Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NóRah

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy Candidás naplója Barack 2011.07.22 11:03:00
Már megint éhes vagyok, pedig most reggeliztem. Ejnye. Irodában dolgozni kihívás, pláne ha az ember fogyókúrázik, diétázik, miegymás. Folyton csak ennék, pedig nem vagyok én éhes, csak az agyam az... Azt hiszi, mindent jobban tud. A testem irányítja az agyam, vagy az agyam a…..
Internetes Vetület Albumok 2011.07.03 12:41:00
Privacy–Google+ okokból a képek mostantól inkább innen érhetők el, sorry...
Sajnálatos módon kénytelen vagyok osztályunk gyengébbik nemének személyiségi jogait vérig sérteni. Némi családi csetepaté után rendkívül kompromittáló videók kerültek a kezembe, és én az Igazság Meg-nem-alkuvó Harcosa úgy döntöttem, napvilágot kell látnia utolsó évünk…..
Valakinek éreztem magam:)A kérdés tehát az, hogy hova menjünk? És hogy a július 7/8 a jobb?("sikítson, akinek egyik sem jó!")Marcsi a Velencei-tó mellett így érvelt egy régebbi kommentjében:"Idén lehet hogy még több ok szól a Velencei tó mellett.1. Talán mostmár…..
Internetes Vetület Rékáéknál 2008.05.06 16:34:00
Íme a fotók a vetületes osztálytalálkozók új rekorderéről: a vasárnapi összeruccanáson annak fénypontjakor nem kevesebb, mint tizenegy, azaz 11 egykori 12.c-s volt együtt. Galéria» Diavetítés» A képekért nagy köszönet jár…..
Sziasztok!Kinéztem néhány menetrendet, ami megkönnyítheti néhány emberke utazását.Budapestről az Árpádhíd pesti hídfőjétől indul busz: Dunakeszi, Horányi rév megállóig. A buszmegállótól nincs messze a rév, de aki szeretne, jöhet vonattal is. Árpádhíd-tól:…..
Internetes Vetület Ballagás 2007.05.28 21:00:00
A vetulet.blog.hu díjnyertes sorozatának utolsó, eposzi hosszúságú része: 27 perc ballagás. Ballagás from bmagyarkuti on Vimeo..
NóRah 2007.05.29 12:40:35
A tavaszi szünet után újra felkerült az Életképek című dokumentumfilmsorozat következő része, melyben rendhagyó módon G. Szabó Nóra montázssorozatát tekintheti meg a nagyérdemű közönség. Az alkotás először 2007 februárjában debütált, melyet igazi vastaps fogadott az év…..
Múlt szombaton mindenkit megajándékoztak egy kis hamubansült pogácsával és sok más jóval, s így immáron felszerelkezve nekivághattunk a messzi végtelennek. Iskolánk kinyitotta kapuit s mi kiröpültünk a nagybetűs Életbe. Ezekről a pillanatokról láthattok néhány fotót. Képek…..
Fliegauf Dániel sorozatának következő részében az idő kerekét egészen kilencedikes korunkig pörgetjük vissza, bár a felvétel minősége alapján akár 1980-ban is játszódhatna a következő film. Következik Janci és Manci, avagy Varga Eszter-, Mócsai Réka-, Kozma Peti- és…..
Még van időnk, de azért jó, ha előre tud mindenki tervezni. ..
NóRah 2007.03.10 20:40:42