez Radics.
Két dologról nem írtam, mert minek. Az egyik, hogy Zsuzsu és Era kibékültek a nyugiszobában. NEm éreztem sorsfordítónak azt a parttalan beszélgetést, ami végtelen önismétlésbe és önfényezésbe ment át. Én nem azért budoskurváztalak le, mert egy budös kurva vagy, hanem mert így vitatkozok. Jó, te meg azért ne haragudjál meg, Era, megmondom az őszintét, mert, hogy azt mondtam, hogy ragyás a pofád, csak tök ideg voltam, na.
Ez mi?
A másik meg az volt, amikor hasonlóan semmitmondó beszélgetést folytatott a hálóban Radics és Adri. A csávó ott mászkált fektetett nyolcasokat írva a padlóra, beszélte maga elé a faszságait, hogy ő itt akkora egyéniség, amekkorát még nem baszott egy VV szerkesztő se, Adri meg mondja, hogy őt várja vissza, mert tudja szeretni, amikor olyan, meg utálni is. Oké, köszönjük, hallottuk százszor, leírtuk ezerszer, lapozzunk. Ez ilyen adáskitöltő anyag volt.
Era visszatérése... Visszatért, oszt nagy lett a pofája. Megnézni oké, elmegy, hogy ül a cigiskanapén és azt mondja, hogy azért megnézte volna, hogy ha a Radics tér vissza, akkor hogy elhordják őt, a sarokban kuksoló antishowgirlt a háta mögött, míg ő itt, győztesen, büszkén, méltóságteljesen viseli a győzelmet. (lol) De ez leírva még egy kommentet se érne meg, csak már nagyon belejöttem itt a dolgokba.

Nem tudom ki kérdezte, de szoktam nézni az adásokat, nem csak azokat, amiket én írok.
Chat Géza 2018.11.21 10:22:20
@Intruder71: ha behívnak a belevalóba, akkor lecsekkolom. De szerintem azért még akad egy-két helyen blue box.
Akkor ugye ott tartottunk, hogy Dávid visszatért a Bayani törzshöz, ahol ő volt az egyetlen, aki nem találkozhatott a hozzátartozójával, hisz a szerkesztők nem sejthették ,hogy ő fog visszatérni a holtak szigetéről. És nincs az a last minute jegy, amivel időben a Fülöp-szigetekre lehetett volna…..
Láttam én már falon pókot, láttam én már fűben nyuszit, török börtönben pont nem voltam, de a Való Világ villájában a.k.a. A LUXUSBÖRTÖNBEN eltöltöttem 24 kobalt kemény órát, amikor volt szerencsém történelmi kárszegezés részese lenni. De tisztes távolságból, az eseménynek háttal, magzat pózban…..
Chat Géza 2018.11.06 18:21:52
@WICKEDWITCH: soha nem jelenhet sehol az a 24 óra. De itt a hogyvolton lesz még belőle egy prémium kontent. ÉRdemes lesz kivárni.
Azt már nem tudom ki írta, hogy zárójelezzem a becenevek mellé a rendes neveket, de mindjárt intézkedem az ügyben.
Chat Géza 2018.11.07 06:52:25
@Schlomo Goldberg: az ágyak mellett van egy-egy földbe süllyesztett ágyneműtartó.
Az óriási drámát, hogy Dávid és Dr. Csöcsi Alexandra párbajoztak, jól meg kellett beszélgetni a tábortűz tövében. Tomi el is kezdte magyarázni, hogy azért szavazott így, merugye Dávidtól kapott egy gesztust, hogy elolvashatta a családjától kapott levelet. Mármint azt, ami a saját családja küldött…..
  Olvastam ám a múltkori kommenteket, hogy "több volt" a múltkori epizódban. Megnéztem még egyszer és az a véleményem, hogy nem. De, ha én lennék Beni, akkor azt mondanám, hogy igen, lehetséges, hogy volt benne több is, de az sem kizárt, hogy nem. Viszont a mostani részben több izgalom volt,…..
Chat Géza 2018.10.26 14:12:53
@filmdroid: @Brigante: Ja, nagyon bepörögtem, javítottam, kösz.
Oké, én nem  vagyok akkora Survivor fanatikus, mint Sixx, így engem tényleg meglepett a csütörtöki rész. Én bekajáltam az egészet, aztán a nagy fordulat után tovább zabáltam az RTL zseniális húzását. Lehet, hogy az eddig lement több mint 35 évadnyi tűlélőreality valamelyikében volt már ilyen…..
A fenti cím nem irónia, nem gúnyolódás a súlytalan túlélőrealityn, hanem konkrét ténymegállapítás azzal kapcsolatban, amit az epizód nézése közben éreztem. Adott ponton a hogyvoltozó szerepből ki is esve leírom, hogy miért is, de egyelőre vegyük fel a történések…..
Brazil szappanoperában nincs annyi váratlan fordulat, mint az Agila törzs hétköznapjaiban. Komolyan mondom, lehet, hogy itt nem derül ki senkiről, hogy épp ahhoz kezd szerelmi szállal kötödni, aki amúgy a féltestvére; nem is arra derül fény, hogy Nóri mondjuk amnéziás; nem is az adja a drámai…..
Máris itt vagyunk a Fülöp-szigetekre költözött Vidéken újrakezdők szűk kis körével, akik ügyesen, faszán, lazán kiszavazták Feri 2.0-t. Mer’hogy ez a szörvájvör már nem az a szőrvájver, itten már fölkészültek a nebulók a leckéből. Itt kérem nem lesz olyan, hogy az…..
Vérben úszó arcú Döbrösi Laurával, börtönben leszúrt elítélttel, vadászpuskával lövöldöző Thuróczy Szabolccsal, Ferrarival száguldozó Olasz Renátóval jött ki az Aranyélet harmadik, befejező évadának első rendes előzetese, amelyből ugyan még mindig nem derül ki semmi konkrét a történetből, de az…..
Megérte erre az évadzáróra várni. A nagy finálé előtt olvastam olyat, hogy kinyírnak egy igen fontos karaktert, így még jobban ráparáztam a kétes kimenetelű fosatós zombis jelenetekre, amitől csak még izgalmasabb lett az epizód a mély moralizáláson túlmenően. És még egy…..
Azt se tudom hol és hogy fogjak neki… Előre szólok, hogy ez is egy –kommentelő által frappánsan kitalált – bevásárló lista hogyvolt lesz, mert leginkább csak így lehet átadni azt az ívet, és azt a durva katarzist, amivel a mostani epizód a jól kiéheztetett The Walking…..
Mindenki nyugodjon le a fenébe, itt a pap és széttépi a Bibliát! Erős nyitás, na. És ne felejtsük el, hogy két rész van hátra, aztán a következő szezonig marad a nagy büdös üresség, szóval hamar eszkalálódnia kell valaminek, hogy az évadzáró cliffhanger kivigye Alexandria…..